CATEGORIES
21.9.2018

OMA RÄÄTÄLÖITY HIUSTENHOITO-OHJELMA? -ARVONTA

Hair

Kaupallinen yhteistyö System Professionalin kanssa
Kuvista sen näkee ehkä vähän, mutta en voi kyllä tarpeeksi hehkuttaa sitä miten hyvässä kunnossa hiukset tällä hetkellä ovat. Kiitos tästä kuuluu viime keväänä tehdylle hiusten energiakoodaukselle, jonka on kehittänyt System Professional! Tämän tieteellisesti maailman räätälöidymmän hiustenhoitolinjan sekä energiakoodauksen avulla sain täysin henkilökohtaisen hiustenhoito -ohjelman itselleni erilaisista System Professonal tuotteista, jotka sopivat juuri omiin hiustarpeisiini. Tuntuu oikeasti siltä, että nämä tuotteet olisivat tehty minulle. Jos et muista mistä oikein olikaan kyse, niin lue postaukseni hiusten energiakoodauksesta tästä.

Olen nyt koko kesän yli käyttänyt orjallisesti tätä minulle räätälöityä hiustenhoito-ohjelmaa (paitsi reissuilla miinus pari tuotetta) ja tulokset kyllä näkyvät! Myös kampaajani on kehunut varsinkin päänahkani hyvinvointia sekä hiusten yleistä kuntoa. Saksiakaan ei tämä pehko ole pahemmin tässä edes tarvinnut, vaikka luulisi kesän helteiden tehneen aikamoista tuhoa. Omaan hoito-ohjelmaani kuului itseasiassa jonkin verran System Professionals Solar -sarjan tuotteita, jotka varmasti suojasivat koko kesän ajan hyvin hiuksia. Varsinkin heidän aurinkosuojaöljy on ollut minulle ykköstuote aurinkopäiviä ajatellen, josta voit lukea lisää tästä.

Nyt kesähelteiden mentyä on aika tehdä uusi energiakoodaus, tarkistaa hiusten tämän hetkinen tilanne ja sen mukaan saada uudet tuotteet myös talviaikaa ajatellen. System Professional tuotteet ovat saatavilla ainoastaan tarkkaan valituista kampaamoista ja Helsingissä EnergyCode Mapping -hoitoja tekee mm. A.K.A Luova kampaamo. Energiakoodaus ei ole pakollista System Professional -tuotteiden ostamista varten, mutta suosittelen sitä suurella sydämellä, jotta saisit itsellesi juuri omien tarpeidesi mukaiset tuotteet. Veikkaan, että omaan uuteen hoito-ohjelmaani sisältyy varmaan vähän enemmän kosteuttavia sekä rakentavia tuotteita talvea ajatellen. Jännä kyllä nähdä millainen uusi rutiini sieltä sitten paljastuu! Tämän viimeisimmän hoitorutiinini näet videon muodosta tästä.

A R V O N T A

System Professional sekä Helsingissä sijaitseva A.K.A Luova kampaamo haluvatkin tarjota nyt myös yhdelle lukijalleni mahdollisuuden tähän mahtavaan hiusten energiakoodaukseen, jonka myötä saat myös kaikki energiakoodauksen tulosten mukaiset tuotteet sekä hoito-ohjelman kotiin mukaan!  Jos siis hiuksillesi kelpaisi tälläinen henkilökohtainen ja räätälöity luksus hiustenhoito-ohjelma, niin kommentoi tähän postaukseen isoin hiusongelmasi ja osallistu arvontaan 25.9.2018 mennessä.

Only good hair days ahead!

6.7.2018

HIUSTEN SUOJAAMINEN AURINGOLTA

Hair

Kaupallinen yhteistyö: System Professional
Kesällä ja hiuksillani on varsinainen viha-rakkaussuhde tähän aikaan vuodesta. Merivesi, aurinko, tuuli yms. kuivattavat hiuksia, mutta samalla aurinko vaalentaa niitä aina ihanan luonnollisesti, joka sopii ainakin omaan tyyliini todella hyvin. Olen aina mielestäni "parhaimmillani", kun iholla on kaunis luonnollinen päivetys ja auringon vaalentamat hiukset siinä sitten vielä kehyksinä.

