CATEGORIES
20.9.2019

VUODEN EKAT VIERAAT

Lifestyle

Tänä vuonna odotetaan aika paljonkin perhettä ja ystäviä tänne meille Sveitsiin vierailemaan, jonka mahdollistaa onneksi tilava vierashuone sekä helppo lentoyhteys! Mm. Finnair lentää Geneveen kaksi kertaa päivässä suoran lennon (2h45min), joten nopeat viikonloppu reissutkin onnistuu tänne helposti. Myös maisemat taitavat houkutella meidän läheisiä tänne meidän seuran lisäksi, enkä kyllä ihmettele yhtään. Ottaisin itsekin mahdollisuudesta kiinni!

Tällä viikolla meillä oli täällä vuoden ensimmäiset vieraat, lapsuudenystäväni Kira, hänen mahtava aviomiehensä sekä heidän ihana 7 kuukautinen vauvansa, joka on myös oma kummipoikani. Tämä oli heidän ensimmäinen yhteinen perhematkansa kummipoikani syntymän jälkeen, joten oli kaikille aika jännää miten loma sujuu. Tai Kira tätä ehkä jännitti eniten, mutta ihan turhaan kyllä. Kaikki meni onneksi todella nappiin.
4 päivän aikana ehdittiin käppäillä Lausannen keskustassa, järven rannalla, Olympia-museossa (ihan huikea btw!), läheisillä viinitiloilla, Montreauxin keskustassa sekä tehtiin myös pieni road trip Glacier3000 nähtävyyspaikkaan, josta olen aiemmin kirjoittanut myös tässä postauksessa. Ihan ylös huipulle asti meni tällä kertaa kuitenkin vain Kira ja hänen miehensä, sillä kummipoikani oli vielä liian pieni 3000metrin koviin korkeuksiin. Me jäimme sillä välin viettämään yhdessä vähän laatuaikaa kahdestaan vuorikylään, kun vanhemmat kävivät ihastelemassa maisemia sitten ylhäällä.

Montreauxissa (Lausannen viereinen kaupunki) meillä kävi myös iso tuuri sillä siellä oli sattumalta käynnissä ruokafestivaalit! Puolikas päivä menikin siellä yhtäkkiä ihan hujahduksessa, kun syötiin eri kojuista herkkuja ja ihmeteltiin meininkiä. Meillä oli myös koko tämän ajan aivan käsittämättömän upeat kesäkelit päällä, joten senkin suhteen oli suurta onnea.

Poikaystäväni oli päivät aina kiinni töissä, joten hän ei näihin päiväretkiin päässyt osallistumaan, mutta iltaisin vietettiin sitten aina koko porukalla yhdessä aikaa meidän asunnolla. Oltiin aina ihan puhki päivien seikkaluista, joten joka ilta laitettiin vauva vaan aikaisin unille, kokkailtiin yhdessä kotona, höpistiin ja katsottiin ehkä jotain hömppää telkkarista. Ihan parasta päästä viettämään näin tiivisti aikaa yhdessä, joka onkin aina se paras juttu kun tänne tulee vieraita. Ollaan tunnettu Kiran kanssa ihan pikkutytöistä asti perheystävien kautta ja onkin mahtavaa millainen ystävyyssuhde meille on vuosiKYMMENIEN aikana muodostunut. 

Oli minulle myös todella tärkeää viettää näin tiivisti aikaa rakkaan kummipoikani kanssa ja luoda suhdetta tähän pieneen ihmiseen ja vitsit millainen tyyppi hän onkaan. Niin iloinen, naurava ja syötävän söpö lapsi!! Katsokaa nyt tuota nassua <3 Ikävä on nyt jo iso. 

