CATEGORIES
28.2.2017

MADRID PHOTO DIARY

Madrid

Vapaapäivän agendana Madridissa ei ollut oikeastaan muuta, kuin vierailla mielettömän kauniissa Parque del Buen Retiro -puistossa, kuvailla mahdollisimman paljon materiaalia blogiin sekä vierailla Zaran kuusikerroksisessa lippulaiva liikkeessä. Puistossa vietimme varmaan suurimman osan koko alkupäivästä, jonka jälkeen suunnistimme lounaalle suosittuun BumpGreen nimiseen terveyskahvilaan, jonka Julia bongasi jostain. Iso peukku tälle paikalle, jos olet suuntamassa Madridiin! Aivan ihania ruokia.

Emme meinanneet aluksi päästä paikkaan sisään supertöykeän baristan vuoksi, joka päivysti ravintolan aulassa, mutta onneksi kysyimme pöytää vielä toiselta tarjoilijalta, joka kiltisti järjesti meille tilaa. Madridissa sai mielestäni kyllä todella vaihtelevasti joka älyttömän hyvää tai älyttömän huonoa palvelua. Ruoka oli sen sijaan taivaallista ihan kaikkialla missä söimme! Aah, espanja.

Täysillä vatsoilla suunnistimme Madridin THE Zaraan, joka ei nyt ollutkaan niin upea ja mahtava, mitä ehkä luulimme. Oletimme lippulaiva liikkeen valikoimalta paljon (6 kerrosta sentään), mutta jotenkin vaikutti siltä, että ihan samat kamat oli tullut nähtyä edellisellä viikolla myös Helsingin päässä. Kuitenkin kaikille meille tarttui jotain pientä sieltä matkaan ja lähdimme takaisin hotellille huilimaan ja tekemään vähän töitä ennen illallista.

Illalla menimme vielä ystäväni Teemun suosituksesta  TXIMIRI nimiseen ravintolaan syömään, joka oli paikallisten suosima, viihtyisä ja tosi rento tapas paikka. Oli ihana istua alas ja summata hauskan reissun juttuja yhdessä Julian, Elisan sekä meidän mahtavan Anna Codorníu hostin, Stinan kanssa. Tuli kyllä naurettua ihan ennätysmäärä tämän porukan kesken! Varmasti yksi onnistuneimmista PR-matkoista, jossa olen ollut. Lähtisin heti kyllä uudestaankin.

Oli ihana nähdä Madrid edes nopealta vilaukselta, mutta olisin kyllä mielelläni tutustunut kaupunkiin enemmän! Barcelona on tullut nähtyä nyt jo niin monta kertaa, että innostuin heti ihan uudella tavalla mm. kuvailemaan täällä. Pitää kyllä tehdä Madridiin paluu. Haluan vielä joskus nauttia ihanan kesäpicnicin Retiro -puistossa. 

//Our 1 free day in Madrid included visiting the amazing Parque del Been Retiro park, the Zara flagship store (of course) and than eating lunch at the very cool and healthy BumpGreen restaurant and dinner at Tximiri. A perfect mix of some nature, culture, food and shopping in my opinion!//