CATEGORIES
21.9.2016

LONDON

London

Nyt on alkusyksyn reissuputken viimeinen etappi takana ja Lontoon kuvasmatkasta sevitty! Oli kyllä niin hauska reissu ihan supertiimin kanssa, joten isot kiitokset Moskiton tuotantotiimille sekä Instrulle kaikesta. Ei varmaan olisi voinut mennä sulavammin. Oli myös ihana saada palautetta omasta esiintymisestä kameran edessä ja hitsi en malta odottaa, että tän projektin videosarja valmistuu. Itsellä oli ainakin niin luonnollinen fiilis tätä projektia tehdessä, että toivottavasti se välittyy myös sitten teille katsojille!

Kahden päivän aikana keskityttiin tosiaan Lontoon muotiviikkojen hälinään ja kaikkeen mitä siellä nähtiin. Paljon mahtavaa inspiraatiota, mutta myös paljon kaikkea ihan kreisiä. Pakko sanoa, että Lontoo kyllä poikkesi ihan täysin niistä muotiviikoista, joilla olen itse aikaisemmin ollut. Näette tämän kaiken kyllä katutyylikuvistani pian.

Nyt pidän rennon välipäivän kaikesta ja yritän saada akuutimmat työhommat vaan hoidettua. Kroppa on aivan rikki kaikesta lentämisestä, vähäisistä unista sekä matkojen aiheuttamasta jännityksestä. Varsinkin ennen tätä matkaa minua jännitti ihan kamalasti, joka purkautuu varmaan nyt ja heijastuu sellaisena tappoväsymyksenä kehossa. Ihan kuin olisi maratonin juossut! Illalla vaan viltin alla lepäilyä ja paljon ruokaa. Ihanaa olla kotona.

//London was simply so much fun! The video shootings couldn't have gone any better I think, so a huge thanks to the super team from Moskito and Instru!! I can't wait for the video series we shot... At least I felt super natural and excited about the project, so I really hope that translates on camera. 

Now my body is simply exhausted from all the traveling and staying up late. I was also super nervous before this project so I think all the anxiousness is coming down now and also that is making me so tired. Just gonna rest for today and eat! So good to back at home.//

30.11.2013

Dinner time - London

London

Vielä on postaamatta Lontoon reissulta muutamat kuvat. Thomas Sabon pressipäivä päättyi upeaan illalliseen Pompadour -sviitissä ja halusin vielä viedä teidät hetkeksi tähän taianomaiseen tilaan. Itse sain tilan koristelusta ihan huimasti inspiraatiota! Miten kauniisti pöytäkattauksessa olikaan käytetty vaalenpunaisen ja hopean yhdistelmää. Jotenkin tämä värimaailma iski itseeni aivan täysin. Jos joskus pitäisi häitä suunnitella, niin varmasti avaisin nämä kuva-arkistot uudestaan.