CATEGORIES
16.11.2017

SHA WELLNESS CLINIC

Altea

Espanjan aurinko, Altean vuori- sekä merimaisemat, upea hotelli, terveellinen ruoka, runsaat liikuntamahdollisuudet, lukemattomat spa-hoidot sekä kaunis kylpyläalue? Mitä muuta sitä voisi kokonaisvaltaiselta hyvinvointilomalta edes toivoa! No halvemmat hinnat ehkä, mutta muuten kaikki 6/5.

SHA Wellness hyvinvointikeidas sijaitsee Alteassa ihan vartin ajomatkan päästä äitini ja isäpuoleni asunnolta, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun vierailimme siellä. Olemme molemmat äitini kanssa hyvinvointi-intoilijoita, joten nyt kun olimme kahdestaan ilman siskojani, siskoni lapsia tai muuta niin oli todella otollinen tilaisuus käydä tutustumassa koko paikkaan. Veikkaan kyllä, että myös siskoni säntäävät tänne seuraavilla Altean reissuillaan. Sen verran mieletön mesta tämä oli!
Hotelli tarjoaa lukuisia erilaisia loma/hyvinvointipaketteja kaikenlaisia tarpeita ajatellen. Löytyy stressin lievitystä, erilaisia painonpudotusohjelmia ja esimerkiksi irti tupakan poltosta -ohjelma kaikkien perinteisten hyvinvointijuttujen lisäksi. Paketit sisältävät suunnitellun viikko-ohjelman, johon kuuluu kaikki ruoat, liikuntasuunnitelma, ohjelmaa tukevat spa-hoidot sekä esimerkiksi meditaatio/terapiatunnit. Kaikessa on siis ajateltu kokonaisvaltaista hyvinvointia kehosta mieleen.

Paketit ovat todella kalliita, mutta eivät älyttömiä siihen nähden mitä kaikkea ne sisältävät. Majoitus ei kuulu automaattisesti pakettiin ja hotelliin voi myös majoittautua ilmankin viikkopakettia ja nauttia palveluista ihan omien tarpeiden mukaan. Spa-hoidot eivät vaadi majoittumista hotellissa ja siksi mekin pystyimme äidin kanssa nauttimaan pelkästään kylpyläpalveluista yhden päivän ajan. Kylpylän lisäksi päätimme kuitenkin aluksi testata hotellin ravintolan, joka erikoistuu makrobioottiseen ruokavalioon. Todella hyvää, ravintorikasta, kevyttä, mutta täyttävää ruokaa! Olimme äidin kanssa molemmat ihan ähkyssä, vaikka annokset vaikuttivat aluksi pieniltä. Olisi kyllä ihanaa päästä nauttimaan näin tarkkaan mietitystä ruokavaliosta koko viikon ajan.
Hotelli tarjoaa myös erilaisia liikuntamahdollisuuksia joogasta, pilatekseen, potkunyrkkeilyyn ja jijutsuun, mutta yksi asia hinnastossa nauratti minua ja äitiäni erityisen paljon... "nordic walk" 110€ tunti!! Eli siis ihan perinteistä sauvakävelyä! Yksikään suomalainen ei kyllä tästä maksaisi yhtään mitään. Tai ei ainakaan me.

Erilaisia Spa-hoitojakin löytyi vaikka mitä hemmottelevista hoidoista vähän kovemmankin luokan toimenpiteisiin. Ei nyt mitään kirurgisia hoitoja, mutta esimerkiksi kaikki pistoshoidot ja happokuorinnat kuuluivat myös valikoimaan. Me olisimme mamman kanssa halunneet käydä ihan perinteisessä hieronnassa, mutta ajat menivät sen verran hassusti meidän aikataulujen kanssa, että päädyimme ainoastaan menemään kylpylän puolelle saunomaan ja lillumaan. Aivan ihanaa ja rentouttavaa pelkästään sekin! Parasta oli kyllä käydä aina kylmäaltaassa erilaisten saunojen välissä. Teki kyllä niin hyvää verenkierrolle aivan kuten eilinen aamu-uintikin Löylyssä.