Tässä muuten myös hauska Kira & Kira fun facts postaus, jonka tein kun oltiin Kiran kanssa yhdessä Vietnamissa pari vuotta sitten. Muistan, kun Kira silloin sano, että nyt lähdetään vielä jonnekin kahdestaan ennen kuin vauvoja alkaa tulemaan :D

6.9.2019

ENTSYYMITERAPIASTA APUA ERILAISIIN IHO-ONGELMIIN

Lifestyle

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ BEALIVE HEALTHCLUB
Minua jo pidempään seuranneet tietävät, että kotisalini Helsingissä on BeAlive Healthclub. Salipalveluiden lisäksi paikka tarjoaa myös loistavia kosmetologipalveluita, joita olen käyttänyt ahkerasti (ihan omakustanteisesti) jo useamman vuoden ajan ja olen puhunutkin niistä aiemmin mm. tässä postauksessa.

Teen siellä säännöllisesti mm. HydraFacial puhdistuksen iholle, joka on äärimmäisen tehokas kasvohoito, niille ketkä haluavat päästä eroon ihon erilaisista epäpuhtauksista. Eli siis varmaan kaikille! HydraFacial on ihonhoitomenetelmä, joka laitehoitona samanaikaisesti puhdistaa sekä kuorii ihoa ikäänkuin "imuroimalla" kaikki epäpuhtaudet pois ihosta. Super tehokas jos kaipaat vaikka kertaluonteista freesausta iholle. Tänään puhutaan kuitenkin vähän pidemmän ajan ihoprojektista, nimittäin DMK entsyymiterapiasta, jota olen tehnyt BeAlivella jo vuodesta 2017 asti.
Minulla on aina ollut aika ohut ja herkkä iho, josta johtuen verisuonet näkyvät aika helposti iholla ja iho myöskin punoittaa, ellen käytä sopivia ihonhoitotuotteita sekä varo mm. kovia lämpötilaeroja ihon kanssa. Vaikka kuinka paljon rakastan esimerkiksi sauna + avanto yhdistelmää on se yleensä iholleni aika tappava kombinaatio. Tästä syystä pidänkin yleensä saunassa kasvojen päällä kostutettua pyyhettä antamaan sille edes vähän suojaa. Sen jälkeen kun lopetin hormonaalisen ehkäisyn olen myös satunnaisesti kärsinyt leuan alueen epäpuhtauksista ja joskus ne tulevat oikein rykelmänä iholle. Näppyjen myötä ihon punaisuus tietysti vaan pahenee ja tietty varsinkin jos niitä alkaa vielä omatoimisesti räpläilemään. Kaikkeen tähän olen saanut nyt HURJAN paljon apua DMK entsyymiterapiasta.

Tässä kasvohoidossa kasvoille sekä dekolteelle levitetään puhdistuksen jälkeen kasvonaamio, jonka annetaan vaikuttaa 45min. Naamio kovettuu kireäksi naamioksi kasvoille ja hetken aikaa sinulla on vähän jopa muumioitunut olo! Ensimmäisellä kerralla tunne saattaa olla vähän hassu, mutta itse olen jo täysin tottunut siihen. Naamion vaikutuksen aikana saat myös valita jalka- tai käsihieronnan, joten kolme varttia menee itsellä ainakin ihan täysin vaan rentoutuessa. Kokonaisuudessaan tähän hoitoon menee n. 1,5h kun levityksen ja vaikutusajan jälkeen naamio vielä pestään pois ja levitetään kaikki hoitovoiteet.
DMK Entsyymiterapia -hoidon ideana on poistaa kuollutta solukkoa ihon kerroksista sekä herättää ihon toiminta solutasolta asti. Hoito kiinteyttää ihoa asteittain, vahvistaa verisuonia sekä poistaa epäpuhtauksia. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon luonnollinen terveys kehittyy. Entsyymiterapia auttaa parantamaan kaikenlaisia iho-ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea sekä esim. ruusufinniä. Tämä on itseasiassa vissiin yksi harvoista kasvohoidoista, jota voi tehdä aknen hoitokuurin aikana. Itse olen käyttänyt entsyymiterapiaa juuri vahvistaakseni kasvojeni verisuonia sekä saamaan apua leuan alueen epäpuhtauksille.