Kampaajani on aina kehottanut minua kuitenkin suojaamaan hiukseni auringossa olon aikana esimerkiksi huiveilla ja hatuilla, etteivät hiukseni kärsisi liikaa, mutta enhän minä ikinä malta sitä tehdä. Lippistä nyt tulee toki käytettyä aika usein, mutta kyllä ne kutrit hulmuavat myös ihan vapaana aina rannalla ollessa. Tästä syystä onkin ollut hyvä ottaa käyttöön hiustuotteita, jotka auttavat hiuksia selviytymään kesän rasituksista sekä myös samalla suojaa hiuksia auringossa olemisen aikana!
Olen tämän kesän ja kevään aikana rakastunut System Professionals luksus hiustuotteisiin, joiden parissa minulle tehtiin kampaajalla myös super mielenkiintoinen hiusten energiakooditesti keväällä, joista voit lukea lisää tästä. Energiakoodauksen myötä minulle siis määräytyi henkilökohtainen ja räätälöity hiustenhoitomenetelmä System Professionals tuotteilla, jota olenkin noudattanut orjallisesti nyt jo yli kolmen kuukauden ajan. Edellisten System Professionals postausten hehkutusta jatkaen voin sanoa, että hiukset sekä varsinkin hiuspohja tuntuvat nyt paremmilta kuin vuosiin. Olen siis ollut todella tyytyväinen tuotteisiin ja tähän räätälöityyn hiustenhoitomenetelmääni. Koko tämän hetkisen hiustenhoitorutiinini voit katsoa tästä videosta.

Kesään mahtuu kuitenkin todella paljon reissuja (varsinkin aurinkolomia) ja näille reissuille en kyllä mitenkään jaksa raahata aina tätä kuuden tuotteen arsenaalia mukanani. Reissuissa mennään siis paljon pienemmällä kombolla ja nyt aurinkolomien suosikiksi onkin noussut System Professional SOLAR -sarjan tuotteet, varsinkin näissä matkakoissa! Minulla onkin nyt reissuissa aina mukana aurinkorasvoista sekä -tuotteista puhdistava SOLAR Hair & body shampoo, kosteuttava sekä takkuja helpottava SOLAR Hydro repair -hoitoaine sekä LEMPPARI SOLAR Sun oil -hiusöljy, joka sisältää myös UV suojan! Levitän öljyn aina pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin tuomaan ihanaa kosteutta ja pehmeyttä sekä myös uudelleen kuiviin hiuksiin aina ennen aurinkoon menemistä. Se on ihan ehdottomasti hiusteni koko kesän ykköstuote, jota ilman en halua matkustaa enää minnekään.

Suosittelen isosti siis kokeilemaan hiusten energiakoodausta esimerkiksi A.K.A Luova kampaamossa, jossa System Professional tuotteita on saatavilla ja löytämään oman räätälöidyn hisutenhoitomenetelmäsi. Jos energiakoodaus ei nappaa juuri nyt, niin kesällä ainakin nämä SOLAR -sarjan tuotteet ovat varmasti hyvä sijoitus. Ainakin jos sinulla on pitkät karheat hiukset! System Professional luksushiustenhoitolinjaa ei valitettavasti löydä kauppojen hyllyiltä, vaan ainoastaan tarkkaan valikoiduista kampaamoista. 

Aurinkosuojaa sisältävien tuotteiden lisäksi kesällä hiuksia voi suojata myös esimerkiksi välttämällä liiallista muotoilutuotteiden käyttämistä auringossa, suojaamalla selkeä hiusjakaus aurinkosuojalla, letittämällä pitkät hiukset kiinni tuulisissa paikoissa sekä vähentämällä mm. suoristusraudan, föönin ja kihartimen käyttöä. Luonnollisuus on ehkä hiusten paras ystävä näin kesäaikaan ja sillä tyylillä mennään nyt ainakin täällä suurimmaksi osaksi!

Summer hair, do care ♥

Photos by Juuli Rönkä