CATEGORIES
28.10.2018

SUURSIIVOUKSEN HALLELUJAH

HOME

Perjantaina käytiin testaamassa kaupungin uusi ravintolatulokas Ventuno (nam!), mutta muuten viikonloppu pyhittyi täysin kodin suursiivoukselle ja tavaroiden järjestelylle. Tavoitteena oli puolittaa vaatekaapin sisältö ja uskokaa tai älkää, mutta tehtävässä onnistuttiin!! Kaapeista lähti 4 Ikea kassillista kenkiä/asusteita sekä 4-5 kassillista vaatteita. Suurin osa kaikista kamoista tulee pian myyntiin BrandSecondhand -liikkeeseen stadiin, josta vinkkaan kyllä heti kun ekat jutut ovat esillä. Hetki menee heilläkin tuon tavaramäärän järjestelyssä. Muutamia kalliimpia laukkuja/takkeja laitan kuitenkin jo tänään myyntiin IG storyn puolella, joten käykää sieltä väijymässä jos löytyy jotain kivaa!

Vaatteiden järjestelyn lisäksi kävin läpi myös kaikki kämpän kaapit/laatikot ja heitin/kierrätin ihan kaiken turhan pois. Nyt täällä on heti jotenkin aivan erilainen feng shui ja koko kämppä jotenkin hengittää vapaammin. Ihan uskomattoman ihana fiilis! Tämän kruunasi tänään vielä ekstra tunnin yöunet sekä super kaunis aamu.

Nyt ajattelin lähteä ostamaan muutamia viherkasveja kotiin ja sitten päiväleffaan pikkusiskon kanssa. Ajateltiin mennä katsomaan The star is born -elokuva, jota niin monet ovat nyt suositelleet. Siitä sitten sali + sauna ja takaisin kotiin nauttimaan tästä euforisesta tunnelmasta.

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu! Rentouttavaa sunnuntaita kaikille ♥

13.8.2018

UUTTA KOTONA: MINTTU SMEG

HOME

Kaupallinen yhteistyö: SMEG & SPALT PR / *Saatu yhteistyön myötä
Vihdoin se on täällä ja paikoillaan, nimittäin yksi iso sisustusunelma... mintun värinen *SMEG jääkaappipakastin! Tämä samainen kaunokainen koristaa mm. Kuuma kahvilan keittiötä ja olen siellä aina huomannut jääväni tuijottamaan sen kauneutta sen sijaan, että yrittäisin päättää sorrunko mantelivoisarveen vai pysyttelenkö tutussa avokadoleivässä. Nyt pystyn ihastelemaan sitä joka päivä kotona ja vitsit miten paljon eloa se toikaan keittiöön! Ihan eri energia jotenkin.

Jääkaapin lisäksi keittiöön toi lisää elämää myös mintun väriset *SMEG leivänpaahdin sekä *SMEG vedenkeitin. Leivänpaahdin on minulla itseasiassa vielä korkkaamatta, mutta koska tee on osa jokapäivästä arkeani, niin vedenkeitin on ollut jo todella kovassa käytössä. Siinä ehdottomasti parasta on se, että veden lämpötilan pystyy säätäämään 50-100 asteen välille! Vihreä tee esimerkiksi on aina parasta tehdä n. 80 asteiseen veteen, ettei siitä tule liian kitkerää. Teen myös välillä itselleni lämmintä inkivääri-vettä (jos esim. vatsaa turvottaa), niin tätä varten tuo 50 asteen toiminto on ihan täydellinen.

Nämä 1950-luvun värikkäät retromallit ovat supersuosittuja ja ainakin oma SMEG Pinterest tauluni on täynnä mitä ihanempia keittiöitä niitä hyödyntäen. Minttu oli minulle ihan ehdoton väri sen raikkauden ja "vehreyden" takia, mutta myös esimerkiksi pinkki ja pastellin sininen ovat värejä tästä mallista, jotka viehättivät erityisesti silmää. Omissa suunnitelmissa on nyt rakentaa pieni yrttiseinä keittiöön vielä korostamaan tätä ihanaa uutta värien tuomaa raikkautta!

Näitä retromalleja on saatavilla useampana eri kokona ja mallina, joista minulla on keittiön nurkan koon takia keskikokoinen FAB30 malli, jossa pakastinlokero on yhäällä. Tämän mallin mitat (korkeus 169cm, leveys 60cm, syvyys 54cm) sopivat täydellisesti juuri omaan keittiönurkkaani, mutta tästä isompi ja pienempi versio ovat myös saatavilla. Tämän mallin hinta on noin 1500€ tienämillä riippuen vähän jälleenmyyjästä. 

Tutustu lisää SMEG tuotteiden maailmaan tästä.