CATEGORIES
7.1.2019

YHTEISTYÖTUOTTEITA JOTKA JÄÄNEET KÄYTTÖÖN

Lifestyle

Bloggaajat saavat välillä aika paljonkin kuraa eri asioiden mainostamisesta, mutta mekin olemme kuluttajia ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin. Itsekin olen jatkuvasti eri mainosten vaikutuksen alaisena ja teen ostopäätöksiä niiden mukaan. Myönnän kuitenkin täysin sen, että aina kaikki tuotteet, joita olen blogissa mainostanut, eivät ole jääneet pysyvään käyttöön. Ihan samalla tavalla, kuin monet itse ostamani tuotteet eivät välttämättä tule jäädäkseen, vaikka ensivaikutelma olisikin ollut todella hyvä.

Tässä postauksessa ajattelin nostaa esille kuitenkin sellaisia tuotteita, joita olen mainostanut yhteistyön puitteissa ja jotka ovat jääneet myös käyttööni. Sellaisia juttuja, joita itse ostan/ostaisin myös jatkossa aina itselleni.
Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Tämä laite sai yhteistyö kokeilun jälkeen pysyvän paikan omasta beauty bagistani ja sillä saankin siistittyä nopeasti aina kulmat, kainalot ja mm. bikinirajan tarvittaessa. Varsinkin kulmien ympärillä oleva "nukkakarva" lähtee tällä todella hyvin! Nuo pinkit suojapäät ovat kyllä jääneet kokonaan unholaan.
Infinite kollageenitabletit

Iho tykkäsi todella paljon Foreverin Infinite -tuotesarjasta, mutta varsinkin nämä kollageenitabletit ovat olleet minulla ahkerassa (eli päivittäisessä) käytössä testailun jälkeen. Ihosta huomaa jotenkin heti jos näitä ei ota mukaan esimerkiksi reissuille.
Bonduelle tuotteet

Voin kuvitella, että jotkut miettivät tätä postausta lukiessa, että mainostaako toi nyt ihan tosissaan papuja ja linssejä, mutta nämä purkit ovat nykyään aika iso osa viikottaista ruokavaliotani! Niin helppo lisätä erilaisiin kasvisruokiin tuomaan mm. lisäproteiinia. Olen myös testannut paremman puutteessa muutamia muita merkkejä, mutta näissä on kyllä mielestäni paras ja neutraalein maku sekä koostumus. Varsinkin nuo kikherneet ovat kyllä aina ostoslistalla.
Oral B Genius

Tässä yhteistyössä oli tarkoituksena nostaa esille Oral B Genius sovellusta uuden sähköhammasharjan yhteydessä. Sähköhammasharja on itsessään mielestäni ihan mieletön ja tykkään erityisesti siitä, että siinä voi vaihdella eri toimintoja hampaiden syväpuhdistuksesta mm. kielen puhdistukseen. Jäin tämän myötä sähköhammasharjojen käyttäjäksi (paitsi reissuilla), mutta tuo sovelluksen hyödyntäminen on jäänyt kyllä käyttämättä. Ei sitä jaksanut millään joka aamu/ilta kytkeä tota vekotinta päälle! Paljon hyvää sovelluksen avulla kuitenkin oppi ja nykyään tiedän paljon paremmin, miten pestä suu kauttaaltaan huolellisesti tämän sovelluksen myötä. Sovelluksen opit jäivät siis takaraivoon, vaikka en sitä enää käytäkään.
Helein kauneuslisäravinne

Toinen lisäravinne, joka jäänyt käyttöön yhteistyön tiimoilta on Helein Biotiini tabletit, jotka vahvistavat ihon, kynsien sekä hiusten hyvinvointia. Näiden avulla pääsin mm. eroon liuskottuneista kynsistä kokonaan! Uskon, että näillä on myös osansa hiusteni pituuteen.
FOREO tuotteet

