CATEGORIES
20.9.2020

VAHVUUS SYNTYY LUONNOLLISUUDESTA

Skincare

Kaupallinen yhteistyö HERBINA

Valitsetko someen aina kaikista imartelevimmat kuvat itsestäsi?

Käytätkö filttereitä kuvien päällä?

Peitteletkö jotain kasvoissasi tai kehossasi somessa?

Muokkaatko koskaan itseäsi valokuvissa?

Näihin kaikkiin kysymyksiin voin ainakin itse vastata rehellisesti, kyllä. Vaikka en ole koskaan muokannut esimerkiksi kehoani eri malliseksi valokuvissa, niin olen silti siloitellut mm. vartaloni ihoa, kasvojeni juonteita, poistanut näppyjä ja couperosan jälkiä, mutta miksi? Ketä varten tämä kaikki tehdään ja ketä se loppupeleissä oikeastaan edes palvelee?
Olen jo pidemmän aikaa ollut ahdistunut sosiaalisen median asettamista paineista ulkonäköasioita kohtaan ja tiedän etten ole ainoa. Onkin ollut minusta älyttömän virkistävää nähdä miten somessa nostetaan yhä enemmän luonnollisuutta ja aitoutta jalustalle. Julkaistaan muokkaamattomia valokuvia, puhutaan ihon eri ongelmista, selluliitista, raskausarvista ja kaikista niistä normaaleista asioista, joita kehomme kantaa.

Jos jatkuvalla syötteellä näkee vain ja ainostaan ”täydellisiä” ihmisiä, niin väkisinkin siinä alkaa vertailla itseä, tuntea alemmuutta ja jopa ahdistuneisuutta omista ”virheistä”. Fakta kuitenkin on se, että kukaan meistä ei ole täydellinen ja kaikilla meillä on omat epävarmuutemme ja kipukohtamme. Sen tiedän varsin hyvin myös sosiaalisen median kulisseista.
Sosiaalisen median pyörteisiin on vaan niin helppo välillä hukkua ja itse olen ainakin alkanut kyseenalaistamaan paljon myös sitä esimerkkiä, mitä näytän siellä muille. On mm. täysin normaalia, että kasvoissani näkyy jo juonteita ja ihon epätasaisuutta. Olen 33, eikä ihoni näytä ainakaan luonnossa vastasyntyneen vauvan pepulta, niin miksi sen pitäisi näyttää siltä sitten somessa? Vaikka elän terveellisesti, juon paljon vettä ja hoidan ihoani perusteellisesti, niin silti se iho vaan muuttuu vuosien mittaan. Se on luonnollista ja se on osa minua. Antaa sen siis näkyä.

Tästä syystä en ole halunnut käyttää enää kovia filttereitä Instagram stooreissa tai siloitella kasvojeni ja kehoni ihoa kuvissa. Se ei vastaa todellisuutta ja eikä se loppujen lopuksi hyödytä ketään millään tavalla. Mitä enemmän luonnollisuutta voidaan tuoda esille, niin sitä parempi ja luonnollisuudella tarkoitan tässä oman itsensä hyväksymistä juuri sellaisena kuin se on. Tässä meillä on kaikilla varmaan vähän työtä. Itselläni ainakin on.

Haastankin teidät nyt Instagram storyn puolella kertomaan minulle mitä olet mahdollisesti itse piilotellut, muokannut valokuvissa tai peitellyt somessa? Mikä on oma epävarmuutesi, jota et ole halunnut tuoda esille? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 Eco by Herbina uutuustuotepakettia (arvo50€)!

Eco by Herbina on Herbinan uusi upea luonnonkosmetiikkasarja, joka hemmottelee kasvojen ihoa pohjoisen luonnon marjauutteilla ja öljyillä. Tuotesarja on Ecocert Cosmos Organic -sertifioitu, joka tarkoittaa sitä, että tuotteet sisältävät vähintään 95 % kasviperäisiä ainesosia ja vähintään 20 % luomuviljeltyjä ainesosia. Tuotteet ovat kaikki myös vegaanisia ja niissä on ihanan kevyt ja mieto tuoksu. 

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ainakin oma herkkä iho on ottanut nämä hyvin testauksessa vastaan. Käykää siis ihmeessä osallistumassa arvontaan jos uusien Eco by Herbina tuotteiden testaaminen kiinnostaa! Pääset lukemaan lisää tuotesarjasta myös Herbinan nettisivuilta tästä.

”Luonnollisuus on tasapainottelua vahvuuksien ja haavoittuvuuden välillä. Se, että uskaltaa näyttää haavoittuvuutensa on vahvuutta.” 

24.9.2019

30 SEKUNNIN PIKAKAUNISTAJA

Skincare

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ FOREO
Olen tehnyt jo vuosia yhteistyötä ruotsalaisen FOREO brändin kanssa ja toivottavasti saan tehdä sitä vielä pitkään, sillä puhun aina todella mieluusti näiden tuotteiden puolesta. Lilan värinen LUNA 2 (sensitive) kasvoharja on ollut minulla lähes päivittäisessä käytössä jo varmaan kolmen vuoden ajan ja rakastankin sitä juuri sen takia, miten perusteellisesti se aina puhdistaa ihoni päivien päätteeksi olemalla kuitenkin tarpeeksi hellävarainen. Olen nimittäin joskus aikoinaan kokeillut myös muita kasvoharjoja ja ne eivät kyllä yhtään sopineet omalle herkälle iholleni. Päinvastoin tuntui siltä, että ne tekivät enemmän hallaa kuin hyvää. Tästä syystä kokeilinkin aikoinaan FOREOn kasvoharjaa vähän skeptisesti, mutta tykästyinkin siihen lopulta valtavasti.

