CATEGORIES
20.2.2017

CODORNÍU WINERY

Barcelona

*Pressimatkan tarjosi Anna Codorníu

Barcelonassa meidän pääagendana oli vierailla Anna Codorníun viinitilalla ihan keskustan lähellä. Taksilla meillä kesti sinne n. puoli tuntia, mutta paikan päälle pääsee myös todella kätevästi suoraan junalla keskustasta. Paikka on siis avoinna kaikille jos kuohuviinit ovat lähellä sydäntäsi. Täällä samaisella viinitilalla pullotettiin myös maailman ensimmäinen Cava vuonna 1872!

Päivän aikana pääsimme tutustumaan vieläkin perheyrityksenä toimivan Anna Codorníun pitkään ja upeaan historiaan, joka teki kyllä vaikutuksen. Brändin pulloja koristava naishahmo on tosiaan itse Anna Codorníu, joka oli melkoinen power lady aikoinaan. Aikamoisen impeurimin he tosiaan rakensivat yhdessä miehensä kanssa ja vielä tänäkin päivänä heidän jälkeläisensä ja koko Codorníu suku kokoontuvat tänne samaiselle viinitilalle pitämään perhejuhlia. Jotenkin todella ihanaa. Juuret ovat näissä köynnöksissä kyllä todella syvällä. 

Päivä päättyi hauskaan cocktail-kouluun, joka sujui kuin tanssi kolmelta vanhalta baarimikolta. Olimme vielä kaikki kolme lähes samaan aikaan Helsingin yössä joskus aikoinaan töissä Elisan ja Julian kanssa. Oli kyllä hauska virkistää vanhaa baarimuistia ja heilutella vähän shakeria pitkästä aikaa. Good old times!

Espanja on kyllä ollut helmikuusta huolimatta ihanan keväinen ja aurinkoinen. Koko päivä tuntui ihan kesälomalta, kun sai maistella herkullisia tapaksia ja kuohuviinia auringonsäteiden alla. Ihan mahtava breikki kaikesta hulinasta kotona tähän väliin. Kiitos Anna Codorníu. ♥

//Had the best day at the Anna Codorníu vineyards! Amazing cava, sunshine, good tapas food and company. What more could you ask for?//

16.2.2017

ESPAÑA

Barcelona

Going to Barcelona & Madrid tomorrow!

Rakas ja ihana Espanja kutsuu taas huomenna! Wuhuu! Tällä kertaa luvassa olisi pressireissu Anna Codorníu kuohuviinin kanssa ja matkaan mukaan lähtee suureksi ilokseni Julia sekä Elisa. Olen käynyt Barcelonassa jo varmaan yli 7 kertaa, mutta en kyllästy siihen koskaan. Ehdottomasti yksi lempi kaupungeistani. Barcelonassa meidän on tarkoitus käydä tutustumassa Anna Codorníun viinitiloihin sekä muutamaan heidän edustamaan ravintolaan kaupungissa. Tulee muuten olemaan vaikeata pitää kunto-ohjelman ruokavaliosta kiinni Julian kanssa tämän reissun aikana, mutta ei voi mitään. Parhaamme teemme. Aion olla itselleni myös armollinen tämän upean mahdollisuuden vuoksi. Vedetään vaan aamulla vähän pidemmät aerobiset, kuin normaalisti! Onneksi meille on juuri tänä viikonloppuna 1 "cheatmeal" ateria luvattu, joten ainakin yksi dinneri vedetään reissun aikana ihan överiksi.

Barcelonasta matka jatkuu junalla Madridiin ja muotiviikoille! En ole koskaan aikaisemmin ollut Madridissa, joten odotan tätä kokemusta kyllä todella innolla. Päätimme myös tyttöjen kanssa jäädä Madridiin työhommien jälkeen yhdeksi ekstra päiväksi, jotta ehtisimme näkemään kaupungin kunnolla. Tarkoituksena on haalia super paljon materiaalia ja varsinkin erilaisia muotikuvia tulee nyt pitkästä aikaa blogiin! Kävin tänään juuri lainaamassa showroomeilta kasan kevätvaatteita reissuun, joista sain ainakin itse ison kipinän muotikuvaushommiin. Parasta. Nyt alankin vähän kasaamaan kokonaisuuksia kasaan ja miettimään mitä kaikkea otan mukaan. Huomenna blogissa lisää remppajuttuja, mutta sen jälkeen palaankin asiaan toivottavasti aurinkoisesta espanjasta. Ihanaa iltaa kaikille!

//Going to Spain with Anna Codorníu wines tomorrow! So excites. The plan is to visit their winery and some restaurants in Barcelona. After Barcelona we will continue to Madrid Fashion Week! Going to be so much fun!//