CATEGORIES
25.2.2019

RANDOM RÄPSYJÄ PUHELIMESTA

Lifestyle

Viime keskiviikkona kunnon kuumeflunssa vei minut mennessään ja vasta tänään olo alkaa olemaan normaalin puolella, vaikka aika tukossa vielä ollaankin. Salihommat saavat siis vielä hetken odottaa, mutta onneksi olen päässyt jo vähän liikkumaan kämpän ulkopuolella viime päivien aikana.

Työhommat kasaantuivat kyllä sairastelun vuoksi jonkin verran ja siksi mennäänkin nyt tänään puhelinkuvilla eteenpäin! Tässä siis random räpsyjä puhelimestani viime viikkojen varrelta täältä Lausannesta.
Lempiravintola/terassi täällä tällä hetkellä on Brasserie de Monthbenon! Kuinka huikeata, että täällä tarkenee jo syödä ulkona. Ihan paras paikka mennä nautiskelemaan kauniista päivistä vaikka ihan pelkästään kahvittelunkin merkeissä.
Ystävänpäivätunnelmia <3
Vietettiin muuten ihan tavallinen arkipäivä, mutta päätettiin illalla pakata autoon viltti, punaviini, vähän suklaata ja suuntasimme järvelle ihastelemaan auringonlaskua. Niin kaunis ilta ja upea Lausanne!
Balance is key :D Fittiä ja fättiä. Noita törkypirtelöitä saa Genevestä Black Tap nimisestä ravintolasta. Aina välillä pakko tehdä sinne pikku reissu. Varsinkin kun treeni sujuu niin mallikkaasti kuin ko. kuvassa.
Oon hullaantunut täällä LUSHin bathbomb kylpypommeihin ja sain juuri tietää, että niiden liike sijaitsee myös stadissa suoraan Manskulla keskustassa?! Miten tää on voinut mennä minulta ohi! Toinen kuva meidän yhdeltä lounaalta, joka maksoi taas yli 60€ kahdelta hengeltä. Aika perus hinta lounaalta voitteko kuvitella. Rahaa täällä kyllä palaa.
En kyllä koskaan varmaan kyllästy näihin vuorimaisemiin. On niin upean näköistä, miten esimerkiksi auringonlaskut värjäävät aina nuo vuorenhuiput ihan vaaleanpunaisiksi.
Jaaa sitten vähän vähemmän glamorous meininkiä sängynpohjalta. Kuume pysyi suht. korkealla yli kahden vuorokauden ajan ja sitten jojotteli vielä ylös ja alas. En edes muista koska olisin viimeksi ollut näin kipeä.

Kuten olen aikaisemminkin sanonut, niin tulee täällä tehtyä tosi paljon kotona ruokaa ja piti tietty myös heti testaa paljon hypetetty uunifetapasta. Toinen ruoka on Instagram Storyn puolella paljon kyselty mozzarella-pesto-kanarullat salvia-dijonkastikkeella. Tähän tulossa resepti pian tänne! 

Sellaisia räpsyjä tällä kertaa. Nyt aloitan vielä sähköpostien purkamisen ja toivottavasti huomenna olo olisi vieläkin parempi. Oli niin hyvä treenimode päällä ennen tätä kipeilyä, että on kova into päästä takaisin taas urheilun pariin, mutta pakko vaan malttaa. Ihan turha ottaa mitään jälkitauteja nyt tähän. Muistakaahan siis levätä mieluummin kunnolla jos sairastelu vaivaa sielläkin.

30.1.2019

PÄÄTTÖMIÄ UNIA JA PAINAJAISIA

Lifestyle

En osaa oikein sanoa mikä minua on vaivannut nyt pari viikkoa, mutta olen nähnyt mitä päättömimpiä unia ja painajaisia lähes joka yö. Uni tulee iltaisin aina ihan hyvin, mutta yöt menevät aina sitten pyöriessä painajaisten kourissa ja aamulla olo on kaikkea muuta kuin levännyt ja raukea. Onkohan nyt jotain outoa menossa planeettojen ja tähtien kanssa... tämä kaikki nimittäin alkoi silloin verikuun aikaan. Kukaan muu kärsinyt samasta ilmiöstä?

