CATEGORIES
14.3.2018

4 BRUNSSIPAIKKAA SYDNEYSSA

Sydney

Ennen Ausseihin tuloa monet hehkuttivat meille maan brunssikulttuuria ja ymmärrän nyt täysin miksi! Täällä on upeita brunssipaikkoja pilvin pimein, jota olemmekin tehokkaasti Julian kanssa kolunneet läpi. Tässä suosikkeja Sydneysta.

CELSIUS COFFEE CO.


Aloitetaan heti parhaasta (siltä varalta ettet jaksa lukea loppuun) ja Celisus Coffee Co. -kahvilasta! Tämä pieni, mutta niin kaunis ja söpö ravintola sijaitsee Kirribilli lauttalaiturin nokassa Sydneyn satamasillan toisella puolella keskustasta nähden. Söimme täällä yhden parhaista brunsseista koskaan missään päin maailmaa. Jos koskaan pääset myös vierailemaan täällä, niin kokeile Billy's Eggs nimistä annosta!! Heaven on a plate. Meillä ei ole suunnitelmissa palata enää kunnolla Sydneyyn, mutta ajateltiin kuitenkin pyörähtää vielä tämän paikan kautta matkalla takaisin lentokentälle. Sen verran hyvää oli.

SPEEDO CAFÈ


Speedo café sijaitsee kuuluisan Bondi Beachin kupeessa ja me kävimme täällä Julian kanssa superherkullisella salaattilounaalla, mutta katsoimme molemmat myös suut auki viereisiin pöytiin meneviä pannukakkukasoja. Todella söpö paikka ja super maistuvaa safkaa! Jos suunnitelmissa on siis päiväreissu Bondi Beachille, niin tälle aamupala/lounasmestalle iso peukku.

THE GROUNDS OF ALEXANDRIA


Tästä paikasta saimme todella paljon vinkkejä mm. lukijoiltamme ennen tuloamme Sydneyyn ja ymmärrän kyllä miksi! Niin Instagramlicious paikka, kuin vaan olla ja voi. Julia teki tästä upeasta paikasta oman postauksensa, jonka voit lukea tästä. Brunssi täällä ei ollut lempparini (vaikka tosi hyvä silti), mutta paikkana ehkä hienoin kaikista. Ravintolan lisäksi tämä oli myös marketti, kukkakauppa, mini maatila ja vaikka mitä. Ehdottomasti visiitin arvoinen paikka jos olet koskaan Sydneyssa.

CONCRETE JUNGLE


Tämän paikan löysimme Angelica Blickin Instagram-kuvan perusteella ja päästyämme kahvilaan meiltä kysyttiinkin melkein heti, että olemmeko pohjoismaista. Vastasimme hämmentyneina myöntävästi, jonka jälkeen meille kerrottiin, että kahvilassa on ollut todella paljon pohjoismaalaisia vieraita sen jälkeen, kun Angelica oli julkaissut sieltä kuvan. Miettikää mikä markkinavoima! Myös me testasimme täällä Angelican hehkuttaman sinisen acai bowl -annoksen ja olihan se todella hyvää. Ja todella valokuvauksellinen. Eniten minua tässä paikassa kiehtoi kuitenkin sisustus! Niin siistejä detaileja joka puolella. Ihan oman tyylinen paikka.

Olisi ollut vielä niin paljon enemmänkin paikkoja, joista saimme suosituksia, mutta emme ehtineet testata. Noh, ensi kerralla sitten. Australia on niin ihana paikka, että pakkohan tänne on joskus päästä vielä uudestaan. Miksi oi miksi tämä on niin kaukana?

Brunssikulttuurista vielä sen verran, että lähes kaikki parhaat paikat menevät täällä aina 15.00 kiinni, joten ei kannata harjoittaa liian myöhäisiä lounaita. Iltapaikat aukeavat aina sitten 18 jälkeen. Meidän ruokarytmi onkin ollut täällä aamupala/lounas/illallinen tyylin sijaan jättibrunssi/välipala/illallinen. ♥