CATEGORIES
2.3.2014

Lost track of time

Curacao

Niin se aika vaan kului lomallamme ja tässä viimeinen postaus matkalta! Ehkä teen vielä jotain koostepostauksia, koska kuvamateriaalia on jonkin verran jäljellä, mutta huomenna on jo siis luvassa normaali asupostaus Suomesta.

Curacao oli matkakohteena kaiken kaikkiaan aika yllättävä. Odotin Karibialta ehkä hieman enemmän kulttuuria ja väriä, mutta luonto oli saarella aika karun näköistä, rantoja lukuun ottamatta. Saari ei myöskään ole mikään kulinaristin paratiisi. Parhaat ruoat söimme koko viikon aikana oman huoneistohotellimme ravintolassa New York Steak Housessa ja toki Baoase Resortissa Ystävänpäivänä.

Aurinkoa saarella kyllä riitti ja eipä me sitten oikein muuta tehtykkään, kuin maattu rannalla. D-vitamiinia on nyt siis tankattu varastoon ja myös tuo kimalteleva kivi nimettömässä tuo omanlaista aurinkoa arkeen myös täällä Suomessakin.

Toivottavasti nautitte Miami-Curacao seikkailustamme! Näihin kuviin ja tunnelmiin, seuraavaa matkakohdetta odottaen.

Tässä vielä yksi huippu lomabiisi Pachanga Boys - Time

Bikini: Victoria's Secret

Hat: Bershka

Shorts: Gina Tricot

Flipflops: Roxy

Sunglasses: Ray Ban

 
24.2.2014

Willemstad downtown

Curacao

 

Päätimme yhtenä päivänä pitää kokonaan breikkiä auringonotosta ja lähdimme aamupalan jälkeen kaupungille. Suunnistimme kohti Willemstadin keskustaa, jonka värikkäistä maisemista olin nähnyt netissä ennestään paljon kuvia!

Vierekkäin oli punaista, vaaleanpunaista, keltaista, sinistä ja vihreetä taloa. Värikirjo oli todella upean näköinen. Jotenkin tästä osasta Curacaota minulle tuli mieleen Kööpenhaminan keskusta. Ihan toinen maailma hiekkarantoihin ja palmuihin verrattuna.

Tällä alueella ei kyllä kovin hyviä ostosmahdollisuuksia ollut, mutta se ei meitä haitannut Miamin jälkeen. Ei laukkuun olisi muutenkaan mahtunut mitään. Aurinkolaseja yritin metsästää epätoivoisesti varastettujeni tilalle, mutta ei niitäkään oikein löytynyt.

Alla olevassa kuvassa Curacaon kuuluisa liikkuva silta Queen Emma.