CATEGORIES
12.9.2017

NYC STREET STYLE THROUGH MY PHONE

street style

Eilinen päivä kului skauttaamalla upeita katutyylejä New Yorkin muotiviikoilta! Tein parhaimmista bongauksista Instagram storyn puolelle DNA:n kanssa yhteistyössä hauskan koosteen (tämä postaus ei kuulu yhteistyöhön), mutta kuvista tuli niin hyviä, että halusin jakaa ne myös täällä blogin puolella! Kaikki kuvat on napattu siis uudella Nokia 8 puhelimella, joka minulla on ollut täällä käytössä ja olen ollut sen kameralaatuun kyllä äärimmäisen tyytyväinen. Nämäkin kaikki kuvat onnistui niin paljon helpommin, kuin normaalisti. Kuvia ei ole myöskään käsitelty Instagamin omia filttereita lukuunottamatta.
Ihan kaikkien upeiden tyylitaitureiden nimiä en ehtinyt kovassa vilkeessä saamaan, mutta suosittelen katsomaan näiden Instagram-tilien taakse, joita ehdin kuviin lisäämään! Koko steet style story on myös vielä nähtävissä Instagramini puolella, jossa kaunokaisten tileihin pääsee linkkaamaan suoraan. Storyn puolella on myös paljon street style videoita päivän ajalta, joten käykää nopeasti kurkkaamassa ennenkuin ne poistuvat.
Tänään on viimeinen kokonainen päivämme täällä ja tarkoituksena on lähteä vähän vintage ostoksille Brooklynin puolelle Williamsburgiin. On ollut kyllä niin paras business & pleasure reissu! On tullut tehtyä vaikka mitä kivaa kaikkien työjuttujen lisäksi. Kamerarulla on ihan pullollaan, mutta pääsen matskuihin käsiksi kunnolla varmaan vasta lentokoneessa matkalla takaisin Helsinkiin. Nyt vielä mennään ja tehdään, kun on aikaa.

Ihanaa viikkoa kaikille!
16.8.2017

BLOCKFEST STREET STYLE / TB

street style

Blockfest lähestyy taas kovaa vauhtia ja itse ainakin kamppailen täällä asuvalintojen kanssa. Ajattelin etten välttämättä ole yksin tämän ongelman kanssa, joten lisäsin tähän vähän asuinspiraatiota menneiltä Blockfest vuosilta. Näistä vanhoista kuvista sytyin ehkä eniten tuohon viidennen kuvan paitatyyliin. Miten ihanan rento festariasu! Itsekin voisin hyvin laittaa päälle jotain vastaavaa tulevana viikonloppuna.

Tänä vuonna Blockfest tulee olemaan varmasti poikkeuksellisen upea, sillä festarit juhlivat 10.vuotis syntymäpäiväänsä! Tämän kunniaksi esimerkiksi Avain tulee heittämään todella harvinaisen keikan ja esittää kokonaan legendaarisen Punainen tiili -albuminsa alusta loppuun. Pelkästään tämä tulee keräämään varmasti ihan älyttömän paljon "vanhan liiton" hoppiporukkaa festareille.  Muutenkin kuulin, että järjestelyt tulevat tänä vuonna olemaan ihan huikeat! Nyt täytyy vaan toivoa edes vähän suotuisampaa keliä, kuin Flowssa. 

Kuinka moni on tulossa Tampereelle viikonloppuna?!

//Blockfest is right around the corner and I'm looking for outfit Inso from my old Blockfest street style pics. Really love the style with the big shirt and bare legs! So easy going and cool. How many of you are coming to the festival?//