CATEGORIES
20.12.2013

Pearls

SHANGHAI

Tänään matkaamme Leville ison konkkaronkan kanssa! 18 aikuista ja yksi 1,5 vuotias lapsi. Ensimmäisen päivän ohjelmassa ei ole mitään muuta kuin vain olla. Ehdimme loistavasti rentoutumaan muutaman päivän Levillä ennen aattoa. Tiedän jo valmiiksi, että tämän kokoisen jengin joulupöydän valmistelu tulee olemaan aikamoinen sirkus :D Se, että kaikki ovat ehtineet hetken hengähtämään, tekee varmasti kyllä ihmeitä joulumielelle.

Eilen olin jotenkin ihan joulutunnelmissa ja paketoin kaikki lahjat valmiiksi. Paketointi on varmaan ainut asia, mitä rakastan hifistellä joulunaikaan! Instagramiin jaoinkin jo kuvan lahjakasasta ja huomenna paketointivinkit näkyy myös täällä blogin puolella. Toivottavasti joku muukin saa vinkeistä uutta intoa perinteiseen joulupuuhaan!

Tässä kuvia Shanghain helmimarkkinoista, missä vietettiin äidin kanssa tovi. Ehkä muutamat joululahjatkin tuli täältä napattua suvun naisväelle.. Aitoja makeanveden helmiä ja upeita koruja todella edullisesti. Viimeisessä kuvassa on paikan nimi, jos joku eksyy tuonne päin maailmaa.

 
10.12.2013

Black+Coral in Shanghai

SHANGHAI

 

Ostin pääasiassa Kiinasta joululahjoja perheelle, mutta itselleni tarttui mukaan muutama kauan etsimäni vaatekappale. Näissä kuvissa näkyvä paita ja housut ovat uutukaisia Kiinan reissulta! Takki on taas äitini käsialaa ja jäin sitäkin kovasti kyllä kuolaamaan. Rakastuin tuohon isoon kaulukseen ja sivuvetskariin. Todella makee leikkaus. Muistuttaa vähän sitä Ted Bakerin beigeä rotsia, joka on näkynyt myös blogissani.

Jouluostosten tekeminen jää minulta aina viimetinkaan ja kerrankin olen ihan ok hyvällä mallilla. Vielä kuitenkin kundikaverin ja siskojen lahjat puuttuvat. Varmaan monella muullakin on ongelmia joululahjojen hankinnassa, niin siksi tämän viikon lopussa kerron mielestäni 3 hyvää joululahjavinkkiä! Nämä ideat ovat toteutettu yhteistyössä muutaman firman kanssa ja pystyn näin antamaan teille hyviä alekoodeja ja teillä on myös mahdollisuus voittaa näitä joululahjapalkintoja itsellenne! En olekkaan pitkään aikaan tehnyt mitään arvontoja blogissa joten on jo aikakin!

Jacket / Made in Shanghai

Blouse / Philip le Bac

Pants / Philip le Bac

Shoes / Acne

Bag / Longchamp

Sunglasses / Ray Ban