FOREO kavoharjojen pehmeät sekä hellävaraiset silikoniset harjakset puhdistavat ihoa perusteellisesti värisemällä ja poistavat näin jopa 99,5% kaikista ihon epäpuhtauksista, meikistä sekä öljyistä vain 1 minuutin puhdistuksella. Sen tarkoituksena on jättää iho mahdollisimman puhtaaksi, jotta kaikki hoitavat sekä kosteuttavat ainesosat pääsevät imeytymään iholle paremmin. FOREOn tuotesarja on tänä päivänä todella laaja ja LUNA 2 kasvoharjan lisäksi minulla on käytössä myös mm. FOREO UFO kasvolaite, joka tekee todella tehokkaita ”pikakasvonaamioita”. Täydellinen pikakaunistaja, jonka ansioista iho saa nopeasti tehokasta kosteutusta ja jättää sen ihanan raikkaan sekä hyvinvoivan näköiseksi. En ole mm. ainut meidän taloudessa, joka on tähän laitteeseen tykästynyt. Toisena loistavana pikakaunistajana toimii nyt myös uusi FOREO LUNA mini 3 kasvoharja, jonka sain testiin muutama viikko sitten!
Tämä uusi LUNA mini 3 kasvoharja on LUNA 2 harjaani pienempi versio (täydellinen on the go) ja poikkeaa edellisestä FOREO LUNA mini mallista siten, että siihen on integroitu uusi kolmenkymmenen sekunnin GLOW BOOST -ohjelma, jota voi hyödyntää perinteisen 1 minuutin pesun rinnalla. LUNA mini 3:sen vähän pidemmät silikoniset harjakset ylettyvät syvemmälle ihohuokosiin syväpuhdistaen ne supertehokkaasti vain 30 sekunnissa, joka on täydellinen vaihtoehto tehokkaaseen puhdistukseen, silloin kun aika on kortilla. Loistava esimerkiksi aamuisin tai vaikka salitreenin päätteeksi!

Edellisten FOREO LUNA mini kasvoharjojen mukaisesti tässäkin mallissa on kaksipuoleiset harjakset, ohuemmat herkälle iholle ja paksummat normaali/sekaiholle, sekä super pitkäkestoinen akku (jopa 400 käyttökertaa 1,5h latauksella). Itse käytän pääsääntöisesti aina vaan ohuempaa harjaspuolta, mutta paksumpia harjaksia voi hyödyntää hyvin ihan vaan vaikka T-alueelle, jos iho on jostain syystä ollut erityisen öljyinen.
Vaikka kasvoharjaa suositellaan käytettävän aamuin sekä illoin, niin itse tykkään aamuisin puhdistaa kasvot ainoastaan vedellä tai miselivedellä. Hikoilun jälkeen sen sijaan jälkeen tykkään puhdistaa ihon kyllä perusteellisesti sekä tietty aina iltaisin kun on aika pestä meikit pois. Meikkien perusteelliseen pesuun tämä onkin ihan täydellinen apuväline. Voi hyvin pyyhkiä valkoiseenkin pyyhkeeseen kasvot ilman niitä meikkijämiä, kun on pessyt kasvot tämän avulla.

LUNA mini 3 tulee yhdistää ensimmäisellä käyttökerralla FOREO sovellukseen, josta näet kaikki FOREO laitteesi sekä niiden erilaiset käyttötarkoitukset sekä -ohjelmat. Ensimmäisen bluetooth yhdistämisen jälkeen laite toimii kuitenkin myös ilman sovellusta painamalla käynnistysnappulaa kerran perinteisen 1 minuutin pesuohjelman käynnistämiseksi tai kaksi kertaa 30 sekunnin GLOW BOOST -ohjelman käynnistämiseksi. Jos peset kasvot siis esim. suihkussa, niin et tarvitse kännykkää sinne mukaan.

Kosteuta vaan aluksi kasvot, lisää harjaksille putsaria, käynnistä laite ja aloita peseminen pyörivin liikkein. Muista myös kaulan alue! Pesun jälkeen, huuhtele kasvoharja vedellä (100% vedenkestävä) ja jätä kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Niin helppoa. 

Sen lisäksi, että laite puhdistaa kasvot perusteellisesti se toimii myös hyvänä kasvojen hierojana ja laittaa ainakin minulla nesteet kasvoilta hyvin kiertoon! Naama ei näytä niin pöhöttyneeltä enää pesun jälkeen ja hehkukin nousee kivasti aina pintaan, kun kaikki kuona-aineet pääsevät liikkeelle ja verenkierto vilkastuu. Ehdottomasti yksi salainen aseeni freesiä ihoa ajatellen.

FOREO tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.