CATEGORIES
12.12.2017

TOIVEVIDEO - NYX CONTOUR PALETIN KÄYTTÖ

Makeup

Toivepostaus luvassa ♥ Kun esittelin lempipalettini teille tässä postauksessa, niin minulta kysyttiin tutoriaalia NYXin supersuositun contour paletin käyttöön. Tämä ei ole siis NYX sponssattu postaus, mutta käytän palettia lähestulkoon päivittäin, joten se kyllä ansaitseekin oman postauksensa. Hyödynnän palettia myös silmämeikin tekoon, joten kurkkaa kaikki vinkit ylläolevasta videosta! Videossa minulla on meikkipohja valmiina. 

Tykkäättekö muuten enemmän tutoriaaleista, joissa on puhetta mukana (kuten samurai-ponnari video) vai enemmän tälläisistä pikaversioista? Yritän tässä koko ajan harjoitella enemmän ja enemmän kaikkien tutoriaalien ja videoiden tekemistä, joten kaikki mielipiteet ja toiveet ovat todella tervetulleita. :)

29.11.2017

VEET BEAUTY STYLER IN ACTION + MEIKKIVINKKEJÄ + ARVONTA

Makeup

*Kaupallinen yhteistyö: Veet 

Nyt olisi luvassa Veet Sensitive Precision Beauty Stylerin testausta videon muodossa yhdessä rakkaan ystäväni sekä meikkiartisti Kristiinan kanssa! Itselläni laite on ollut käytössä jo kohta vuoden verran, mutta videolta näette nyt Krissun ensireaktiot ja miten laite toimii in action. Kulmakarvojen trimmaamisen lisäksi näytän pari muutakin kätevää Beauty Styler käyttövinkkiä, jonka jälkeen Krissu jakaa muutamia meikkivinkkejä juhlakauteen!

Kommentoimalla tähän postaukseen millaisia Beauty-videoita haluaisit nähdä jatkossa, voit voittaa itsellesi (tai kaverille, äidille, siskolle) ihanan Veet lahjatuotepaketin! Arvonta päättyy tiistaina 5.12.2017 klo 00.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lahjapaketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Pinkki Veet Sensitive Precision Beauty Styler
  • Veet® Essential Inspirations Hair Removal Cream with Grape Seed Oil
  • Veet® Wax Strips Easy-Gelwax Technology
  • Veet® Face Precision Wax Strips Easy-Gelwax Technology

Lisätietoja Veet Sensitive Precision Beauty Styleristä löydät täältä.