CATEGORIES
11.1.2019

PYLLYTREENI VOL.2 - VIDEO

Videos

Viime vuoden tallennetuin Instragram postaukseni oli Netan kehittämä super tehokas viiden liikkeen pyllytreeni (jonka näet tästä), jonka vuoksi päätettiin startata tämä vuosi nyt pienellä jatko-osalla!

Tuo aiempi treeni on nykyään ihan vakiosettini, silloin kun ei tee mieli kikkailla laitteiden kanssa tai vaikka jos sali on niin täynnä, että ei jaksa odotella ja haluaa saada vaan nopeasti jonkun hyvän treenin tehtyä. Tätä samaa periaatetta hyödyntäen Netta rakensi myös tämän toisen pyllytreenin, etkä tarvitse tähänkään mitään muuta kuin yhden kahvakuulan ja stepperin. Myös tässä tuntee kyllä poltteen hiton nopeasti ja paikat ovat kipeänä parin päivän ajan, mutta se on vaan hyvä se. Nyt vuorottelen aina näiden kahden treenin välillä!

Treenin näet kokonaisuudessaan videolta, mutta tässä vielä liikkeet listattuna. Yhteensä 3 kierrosta ja 12-15 toistoa per liike. Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin ekasta setistä! 

NETAN VIIDEN LIIKKEEN PYLLYTREENI VOL.2

Lämmittely - Sivuaskeleet 45 sec 

✖️ Reipas tahti, keskivartalo tiukkana, rinta pystyssä 

1. Yhden jalan kyykky + ponnistus (molemmat puolet x 15)

✖️Ponnistus suoraan ylöspäin, voima pakarasta

2.Suorinjaloin maastaveto kahvakuulalla x 15

✖️Vie kuula reisiä hipoen alas selkä suorana ja polvet hieman pehmeänä. Hae tuntuma takareiteen. Tuo kuula ylös ja purista pakarat yhteen

3.Joustokyykky kahvakuulalla x 15

✖️ Leveä asento, varpaat hieman ulospäin. Laskeutuminen alas kyykkyyn, nousu puoleenväliin, takaisin alas, ja ylös saakka. Pakaroissa venytys alhaalla, ylhäällä purista yhteen

4.Yhden jalan lantionnosto (molemmat puolet x 15)

✖️ Aktivoi core, nosta lantio suoraan ylös, voima pakarasta ja takareidestä. Pieni pito yläasennossa

5.Takapotku (molemmat puolet x 15)

✖️ Hallittu liike, keskity pitämään core vahvana ja pakarassa jatkuva tuntuma

14.10.2018

TENERIFFA VIDEO

Videos

*Kaupallinen yhteistyö Norwegianin kanssa

Tässä videossa vähän tunnelmaa meidän hyvinvointireissusta Teneriffalle! Kuten jo aiemmissa postauksissa olen sanonut, niin Kanariansaarien monipuolisuus ja muutos viimeisten vuosikymmenien aikana kyllä yllätti minut. Olen käynyt Teneriffalla viimeksi 13-vuotiaana ja sieltä muistikuvissa oli ainoastaan vilkkaat turistikeskittymät ja ravintoloiden sisäänheittäjät, mutta tältä reissulta mieleen jäi ihanat uudet spa hotellit, luonto sekä pohjoisen ihanat autenttiset pikkukylät. 

Turistialueet ovat saarella kyllä vielä ihan entisellään ja sielläkin käytiin nopeasti pyörähtämässä, mutta tulipahan taas todettua, että ei oikein minulle. Kaipaan enemmän rauhaa, luontoa ja kulttuuria ympärilleni! Tästä syystä suosittelenkin Teneriffalla katsomaan alueita erityisesti isompien turistikeskittymien ulkopuolelta. Oikeastaan kaikki saaren pohjoisosan paikat olivat super sympaattisia ja luonto kaunista, joten suosittelen niitä jos autenttisempi espanjalainen tunnelma on mieleesi.

Mahtavaa tässä kohteessa on tosiaan se, että kelit ovat lähes ympäri vuoden mahtavat, lentoaika kohtuullinen (suoralla lennolla vain 6,5h Helsingistä) sekä pieni aikaero. Norwegianin reittilennot kulkevat saarille lähes päivittäin, josta syystä tänne on myös helppo räätälöidä ihan oma matka perinteisten pakettilomien sijaan! Teneriffalle Norwegian lentää myös kahteen eri kohteeseen, etelään sekä saaren pohjoisosaan. Edullisen, nopean sekä kätevän reitin vuoksi tänne voisi lentää myös ihan vaikka pitkäksi viikonlopuksi, jos D-vitamiinin puute iskee, mutta viikon kestävään lomaan ei ole mahdollisuutta. Itse pidän tämän vaihtoehdon ainakin mielessä myös jatkossa. 

Norwegianin lentoja Teneriffalle sekä muille Kanariansaarille pääset tutkimaan lisää tästä. 

Video by Juuli Rönkä