CATEGORIES
3.7.2020

HEI HEINÄKUU

My Style

Heinäkuu 2020. Vielä keväällä suunnitelmissa oli tässä kuussa tanssia parhaan ystäväni häissä, käydä muutamilla festareilla, ehkä serkkujeni luona Ranskassa kylässä ja mitäs kaikkea muuta. Kaikkiin näihin suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos ja yhtäkkiä heinäkuu ammottikin tyhjyyttä kaikkien suunnitelmien osilta. Tämä heinäkuu (ja kesä muutenkin) on nyt erilainen, mutta tällä hetkellä ei ollenkaan itseasiassa pöllömmän näköinen. Paljon peruuntuneita ihania juttuja, mutta myös uusia ihania suunnitelmia, joita en malta odottaa.

Päätettiin mm. lähteä vähän pidemmälle Suomi-reissulle ja kahden viikon aikana tarkoituksena on kyläillä läheisten luona ainakin Porissa, Oulussa sekä Vuokatissa! Oulussa asuu tosiaan paras ystäväni Netta (kenen häitä olisimme tanssineet Oulussa pian) ja en ole nähnyt häntä ihan luvattoman pitkään aikaan meidän Sveitsi-vuoden, Koronan ja muiden muuttujien takia. Nyt saan vihdoin laatuaikaa hänen kanssaan ja se onkin varmaan yksi heinäkuun isoimmista kohokohdista. Ei facetimet, whatsappit snm. auta vaan enää tähän ikävään.

Dress NANSO

Hat KN Collection

Porin ja Oulun jälkeen suuntaamme ainakin viikoksi vielä Vuokattiin Petterin isovanhempien mökille ja myös tätä odotan niin innolla. Vaikka meillä on Vierumäki, niin silti rakastan ihan klassista mökki mökkeilyä, jossa ollaan täysin luonnon keskellä, naapureista ei tietoakaan ja joka ilta haetaan kaivosta vettä ja lämmitetään sauna iltapesua varten. Siellä mieli kyllä lepää ja suunnitelmissa onkin ottaa siihen viikkoon pieni some-tauko ainakin osittain. 

Pakko kyllä sanoa, että vaikka töitä on ollut onneksi nyt taas suhteellisen normaalilla tahdilla työpöydällä, niin jotenkin vapaa-aikaa on ollut myös ihan älyttömän paljon enemmän kuin edellisinä kesinä. Kaikki peruuntuneet tilaisuudet ja tapahtumat ovat antaneet ainakin itselleni niin paljon enemmän mahdollisuuksia tehdä asioita fiilispohjalta ja se tuntuu kyllä hyvältä. Tästä vapauden tunteesta lisää sunnuntain postauksessa. 

29.6.2020

PRE KESÄLOMA TAPUTELTU

My Style

Long time no "asukuvat" ja pieni höpöttely! Olen tänään istunut koko päivän koneella pienen pre kesäloman jälkeen ja jotenkin aamun vaikean startin jälkeen on työ flow ja arjen askareet nyt taas voiton puolella. Oli kyllä kerrassaan ihana 5 päivän miniloma Vierumäellä ja nyt sitten pitäisi reilu kaksi viikkoa paahtaa täysillä eteenpäin ennen meidän kunnollista kahden viikon lomaa heinäkuun lopussa.

Vietin viime viikon (ke-su) Vierumäellä eka tyttöjen kanssa ja meillä olikin muutama päivä kunnon hyvinvointi ohjelma päällä, johon kuului mm. padelia, suppausta, kuntotreenejä, joogausta ja kiipeilypuistossa heilumista. Oli ihan älyttömän hauskaa tehdä tälläinen vähän erilainen miniloma tyttöjen kanssa ja naurussa oli kyllä taas pidättelemistä niin kuin aina. Viikonlopuksi Vierumäelle saapui sitten Petteri ja lapsuudenystäväni perheensä kanssa! Kummipoikani on jo niin iso typpi, että siellä hän kirmaili menemään omin pienin töppösin, kun vastahan me Sveitsissä harjoiteltiin ryömimään. Miten noi minityypit kasvaakin niin älyttömän nopeasti?

Dress H&M

Keskityin koko viikon pelkästään ystävien seuraan olematta liikaa puhelimella ja tajusin myös eilen kotiin päästyäni, että en ollut myöskään avannut telkkaria melkein viikkoon! Miten ihanaa! Meillä oli koko viikon ajan myös ihan älyttömät helteet Vierumäellä, joten suurin osa ajasta kaikkien aktiviteettien välissä tuli nautittua laiturilla makoillen tai järvessä polskien. Olen kyllä niin kiitollinen nyt tosta Vierumäen mökistä ja siitä, että sinne on niin helppo mennä myös ystävien kanssa viettämään aikaa. Ihan eri tavalla pääsee sisälle kaikkien elämäntilanteisiin, kun viettää kunnolla aikaa yhdessä. Kahvilla ehtii aina vaan pintaraapaisemaan juttuja! Meillä on muutenkin Petterin kanssa yleensä aika rajallinen aika kesäisin Suomessa, joten tälläiset reissut ovat kyllä ihan parhaita. Hyvä ja onnistunut pre kesäloma siis takanapäin!