CATEGORIES
13.8.2018

UUTTA KOTONA: MINTTU SMEG

HOME

Kaupallinen yhteistyö: SMEG & SPALT PR / *Saatu yhteistyön myötä
Vihdoin se on täällä ja paikoillaan, nimittäin yksi iso sisustusunelma... mintun värinen *SMEG jääkaappipakastin! Tämä samainen kaunokainen koristaa mm. Kuuma kahvilan keittiötä ja olen siellä aina huomannut jääväni tuijottamaan sen kauneutta sen sijaan, että yrittäisin päättää sorrunko mantelivoisarveen vai pysyttelenkö tutussa avokadoleivässä. Nyt pystyn ihastelemaan sitä joka päivä kotona ja vitsit miten paljon eloa se toikaan keittiöön! Ihan eri energia jotenkin.

Jääkaapin lisäksi keittiöön toi lisää elämää myös mintun väriset *SMEG leivänpaahdin sekä *SMEG vedenkeitin. Leivänpaahdin on minulla itseasiassa vielä korkkaamatta, mutta koska tee on osa jokapäivästä arkeani, niin vedenkeitin on ollut jo todella kovassa käytössä. Siinä ehdottomasti parasta on se, että veden lämpötilan pystyy säätäämään 50-100 asteen välille! Vihreä tee esimerkiksi on aina parasta tehdä n. 80 asteiseen veteen, ettei siitä tule liian kitkerää. Teen myös välillä itselleni lämmintä inkivääri-vettä (jos esim. vatsaa turvottaa), niin tätä varten tuo 50 asteen toiminto on ihan täydellinen.

Nämä 1950-luvun värikkäät retromallit ovat supersuosittuja ja ainakin oma SMEG Pinterest tauluni on täynnä mitä ihanempia keittiöitä niitä hyödyntäen. Minttu oli minulle ihan ehdoton väri sen raikkauden ja "vehreyden" takia, mutta myös esimerkiksi pinkki ja pastellin sininen ovat värejä tästä mallista, jotka viehättivät erityisesti silmää. Omissa suunnitelmissa on nyt rakentaa pieni yrttiseinä keittiöön vielä korostamaan tätä ihanaa uutta värien tuomaa raikkautta!

Näitä retromalleja on saatavilla useampana eri kokona ja mallina, joista minulla on keittiön nurkan koon takia keskikokoinen FAB30 malli, jossa pakastinlokero on yhäällä. Tämän mallin mitat (korkeus 169cm, leveys 60cm, syvyys 54cm) sopivat täydellisesti juuri omaan keittiönurkkaani, mutta tästä isompi ja pienempi versio ovat myös saatavilla. Tämän mallin hinta on noin 1500€ tienämillä riippuen vähän jälleenmyyjästä. 

Tutustu lisää SMEG tuotteiden maailmaan tästä.

 

3.8.2018

KOTI SELLAISENA KUN SE ON

HOME

Julia pääsi uuteen blogikotiin tällä viikolla (tsekkaa uudet sivut tästä!!) ja heti alkuun heitti pienen haasteen meille kaikille eteenpäin. Haasteen ideana oli kuvata koti juuri sellaisena kun se on haasteen nähtyään ilman minkäänlaista siivoamista/asettelua tai muuta vastaavaa. Tarkoituksena vähän valottaa kaikille sitä, miltä se arki oikeastaan näyttää kaikkien perinteisten sisustuskuvien takana.

Minä huomasin Julian haasteen eilen, kun oltiin isäni veneellä ja päätinkin kuvata asuntoni juuri sellaisena kuin se on kun pääsen kotiin. Olen aika perussiisti ihminen (ainakin nykyään) ja tykkään kun koti on järjestyksessä, joten kamala kaaos ei kotona odottanut. Ihan sellaista perinteistä elämän makua, joka näkyy nyt näissä kuvissa.
Mökkikamat sekä kaksi kassillista pyykkiä, jota tein isäni luona, koska oma pesukone rikki.
En käynyt toimistolla kertaakaan koko heinäkuun aikana, josta johtuen pakolliset jutut on tullut hoidettua tässä olohuoneen pöydän ympärillä.
Kaikki ikkunat auki = kämppä täynnä koivun kukkia sekä muutama edellisenä iltana tuhottu marjarasia.
Yllättävän siisti makuuhuone! Yleensä hitosti enemmän vaatteita tossa sängyn päällä :D
Kylppäri ja reissupussukat.
Keittiö on minulla melkein aina näin siisti. Se on yksi paikka kotona, missä en siedä sotkua. Siistiin keittiöön on aina paras herätä aamulla.
Uusi jääkaappi saapui kotiin jo reilu viikko sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi viedä edellisen myymistä :D Kenelläkään tarvetta jääkaapille? Tässä myös vanhan jääkapin sisältö atm. Woltista tilatut nepskut + pari kesäbissee + peruskamoja. Kaappi ei kyllä rehellisesti ole ollut näin täynnä moneen viikkoon!

Kiitos Julia haasteesta! Innolla odotan, ketä muita tähän lähtee mukaan. Super hauska nähdä, mitä jengiltä löytyy mm. juuri jääkapin sisältä näin ekstemporee meiningillä. 

#kotisellaisenakunseon :D