CATEGORIES
3.3.2017

PARIS PHOTO DIARY

Paris

Kaksi päivää Pariisissa on mennyt ohi ihan silmänräpäyksessä. Päiviin on mahtunut aivan mielettömiä terveyslounaita, hyviä dinnereitä, kenkäihastelua, taksissa istumista, juoruamista, nauramista, shoppailua ja wi-fin kanssa taistelua. Meillä oli hotellilla tosiaan maailman huonoin nettiyhteys ja pääsin vasta nyt Norweiganin paluulennolla kunnolla taas töiden pariin. Noh, ainakin oli syy, jonka avulla pystyi keskittymään täysillä olemassa olevaan hetkeen ja ihanan keväiseen Pariisiin. Sää teki nimittäin yhtäkkiä ihan äkkikäänteen ja saimme eilen nauttia koko päivän upeasta auringonpaisteesta! 

Lento kuluukin tässä nyt kätevästi kuvankäsittelyn parissa ja sitten pääsen itsekin suoraan viikonlopun viettoon. Illalla tarkoitus olisi käydä tekemässä joku kevyt treeni salilla ja vetäytyä loppuillaksi sohvalle tuijottamaan SKAMIA. Kauheet vieroitusoireet sarjasta tässä parin päivän aikana. Olen vielä niin jännässä kohdassa! Ihanaa viikonloppua kaikille. ♥

P.S Jos pidät kauniista ja erikoisista muotilehdistä, niin kannattaa vierailla OFR kirjasto-galleriassa. Siellä oli NIIN paljon kaikkia upeita lehtiä, joita olisin halunnut viedä kotiin, mutta eepokset painoivat ihan älyttömästi. Matkalaukun kilorajat olisivat paukkuneet kyllä heti. Pitää ehkä pyytää serkkujani lähettämään minulle muutama teos tuolta. 

//Nothing better than spring in Paris. Thank you Sarenza for having us! ♥//

*PR-trip hosted by Sarenza 

17.4.2016

PARIS SNAPSHOTS

Paris

Pariisissa kyllä sattui ja tapahtui ja varsinkin Snapchatista pääsi seuraamaan yhtä sun toista meidän kommellusta. Oli pommiuhkia, deadlineja, tieonnettomuuksia, Uber-rallia vesisateessa ja paniikkijuoksemista check-in pisteeseen! Jotenkin tästä reissusta oli rentouttavat kapunkikävelyt ja kulinaristiset makuseikkailut aika kaukana, mutta lopulta se ei haitannut lainkaan. 

Ekan päivän ohjelmana oli tosiaan lounas Eiffel -tornissa maisemia ihastellen DeoDoc -tuotesarjan lanseerauksen merkeissä, mutta tosiaan pieni pommiuhka tornin alla sotki vähän suunnitelmia. Koska oma luova kirjoitustaitoni ei riitä mitenkään kuvailemaan tilanteen surkuhupaisuutta, niin suosittelen lukemaan ainakin tämän Julian postauksen. Kaikesta sekoilusta huolimatta meillä oli kuitenkin ihan älyttömän hauska reissu ja nauroin monesti ihan pissat housuissa tyttöjen jutuille. Kiitos siis ihan mahtavasta seurasta Julia, Sara, Annika sekä Anne ja DeoDocin tytöt. Tätä reissua en hevillä ainakaan unohda. 

Onneksi pääsimme yhdeksi illaksi hengähtämään kaikesta sekoilusta ranskalaisen perheeni luokse. Parempaa ruokaa, juustoja ja viiniä ei kyllä löydä mistään muualta Pariisista kuin serkkujeni talolta. Taisimmekin istua ruokapöydässä ainakin 01.00 saakka yöllä. Rauhallinen ruokailu perheen kesken on kyllä parasta ranskalaisessa elämäntyylissä. Se, että otetaan aikaa perheelle merkitsee niin paljon. Onneksi tämä on käytäntö myös meidän perheen kesken täällä Suomessa ja nyt suunnistammekin isäni luokse nauttimaan sunnuntaista perhedinneriä. Ihanaa iltaa kaikille! 

//This was no ordinary "walks in the city enjoying great french food" trip. We had so many random situations like a bomb threat and Uber racing to the airport, because we got stuck in traffic. Everybody who follows us in Snaphat got a glimpse of all this. I think this was one of the most random trips I've ever been to, but still one of the funniest. We had an amazing time with Julia, Sara, Annika, Anne and the girls from DeoDoc. Thank you for everything!

I was so happy when we got to my aunts place and had the chance to sit down for a second. It was so nice to just enjoy some great food and wine with my french family. I really love these long family dinners and this is exactly what we are going to do now at my dads place so enjoy your sunday sweeties!//