Foreon tuotteita olen mainostanut ainoastaan Instagramin puolella, joten minulla ei ole niihin mitään linkitettävää tekstiä, mutta nämä laitteet ovat olleet kyllä super ahkerassa käytössä aina ekojen testailujen jälkeen. Tuota puhdistavaa harjaa käytän lähes päivittäin yleensä mm. iltapesun yhteydessä, koska sillä saa jotenkin tosi perusteellisesti puhdistettua kaikki päivän liat ja meikit pois kasvoilta. Tuo FOREO UFO kasvonaamiohoito on sitten taas uusin villitykseni, jota tykkään käyttää aina pari kertaa viikossa. Varsinkin lentomatkojen jälkeen tykkään tehdä FOREO Ufon H20 Overdose kasvohoidon, joka kosteuttaa ihoa aina todella hyvin.
Lagom kanafileet + smoothiepussit

Tästä yhteistyöstä sain kavereilta esimerkiksi Instagramiin kommentteja, että "onks noi oikeesti syötäviä" :D Kyllä on! Nämä ovat pelastaneet monet kiire/laiskuuspäivät ja pidänkin nykyään aina kotona pienenä hätävarana näitä kanafileitä ja mm. nuudelipusseja. Jos tulen esimerkiksi reissusta keskellä yötä kotiin tyhjän jääkaapin luokse, niin vakioruokani on aina pikainen nuudeli/kanafile setti. Lagomin luomu smoothiepussit ovat myös ihan super käteviä ja hyviä. Olen testannut todella monia eri smoothiepusseja ja Lagomin maut menevät kyllä heittämällä parhaimpien joukkoon.

Swiss Clinic itseruskettavat

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Swiss Clinicin itseruskettavat vanulaput sekä öljy! Varsinkin noista vanulapuista on tullut salainen aseeni näin talvena, kun iho on harmaa ja vähän eloton. Pieni päivetys piristää heti aina ulkonäköä ja näiden vanulappujen avulla saankin aina super luonnollisen ja kivan päivetyksen kasvoille yön aikana. Sivelen siis aina lapulla kasvot iltapuhdistuksen jälkeen ja herään aamulla vähän kivempaan peilikuvaan. Suosittelen testaamaan! Itseruskettavaa öljyä sekoitan aina välillä päivävoiteen sekaan jos tarvitsen vähän tehokkaamman vaikutuksen, mutta pelkästään noilla vanulapuilla pärjää kyllä loistavasti. 

Tässä siis kaikkia vähän random poimintoja eri yhteistöistä, jotka toimineet ainakin itselläni! Jos teitä kiinnostaa niin voisin tehdä vielä erikseen vastaavan postauksen eri meikki/ihohoito tuotteista, jotka jääneet käyttöön? Osa yhteistöiden vuoksi ja osa testiin tulleita juttuja. 

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • RH

    Moi, tykkäsin kovasti tästä postauksesta! Itsellä myös ollut monta vuotta käytössä tuo Veet beauty styler, tosi kätevä on mustakin! Ja kollageenitabletit alko kovasti kiinnosteleen. :) Komppaan myös samanlaista postausta meikki-/ihonhoitotuotteiden puolella! Erityisesti niiden kohdalla ainakin itsellä tulee helpostikin innostuttua uusista trendeistä, ja välillä muutaman satunnaisen käyttökerran jälkeen huomaa, että aivan hyvin ilmankin pärjäisi.

  • Charlotta

    Heippa, mitä teet niille tuotteille, jotka olet saanut testiin mutta et syystä tai toisesta ehdi tai halua testata? Järkkäillään kaverin 30v + polttaribileitä alku kesälle ja budjetti on pienehkö, joten mikäli ns. ylimääräisiä tuotteita on niin otettaisiin mieluusti vastaan että saataisiin parhaat mahdolliset juhlat ystävällemme järjestettyä!

  • Lara

    Nuo Swiss Clinicin itseruskettavat laput ovat todella hyviä ja piristävät mukavasti talvenkalpeaa ihoa. Tee ihmeessä postaus käyttöön jääneistä meikki-/ihonhoitotuotteista! Tykkään aina lukea hyväksi havaituista tuotteista, helpottaa omia valintoja ja vähentää hutiostoksia.