CATEGORIES
2.8.2017

QUICKSTOP IN CANNES

Cannes

Heinäkuun Suomi hengailuun mahtui Comojärven lisäksi myös yksi erittäin nopea pyrähdys Cannesiin! Tällä kertaa ei omien töideni puolesta vaan Netan. Netta työskentelee personal trainerina ja yksi hänen asiakkaistaan halusi hänet mukaan omalle työmatkalleen sinne. Netta veti asiakkaalleen treenejä siellä, mutta oli muuten vapaalla. Tästä saatiin sitten idea siihen, että myös minä lähtisin mukaan. Vähän uusien paikkojen näkemistä, kuvailua ja pari päivää taattua aurinkoa! Ei huono. En ollut koskaan aikaisemmin ollut Ranskan Rivieralla, vaikka koko ikä Ranskassa onkin tullut vietettyä. Olemme aina olleet perheemme kanssa Atlantin puolella Arcachonissa tai sitten Pariisissa, joten oli super mielenkiintoista nähdä myös tämä puoli Ranskaa. Aika erilainen se olikin!

Olen tottunut ihan erilaisiin maisemiin ja jotenkin paljon maanläheisempään tunnelmaan Arcachonissa ja tai pienenä Ranskan maaseudulla Normandiassa. Cannesin lisäksi näimme nopeasti myös Nizzan, mutta varsinkin Cannes oli todella erilainen. Paljon erilaisia luksusliikkeitä, hienoa autoja, upeita hotelleja ja super tyylikästä porukkaa. Naiset olivat kaikki upeasti laittautuneina myös päivällä. Olen tottunut ihan erilaiseen ranskalaiseen meininkiin ja en yleensä serkkujeni luo edes pakkaa korkokenkiä tai meikkejä mukaan! Täällä niitä kyllä tarvittiin. Ensivaikutelma koko paikasta oli kyllä todella upea, mutta vielä astetta prameampi, mitä olin ehkä odottanut. Se saattoi johtua hotellimme sijainnista ja tästä kauniista rantabulevardista, mutta olin kyllä iloinen, että pakkasin flip floppien lisäksi vähän siistimmätkin sandaalit mukaan. 

//Our quick stop to Cannes a few weeks back! I have never visited the French Riviera before, even though I've spent most of my life in France with our cousins. We've always just been in Arcachon, Paris or the countryside. This was something completely different and excatly what I was expecting, glamorous and quite posh actually. I usually never even take heels with me when I go to my cousins house at Arcachon, cause the vibe there is so mellow and down to earth. Here the vibe was... well something really different! I'm glad I packed a bit differently this time, haha.//