CATEGORIES
27.5.2018

HELPPO JA LUONNOLLINEN ITSERUSKETTAVA

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: Swiss Clinic
Tänä keväänä on tullut nautittua auringosta oikein ennätysmäärä niin ulkomailla, kun täällä Suomessakin. Iho on tästä syystä pysynyt kauniin päivettyneenä jo useamman kuukauden ajan, mutta yhden asian kanssa tulee aina painittua ja se on kropan ja kasvojen väriero.

Käytän aina todella kovia kertoimia auringossa koko keholla, mutta varsinkin kasvot ja dekolteen alueen suojaan aina minimissään SPF40 kertoimella. Käytän myös usein auringossa hattua ja aurinkolaseja kasvojen suojana. Näin kolmekymppisenä auringon negatiiviset vaikutukset ihoon ovat nimittäin alkaneet näkyä jo aika lailla, enkä halua ainakaan pahentaa tilannetta. Tästä johtuen kasvot saavatkin aina ehkä vähiten väriä. Myös se pienikin päivetys, jota kasvoille onnistuu saamaan, tuppaa aina katoamaan muutaman kasvopesun jälkeen reissusta tullessa. Tätä värieroa on helppo korjata aina aurinkopuuterin voimin, mutta tykkään myös kesäisin olla paljon ihan täysin meikittä. Tästä syystä käytän välillä itseruskettavia tuotteita tasaamaan kasvojen ja kehon värieroa.
Itseruskettavissa minulle on ehdottoman tärkeää se, että lopputulos on mahdollisimman kevyt, luonnollinen sekä tuoksu ei ole sellainen inhottava nenään pistävä. Nämä kaikki kriteerit täyttyvät Swiss Clinicin uudessa kaksivaiheisessa hoidossa, jonka avulla saa todella kauniin ja luonnollisen päivetyksen kasvoille! Hoito sisältää kaksi eri tuotetta, Self Tan Drop -tipat sekä Self Tan Pads -laput.

Self Tan Drops -öljytippoja voi käyttää aamuisin iholle sellaisenaan tai sekoittaa muutaman tipan esimerkiksi perinteisen päivävoiteen sekaan. Öljy tuoksuu ihanalta ja antaa iholle kauniin hehkun! Tipat antavat myös jo itsessään vähän väriä kasvoille, joten näet ruskettavan vaikutuksen heti kasvoillasi. Mitä enemmän tippoja laitat, sitä syvempi päivetyksen sävy. Omalle iholle sopii tällä hetkelle n.3-4 tippaa ja sekoitan ne aina päivävoiteen sekaan. Vaikka levitän päivävoiteen normaalisti, niin pyrin silti välttämään vähän tarkemmin hiusrajaa ja esimerkiksi kulmakarvoja itseruskettavan vaiktuksen vuoksi.  Joskus saatan myös varmuuden vuoksi pyyhkiä hiusrajan alueen kostutetulla vanulapulla, mutta lopputulos on aina ollut todella luonnollinen, vaikka tämä olisikin jäänyt unohduksissa tekemättä. 
Itseruskettavan hoidon toinen vaihe tehdään illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen. Pese siis normaalisti illalla kasvot ja levitä aluksi yövoide, tämän jälkeen sivele kasvot Swiss Clinic Self Tan Pads -vanulapulla ja mene nukkumaan. Aamulla huomaat kyllä eron kasvoilla! Tämä tuote ei myöskään tahraa  tyynyliinaa/lakanoita, joten ruskeista länteistä eikä epämiellyttävästä tuoksusta tartte huolehtia. Self Tan Padit myös kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa ihanasti yön aikana.

Tätä rutiinia voi noudattaa niin kauan kunnes kasvojen haluttu päivetyksen taso on saavutettu! Itselle reissujen jälkeen riittää ihan muutamankin päivän hoito, mutta talvella voi mennä ehkä vähän kauemmin. Nyt se on täydellinen keino tasata nopeasti kasvojen ja kehon värieroa. Tuotteet ovat myös saatavissa erikseen, mutta niitä suositellaan käytettäväksi yhdessä Self Tanning Treatment -hoitona. 

JUHLA-ALE

Swiss Clinic juhlii nyt 6.v synttäreitään, jonka kunniaksi kaikki Swiss Clinic tuotteet ovat 31.5. saakka -40%! Tähän sisältyy myös nämä uudet itseruskettavat tuotteet, joten kannattaa toimia nyt.

Kamppanjasivuille pääset suoraan tästä.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Laura

    Tämä on oikeesti toimiva setti! Itselläni on epäpuhtauksiin taipuvainen iho eikä monikaan itseruskettava ole mun iholleni sopinut. Tällä olen myös saanut todella tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Tykkään!

  • Petra

    Kiitos tästä vinkistä, mutta olisiko myös kropalle jtn yhtä helppoa ja hyvää itseruskettavaa suositella?