CATEGORIES
16.11.2018

ISOÄIDIN VANHAT RESEPTIKIRJAT

Food

Muutaman viikon takaisen suursiivouksen ansiosta löysin jotain todella arvokasta, nimittäin isoäitini vanhat reseptikirjat! Asunto, jossa asun on tosiaan isovanhempieni vanha ja isäni sekä tätini lapsuudenkoti, niin kaikkea tänne nurkkiin ja ullakolle onkin tässä vuosikymmenien aikana kertynyt.

Nämä reseptikirjat löytyivät keittiön kuivakaapin ylähyllyn perältä pölyttymästä ison raclette-pannun takaa, josta syystä ne on jäänyt minulta aiemmin huomaamatta. Ihan kyynel meinasi tippua, kun tajusin mitä löysinkään. Meidän isoäidin korvapuusteja ei ole esimerkiksi voittanut sitten mikään koskaan ja luultiin sen reseptin menneen hänen mukanaan silloin vuosia sitten. Näistä kirjoista sekin resepti kuitenkin sitten löytyi. <3

Tätini ja ranskalaiset serkkuni ovat tulossa tänä jouluna taas tänne Suomeen, joten täytyy kokeilla valmistaa heille "Mumin korvapuusteja" joulupyhiä varten. Kaikenmaailman muitakin perinteisiä herkkuja löytyy kyllä näiltä sivuilta! 

Kaikissa resepteissä on kyllä niin perinteiset raaka-aineet, kun vaan voi olla. Sokeria, vehnäjauhoja, maitoa, voita jne. Ei tietoakaan mistään mantelimaidoista, erikoisjauhoista ja hipsterihiutaleista. Pakkohan näitä on alkaa testailemaan! Ihan vaan nostalgian ja vaihtelunkin vuoksi.

Kiinnostaisiko teitäkin muutamat isoäitini reseptit?

11.11.2018

HYVINVOINTIHETKI BEALIVELLA - ARVONTA

Body

Kaupallinen yhteistyö: Bealive Health Club
Marraskuu on kyllä kaikille varmasti vaikeaa aikaa hyvän energian sekä hyvinvoinnin kannalta, kun on niin pimeää. Itsellänikin on ollut jotenkin ekstra työn takana pitää motivaatiota yllä esim. treenaamisen kannalta, kun töiden jälkeen tekee mieli vaan jäädä sohvalle nukkumaan. Välillä se onkin ihanaa vaan laiskotella, mutta siinä vaiheessa kun laiskottelu ja väsymys tuntuu valtaavan ihan kaiken arjesta, niin pitää ottaa vähän ryhtiliikkeitä.

Ryhtiliikkeisiin tarvitaan kuitenkin aina pieni annostus motivaatiota ja tätä pääsen nyt toivottavasti tarjoilemaan oikein olan takaa kolmelle ihanalle lukijalleni! Ajattelin nimittäin pitää ensi viikon lauantaina 17.11. kuntosalillani Bealivella pienen hyvinvointihetken, jonka ideana on antaa masentavalle marraskuulle kunnon potku pyllylle.
Hyvinvointihetki starttaa Bealiven loungesta, jossa tarkoitus olisi aluksi antaa teille vähän vinkkejä ruokavalioon, treenaamiseen ja esim. lisäravinteiden syömiseen liittyen nyt vuoden pimeimpään aikaan. Tätä pientä juttutuokioita vetää kanssani ihana bestikseni sekä Bealiven PT Netta Suikkanen, joka on ainakin oma energia toteemini. Raudan luja mimmi, joka ei turhia koskaan valittele ja pitää itsestänsä aina hyvää huolta koko vuoden ympäri.

Juttutuokion jälkeen tehdään vielä kunnon hikitreeni Netan vetämänä, jonka jälkeen teillä olisi mahdollisuus vielä nauttia rauhassa Bealiven saunatiloista raikkaiden energiasmoothien kera. Kehittelen myös kaikille pienet goodie bagit kotiin vietäväksi tilaisuudesta!

Jotta kellekään ei tulisi tästä kamala jännäri, niin kaikki kolme voittajaa saavat ottaa avecin mukaan tapahtumaan! Ainoa ehto arvontaan osallistumisesta on 18 vuoden ikäraja, voittajalle sekä avecille. Tule siis viettämään ihana lauantai aamupäivää kanssani ystävän, siskon, serkun tai vaikka äidin kanssa. 

Tilaisuus alkaa lauantaina 17.11. klo: 11.30 ja kestää n. 2h + saunominen. 

Olen innoissani siitä, että pääsen viettämään vähän laatuaikaa muutaman teidän kanssa! Minulta voi toki kysyä myös ihan mitä tahansa muutakin tapahtumassa esim. bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen. Erittäin rento ja energinen girl talk + treenisetti siis tiedossa.

Osallistu arvontaan kertomalla minulle kenet ottaisit tapahtumaan mukaan ja miksi tarvitsette nyt vähän lisäpuhtia elämään. Osallistumisaika 14.11. klo 14.00 saakka. Ilmoitan arvonnan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla!