CATEGORIES
4.3.2019

KOKO KEHON KAHVAKUULATREENI

Videos

Viikonlopun suunnitelmat tuli toteutettua täydellisesti! Nauruhetkiä kavereiden kanssa, paljon lepoa ja vähän treeniä. Nyt on virtaa lähteä suorittamaan tätä semi haipakkaa viikkoa maaliin. 

Kuvasin eilen BeAlivella IG storyyn tämän Netan opettaman koko kehon kahvakuulatreenin, joka koostuu ainoastaan viidestä liikkeestä ja sain siitä todella paljon tallennuspyyntöjä! Muistin, että ollaan kuvattu tämä treeni ihan videon muotoon, joten päätin julkaista sen nyt myös täällä blogin puolella. Storyn puolella tosin lisäsin tähän vielä 2 ekstra vatsaliikettä, koska oli jotenkin niin paljon virtaa kehossa. Ehkä edellisillan juustolautanen ja sen sisältämät energiat oli salaisuus tähän tehopiikkiin hehe. 

Onko teillä muuten toiveita jostain tietyistä treenivideoista? Voidaan nimittäin kuvata/kehittää teille Netan kanssa vaikka mitä jos haluatte. Nyt ollaan ainakin tehty jo 2 pyllytreenivideota, allitreeni sekä vatsatreeni videot tämän kahvakuulasetin lisäksi. Kaikki videot löydät Youtube-kanavaltani tästä.

11.1.2019

PYLLYTREENI VOL.2 - VIDEO

Videos

Viime vuoden tallennetuin Instragram postaukseni oli Netan kehittämä super tehokas viiden liikkeen pyllytreeni (jonka näet tästä), jonka vuoksi päätettiin startata tämä vuosi nyt pienellä jatko-osalla!

Tuo aiempi treeni on nykyään ihan vakiosettini, silloin kun ei tee mieli kikkailla laitteiden kanssa tai vaikka jos sali on niin täynnä, että ei jaksa odotella ja haluaa saada vaan nopeasti jonkun hyvän treenin tehtyä. Tätä samaa periaatetta hyödyntäen Netta rakensi myös tämän toisen pyllytreenin, etkä tarvitse tähänkään mitään muuta kuin yhden kahvakuulan ja stepperin. Myös tässä tuntee kyllä poltteen hiton nopeasti ja paikat ovat kipeänä parin päivän ajan, mutta se on vaan hyvä se. Nyt vuorottelen aina näiden kahden treenin välillä!

Treenin näet kokonaisuudessaan videolta, mutta tässä vielä liikkeet listattuna. Yhteensä 3 kierrosta ja 12-15 toistoa per liike. Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin ekasta setistä! 

NETAN VIIDEN LIIKKEEN PYLLYTREENI VOL.2

Lämmittely - Sivuaskeleet 45 sec 

✖️ Reipas tahti, keskivartalo tiukkana, rinta pystyssä 

1. Yhden jalan kyykky + ponnistus (molemmat puolet x 15)

✖️Ponnistus suoraan ylöspäin, voima pakarasta

2.Suorinjaloin maastaveto kahvakuulalla x 15

✖️Vie kuula reisiä hipoen alas selkä suorana ja polvet hieman pehmeänä. Hae tuntuma takareiteen. Tuo kuula ylös ja purista pakarat yhteen

3.Joustokyykky kahvakuulalla x 15

✖️ Leveä asento, varpaat hieman ulospäin. Laskeutuminen alas kyykkyyn, nousu puoleenväliin, takaisin alas, ja ylös saakka. Pakaroissa venytys alhaalla, ylhäällä purista yhteen

4.Yhden jalan lantionnosto (molemmat puolet x 15)

✖️ Aktivoi core, nosta lantio suoraan ylös, voima pakarasta ja takareidestä. Pieni pito yläasennossa

5.Takapotku (molemmat puolet x 15)

✖️ Hallittu liike, keskity pitämään core vahvana ja pakarassa jatkuva tuntuma