SHA Wellness Clinic

Ensi kerralla kun olen Alteassa niin haluan testata täällä vielä muutaman spa-hoidon. Niitä ainakin kehuttiin ihan äärimmäisen paljon kaikissa keskusteluissa, jota paikasta löysin. Joskus olisi kiva myös ehkä asua täällä pari päivää ennen tai jälkeen äitini asunnolla olemista, vaikka vähän tuntuu kyllä tyhmältä maksaa erikseen majoituksesta. Minua kiinnostaisi vaan niin paljon testata minkälainen kokemus olisi asua tämänkaltaisessa paikassa ja suunnitella koko päivän ohjelma kaikkia hyvinvointipalveluja hyödyntäen!  Noh veikkaan ainakin, että SHA spa tulee olemaan jatkossa sellainen vakiojuttu Altean vierailuilla. Ainakin minulle. 

Kiinnostuin muutenkin tämän paikan myötä erilaisista hyvinvointilomista, joten jos sinulla on heittää jotain vinkkejä sellaisiin, niin kertokaa ihmeessä! Täällä viikko maksaa minimissään tuhansia euroja, joten kaikki edullisemmatkin vaihtoehdot/vinkit olisivat tervetulleita. Pitkään olen esimerkiksi halunnut lähteä joogamatkalle jonnekin lämpimään. Äitini sekä pikkusiskoni olisivat ainakin ihan lähdössä kanssani mukaan, joten nyt vaan vinkkejä kehiin!

14.11.2017

3 DAYS IN ALTEA

Altea

Ibizan viikonlopuista tuli niin paljon postauksia (vieläkin löytyisi matskua), että Altean kuvat jäivät vähän jalkoihin! Altean maisemat alkavat tosin olemaan teille jo varmaan aika tutut, josta johtuen priorisoinkin Ibiza juttuja, mutta nyt olisi luvassa myös pari postausta Alteasta.

Todella tuttuun tyyliin tämäkin miniloma kului Alteassa enimmäkseen äitini ja isäpuoleni talolla rentoutuen, nautiskellen ja yhdessä aikaa viettäen. Oli ihana jutella aina iltamyöhään saakka ihan kaikesta mitä elämässä onkaan meneillään. Alteasta saa kyllä aina sparrausta ihan kaikkiin elämän osa-alueisiin. Kaikki hyvät elämän (ja työelämän) neuvot yhdistettynä mamman ruokiin ja Espanjan aurinkoon takaa kyllä todella rauhoittuneen sielun. Pää on aina vähän selkeämpi kun täältä lähtee pois.
Tulin lautalla Ibizalta Denian satamaan, jossa äitini ja isäpuoleni olivat minua vastassa. Käytiin heti ekaksi lounaalla ja sitten nokka kohti Alteaa.
Maisemareitti talolle.
Altea aamut kruunaa aina mamman haudutettu kaurapuuro marjoilla, papaijalla/mangolla. Niin hyvää!
To the pool!

RALPH LAUREN Jumpsuit

GINA TRICOT Shirt (pool look)

CHANEL Espradillos

Vaikka päivät Alteassa kuluivat todella tuttuun ja turvalliseen tapaan, niin silti tällä kertaa tuli koettua jotain ihan uutta. Vierailimme nimittäin äitini kanssa aivan mielettömässä Sha Wellness -hyvinvointikeitaassa, jota minulle suositeltiin Ibizalla, kun kerroin meneväni vielä Alteassa käymään. Tämä paikka on ihan maailmankuulu ja olinkin sen bongannut aiemmin muutaman huippumallin Instagramista, mutta en koskaan tajunnut sen olevan Alteassa! Äiti oli kyllä tietoinen tästä paikasta, mutta oli kokonaan unohtanut sen olemassaolon. Päätimme sitten yhdessä lähteä sinne viettämään ihanaa äiti-tytär päivää kahdestaan ja WAU. Tänne haluaisin ehdottomasti uudestaan. Huomenna tulossa oma (erittäin ansaittu) postaus koko paikasta. 

//Days spent at my moms house in Spain. Nothing but good food, chilling by the pool and enjoying the company of my mom and stepdad. The best//