Ehkä pahimmat painajaiset tähän mennessä ovat olleet se kun juoksin paniikissa karkuun ihmiskokoista Chucky-tappajanukkea vanhan kouluni käytävillä. Tiesin jotenkin koko ajan, että kyseessä oli painajainen ja jokainen kerta kun onnistuin herättämään itseni unesta ja nukahdin uudelleen niin palasin vaan heti takaisin painajaisen samaan kohtaan. Tätä jatkui koko yön läpi, kunnes pääsin siihen pisteeseen, että ehkä annan vaan tuon Chucky-nuken tappaa minut ja tämä kaikki vihdoin loppuisi. Päätinkin unessa avata vihdoin oven, jonka takana Chucky heilui puukkonsa kanssa ja painajainen päättyi. Talk about facing your fears.
Toinen ihan kamala painajainen oli se, että siskoni keskimmäinen lapsi oli nallekarkin kokoinen ja hän ryömi paitani sisään. Sisko kysyi paniikissa missä tämä on ja sanoin, että "Ei hätää se pelleilee ja ryömii tossa mun paitaa pitkin." Siihen sisko sanoi hätäisesti "Eihän se saa henkeä siellä paidan sisällä!" Nappasinkin sitten paidan sisällä ryömivän siskonpoikani, mutta tämä olikin vain ihan perinteinen nallekarkki. Joo mitä ihmettä. Sen jälkeen siskoni ja minä menimme aivan paniikkiin koska emme löytäneet oikeata pienikokoista siskonipoikaani mistään.

Yhtäkkiä tajusin katsoa rintsikoideni välistä johon hän oli jäänyt jumiin... Pieni rakas siskonpoikani oli ihan valkoinen eikä saanut henkeä ja sydämeni vaan pysähtyi. Tämä oli kaikista painajaisistani pahin. Aloimme hätäisesti elvyttämään häntä siskoni kanssa, jonka hetket tuntuivat ikuisuudelta. Onneksi minimies haukkasi sitten henkeä ja väri palasi pikkuhiljaa hänen kasvoilleen. Olin aamulla vielä niin tuskissani tästä unesta, että teki mieli heti laittaa siskolleni viesti, että lähettää kuvan, että kaikki on varmasti hyvin. Kerroin unesta eilen siskolleni autossa ja purskahdin vieläkin vaan kyyneliin.

Painajaisten lisäksi olen nähnyt muutenkin kaikkea ihan hullua. Kemissä näin esimerkiksi unta, että meidän matkanjohtaja ja Lumenen edustaja tuli kesken yötä herättämään minut ja siskoni tuolta lasikopista ja sanoi, että luvassa on seikkailu johon pitäisi lähteä heti. Kello oli neljä aamulla. Tämä tuntui niin oudolta koska uni sijoittui täysin siihen hetkeen missä oikeasti olin! Seikkailu oli lumikelkkaseikkailu tuon jäisen meren yli, mutta pinta ei ollut tasainen vaan kunnon jäävuoristo, josta yritettiin selvitä siskoni kanssa. Tätä seikkailua myös johti ystäväpariskuntani Anna ja Matti, jotka odottivat meitä kelkkojen kyydissä. Olin nähnyt Annan Northoutdoor-pakkausten kannessa samana päivänä, josta tämä varmasti johtui.

Viime yönä näin sitten unta, että maapallolle oli tulossa iso kivivyöry, joka peittäisi kaiken alleen. Kaikki alkoivat paniikissa valmistautumaan kivivyöryä varten, koska sanottiin, että jos kivien alla pystyy selviämään kaksi vuotta, niin pelastut. Tätä varten kaivettiin sitten kuoppia ja kerättiin ruokaa ja vettä sen verran mitä ehdittiin. Tein tätä ruokien keräystä mm. Instgramista tutun mallin Alexis Renin kanssa. Juuuu. 

Sellaista siis täällä! Mitäköhän ensi yönä on taas luvassa... :D