CATEGORIES
20.12.2016

ORAL-B GENIUS

Lifestyle

Photos by Hanna Väyrynen

*Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Työskentelin lukion jälkeen aika pitkäänkin yökerhomaailmassa ja koukutin silloin itseni todella pahasti energiajuomiin pitkien yövuorojen takia. Minulla ei ollut aikaisemmin ollut pahempia ongelmia hampaiden kanssa, mutta energiajuomat tekivät kyllä tepposensa. Yhtäkkiä reikiä ilmestyi hampaisiin, kuin sieniä sateella.

Hammaslääkärini saikin minut sitten vihdoin lopettamaan energiajuomien läträämisen ja vakuutti minut ottamaan myös sähköhammasharjan käyttööni. Olin nimittäin kaiken lisäksi aika laiska hampaiden harjaaja, sillä vaikka pesin hampaat aina aamuin ja illoin, niin en koskaan jaksanut tehdä sitä kovin pitkään tai perusteellisesti. Sähköhammasharjan avulla hommasta tuli helposti paljon tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Sainkin sitten tuloksia todella nopeasti ja muistan kuinka innoissani olin erään vuositarkastuksen yhteydessä, kun minulla ei ollut ilmestynyt yhtäkään reikää! Olen siitä saakka ollut sähköhammasharjan käyttäjä. 

Vaikka olenkin ollut nyt vuosia sähköhammasharjan suosija, niin silti välillä tietty laiskuus iskee hampaiden huollossa ja pesukerrat jäävät useasti suositeltua 2min. lyhyemmäksi. Hammaslääkärini on myös sanonut minulle, että minun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota myös hampaiden sisäpintojen ja takaosien puhdistukseen.

Uusi Oral-B Genius hammasharja tuokin nyt apua näihin ongelmiin uuden Oral-B 3D -puhdistusjärjestelmän myötä! Yhdessä puhelimeen ladattavan Oral-B sovelluksen kanssa pystyt entistä paremmin ja tehokkaammin huolehtimaan hampaiden huollostasi mm. Position Detection - toiminnon avulla. Toiminto auttaa sinua kameratunnistuksen myötä puhdistamaan kaikki hampaiden osa-alueet yhtä tehokkaasti ja perusteellisesti, joka on ainakin ollut oma haasteeni välillä. Näet videolta tutoriaalini tämän toiminnon käyttöön! Sovelluksessa on myös paljon muita toimintoja, jotka auttavat sinua seuraamaan hampaiden huoltoasi sekä sen kehitystä. Sovelluksessa on myös kätevä ajastin, jos haluat yksinkertaisesti vaan varmistaa 2 minuutin suositusajan tulevan täyteen jokaisella pesukerralla. 

Oral-B Genius  sisältää myös monivärisen paineentunnistiminen (saat itse valita värin), joka varoittaa jos harjatessa painat liikaa. Huomaan itse, että ainakin manuaalisella harjalla tulee helposti laitettua liikaa painetta harjaan, joten tämä varoitustoiminto on ollut itselleni aina iso plussa. Oral-B Genius sisältää myös 6 eri harjaustilaa (päivittäinen puhdistus, ikenien hoito, hellävarainen, valkaisu, kielen puhdistus ja syväpuhdistus), joiden avulla pystyy kyllä niin kattavasti huolehtimaan koko suun hygieniasta. Olen itse ottanut mm. kielen puhdistuksen nyt jokapäiväiseksi tavoitteeksi. 

Minulla on ollut Oral-B Genius melkein 3kk jo käytössä ja olen ollut kyllä äärimmäisen tyytyväinen. Olen ollut myös todella tyytyväinen pakkauksen mukana tulleeseen lataavaan matkakoteloon, jonka avulla hammasharja kulkee kätevästi mukana myös reissuilla. Kotelon avulla pystyy lataamaan myös kännykän, josta toinen jättiplussa. Paketin mukana tulee myös neljä erilaista harjaspäätä (3D white, floss action, cross action sekä sensitive) sekä videolla näkyvä kännykkäteline! Ainoastaan hammaslääkäreiden suosittelema Pro Expert -hammastahna tulee tilata erikseen mukaan pakettiin.  

Jos siis mietit vielä sähköhammasharjan hankintaa itselle tai jollekkin lahjaksi, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Oral-B Genius sähköhammasharjaan!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*