CATEGORIES
17.2.2014

Miami Apartment

Miami

Jonkin verran tuli kyselyjä siitä, mitä kautta varasimme majoituksemme Miamista. Miehelläni on tapana selata tuntikausia kaikkia maailman Tripadvisor -sivuja. Hän lukee paljon nettikommentteja, ja katsoo aina läpi vieraiden omat kuvat hotellisivujen kuvien lisäksi. Hyvä, ettei heitä minulle Power Point -esitystä naaman eteen aamulla parhaista hotelleista. No hänen takiaan meillä onkin aina käynyt hyvä tsägä majoitusten suhteen ja olen ollut aina super tyytyväinen kaikkiin hänen löytöihinsä. Hän on melkein liiankin usein matkanjärjestäjän roolissa ja minä seuraan perästä. Joillakin se tulee vaan luonnostaan. Itse olen vähän sellainen "kaikki käy" tyyppi. Kuulemma todella ärsyttävää kun yrittää tehdä jotain päätöksiä :D

Miamissa majoituimme Tradewinds -nimiseen huoneistohotelliin. Aivan loistavalla sijainnilla South Beachin sydämessä, 500 metriä rannasta ja kävelyetäisyydella kaikista tarvittavista palveluista. Huoneisto oli tilava kaksio, jossa myös walk in closet sekä keittiö. Keittiö ja varsinkin jääkaappi ovat kyllä onnistuneen pariloman salaisuus... liian monta tappelua käyty nälissämme ravintolaa etsien! Kun jääkaappi on täynnä, niin aina saa edes pientä syötävää pahimpaan nälkään, eikä tarvitse myöskään turvautua esimerkiksi sipsipussiin. Teimmekin aina kaikki aamiaiset ja lounaat kämpillä. Iltasin kävimme sitten ravintoloissa herkuttelemassa, koska lomalla tässä kuitenkin ollaan! Kun päivät veti vähän terveellisemmällä linjalla, niin iltaisin pysty hyvällä omallatunnolla mässäilemään.

Huoneistossa oli ilmainen wifi ja erittäin hyvin toimiva vielä kaiken lisäksi! Tämän ansiosta pystyin bloggailemaan lähes normaaliin tahtiin. Iso plussa!

Aamupalaksi söin joka päivä perinteisen aamupuuron. Ai, että mä vaan rakastan mun aamupuuroja! Lounaaksi tehtiin aina joku kanasalaatti eri variaatioilla. Onneksi Publix ruokakaupasta löyty kaikki idut, pavut, avokadot, pinaatit snm. niin salaateista sai tosi monipuolisia ja runsaita. Keittö oli täysin varusteltu, mutta esimeriksi perus leikkuuveitset puuttuivat kokonaan. Mielestäni on myös kiva jos huoneistossa on valmiiksi edes suolaa, mutta ei. Typötyhjä keittiö.

Tämä kuva on hotellin poolilta ja kuvassa olevan rakennuksen takana oli heti ranta, joten ei todellakaan pitkän matkan päässä. Ne päivät, kun otimme aurinkoa, vietimme kylläkin Tradewindsin poolilla. Ajattelimme, että Curacaolla saa kyllä tarpeeksi maata hiekkarannalla ja oikessa oltiin.

Autonvuokraajille vielä vinkki! KANNATTAA varata hotelli/huoneisto, jolla oma parkkialue. Miamissa sallitut pysäköintipaikat ovat kiven alla ja kaikki aina maksullisia. Monesti päätimmekin mennä jalan, koska emme jaksaneet säätää auton kanssa. Onneksi Tradewindsillä oli oma parkkialue aivan hotellin vieressä, muuten olisi varmaan pitänyt palauttaa auto ennen aikojaan. Sekin kyllä maksoi 20 dollaria yöltä, mutta kannattava sijoitus. Paljon meitä peloteltiin myös autohinauksista, jos auto on pysäköity väärin. Sakot auton hinaamisesta voivat olla jopa 300 dollarin luokkaa Miamissa. Auts.

Kaiken kaikkiaan suosittelen kyllä Tradewindsiä kaikille niille, ketkä kaipaavat huoneistoa perinteisen hotellin sijaan. Aivan super mukava henksu ja muutenkin leppoisa paikka. En usko, että hinta-laatusuhteelta löytyy South Beachiltä parempaa.

 
16.2.2014

Electronic Vibes

Miami

Vaikka tässä taustassa ja näissä kuvissa on jotenkin sellaista diskotunnelmaa, niin tällä lomalla ei olla kyllä tehty mitään muuta kuin mummoiltu! Miamissa olisi ollut useampanakin iltana huippu DJ:itä soittamassa levyjä, mutta jetlag oli niin kova, että hyvä jos pysyi hereillä kymmeneen asti. Miamin yöelämä jäi tällä kertaa siis kokonaan kokematta, mutta ei haittaa. Miamissa oli niin paljon muutakin nähtävää, että juhlimisen myötä olisi helposti tullut muutama välipäivä kaikkeen tekemiseen.

Miami oli kyllä niin upea kohde, että varmasti sinne tulee reissattua useamminkin! Seuraavalla kerralla voisi olla jopa kaksi viikkoa, niin pääsisi rytmiin vähän paremmin sisälle. Ainoa miinus koko Miami viikosta oli illallinen Nobussa. Maine Nobulla on kova ja siksi halusimme käydä sen testaamassa. Jouduimme kuitenkin pettymään kovasti. Söimme listalta sashimia, tempuraa, sushia ja lämpimiä ruokia, eli vähän kaikkea listalta. Yksikään annos ei säväyttänyt erikoisesti, mutta loppulasku oli kyllä päätä huimaava. Kaiken kukkuraksi yhdestä rullapalasta löytyi avokadon siemen, johon halkaisin melkein hampaani. En suosittele ainakaan Miamin Nobua kenellekkään sen ruoan puolesta. Palvelu oli oikein mukavaa ja pieni hyvityskin saatiin laskuun kaiken hässäkän vuoksi.

Huomenna laitan vielä tarkempaa tietoa Miamin majoituksesta ja sitten pääsemmekin jo Curacaon maisemiin <3

Sunglasses: Streetmarket

Top: Topshop

Shorts: Bershka

Flipflops: Roxy

Bag: Prada