Testasin hoitoa ensimmäisen kerran 2017 vuoden lopussa ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomasin, miten ihon ulkonäkö parantui muutamassa viikossa. Heti hoidon jälkeen iho on aina tietty todella kuulas ja ihana, mutta sen todellisen vaikutuksen näkee mielestäni vasta juuri 1-2 viikon päästä.
Hoidon jälkeen verisuonet ovat täynnä happea, joka näkyy iholla muutaman minuutin ajan.
BEFORE & AFTER 2018 (4-5 hoitokertaa)

Innostuin ensimmäisen ilmaisen testikerran jälkeen tekemään hoitoja omakustanteisesti useampia kertoja vuoden 2018 aikana ja ilokseni huomasin, että jokainen hoitokerta vaan vahvisti aina ihoani. Hoito on aika tyyris 159€/kerta, mutta kun ajattelee, että siihen sisältyy näin tehokas kasvonaamio sekä 45min. hieronta ei hinta ole enää mielestäni niin paha. Olen ainakin itse saanut siitä niin paljon apua, että olisin kyllä voinut käyttää ne rahat huonomminkin! Iho on super tärkeä tekijä ainakin omalle itsetunnolleni sekä joudun myös työni puolesta olemaan jatkuvasti kameran edessä, joten kyllä se on minulle vaan tärkeää pitää siitä huolta ja satsata siihen myös rahallisesti.

Yllä olevissa kuvissa näette, miten ihoni parani vuoden 2018 aikana ja uskon, että yksi iso tekiä oli juuri entsyymiterapiahoidot. Toki ennen ja jälkeen kuviin vaikuttaa myös hormoonit ja ennen kuvien otto hetkellä onkin voinut olla joku kunnon hormoonihuippu päällä. Kuvissa kuitenkin näkyy myös miten verisuonet ovat vahvistuneet, eli ne eivät ole olleet enää niin näkyvillä ja pinnassa.

BEFORE & AFTER 2019 (5 x sarjahoito maalis-elokuu)

Nyt syyskuun ajan BeAlivella on käynnissä entsyymiterapian buustaus kuukausi, jota ajatellen tehtiin yhteistyössä tänä vuonna minulle hoidot tehokkaana sarjahoitona maaliskuun ja elokuun välillä sen sijaan, että tekisin niitä satunnaisesti. Tähän puolen vuoden jaksoon sisältyi 5 hoitokertaa ja hoitojen lopputuloksen näette taas tässä viimeisessä kuvassa! Iho on selvästi vahvempi, tasaisempi sekä pahemmista näpyistä en ole kärsinyt juuri lainkaan. Toki kerran kuussa leuan alueelle ilmestyy aina ne vakituiset hormoonihirvöt, mutta se ei ole mitään verrattuna viime vuoteen. Ihon sävyyn/väriin vaikuttaa näissä kuvissa se, että ensimmäinen kuva on otettu hoitopöydällä tekovalon alla, kun toinen taas luonnonvaloa vasten, mutta silti kuvista näkee kuinka paljon sekin on tasoittunut. Olen itse siis ihan äärimmäisen tyytyväinen sarjahoidon lopputuloksiin ja voinkin suositella sitä kyllä ihan kaikille iho-ongelmista kärsiville. Tämä on auttanut omaa ihoani ainakin paljon.

Entsyymiterapian puolestapuhujana saan jakaa teille nyt myös loistavan alekoodin hoitoa varten BeAlivelle!

koodilla KIRA15 saat -15%  DMK-entsyymiterapiasta  ( 159€ )  sekä -15% BeAlive Signature hoidosta (205€), jossa entsyymiterapian pohjalle tehdään syväpuhdistava HydraFacial hoito, josta puhuin postauksen alussa. Suosittelen tätä kyllä ehdottomasti alkuun, jos iholla on reippaasti esim. mustapäitä tai muita epäpuhtauksia.

Koodi on voimassa 15.9.2019 sunnuntahin saakka!

Ajanvaraukseen pääset tästä.