CATEGORIES
14.11.2019

IHANA SUOMI-VIIKKO TAKANA

My Style

Niin se viikko Suomessa vaan hujahti ohi ja nyt ollaan jo takaisin kotona Lausannessa! Ajattelin, että viikossa ehtii hyvin näkemään kaikkia, mutta sitten kun samalla piti hoitaa paljon työasioita, ravata tapaamisissa ja hoitaa muita juoksevia menoja niin haipakkaa kyllä oli. Aika tuntiaikataululla sai kyllä sykkiä, että ehti näkemään edes hetken aikaa kaikkia rakkaita ja saada hommat maaliin. Jossain siinä härdellin lomassa onnistuin myös vilustumaan, joten energiat oli vähän koetuksella.

Läheisien näkeminen antoi kyllä paljon voimaa ja ehdin onneksi näkemään mm. koko yhdinperheeni, vaikka äiti on normaalisti tähän aikaan vuodesta aina Espanjassa, sekä lähes kaikki parhaimmat ystäväni. Netta tosin on muuttanut nyt Ouluun, joten sinne saakka en ehtinyt tällä kertaa koukkaamaan. Me taidetaan kohta tehdä ennätys siinä kuinka pitkä aika ollaan oltu näkemättä toisiamme. Vaikka ikävä on kova, niin molemmat tiedetään, että kummatkin elävät tällä hetkellä todella onnellista aikaa ja sen voimin välimatkan kyllä kestääkin.
Teki minulle myös hyvää huomata, että asiat Helsingissä rullaa aivan samalla tavalla kuin ennenkin, enkä ole oikeastaan jäänyt mistään paitsi. Syksyt ja talvet ovat vielä niin sellaista aikaa, että kaikki keskittyvät suurimmaksi osaksi töihin ja kotona olemiseen, joten hyvällä omallatunnolla voin tehdä samaa myös täällä.

Siihen kiinnitin itseasiassa myös huomioita, että nyt kun on tottunut elämään niin rauhallista arkea en jotenkin yhtään edes jaksa mitään ylimääräistä sen lisäksi. Yhdessä tapahtumassa kävin pyörähtämässä, mutta muuten Suomi-viikon fokuksena oli kokonaan one-on-one hetket rakkaiden kanssa, jolloin pystyi hyvin uppoutumaan kaikkien kuulumisiin.

Burberry Coat

Zara Sweater

Lululemon leggins

D&G Shoes

Dior Bag

Sovin myös kaikki näkemiset aina eri ravintoloihin ja ravasinkin koko viikon ajan aina lounailla ja illallisilla milloin missäkin. Aamupalat tuli syötyä kotona, mutta muuten en tehnyt kyllä kertaakaan ruokaa kotona! Lausannessa ei ole mikään erikoinen ravintolatarjonta, joten halusin nauttia siitä kyllä täysin rinnoin nyt kotona ollessa.

Täytyy kyllä myöntää, että on aika raskas fiilis kropassa viikon ulkona syömisen jälkeen, mutta oli kyllä sen arvoista. Suomi-viikon kohokohtina ruokailun puolesta oli ehdottomasti illallinen BasBasissa, Sushibar + Winen sushit ( x 2), Succesin Skagen uuniperuna + korvapuusti, LieMen Shanghai tacot, Mamma Rosan isänpäivälounaalla ollut siika sekä uusin tuttavuus Oldboy BBQ, joka avasi ovensa viikko sitten Ludviginkadulle! Niin hyvää korealaista bbq-ruokaa, suosittelen testaamaan. Nyt voikin sitten palata kunnollisen ruokarytmin, kasvispainotteisen ruoan sekä vihersmoothieiden pariin taas hetkeksi haha. 

Pictures by Strictly Style

11.11.2019

Valitse se, jossa tunnet itsesi varmaksi!

My Style

*Kaupallinen yhteistyö NIVEA
Taas se on täällä. Juhlakausi. Nyt jo raapii päätää mitä laittaa päälle minnekin, pitäisikö ostaa jotain uutta ja missä näyttää hyvältä. Joskus juhliin valmistautuminen voi olla jopa aika stressaavaa ja se saattaa vaikuttaa negatiivisesti myös ihan koko juhlafiilikseen. Itse olin joskus nuorempana mm. aivan hullu stressaaja ja kaikki yksityiskohdat tyylistä meikkiin piti olla täydellisesti. Onneksi olen vuosien aikana oppinut relaamaan ja nyt isoin vinkkini juhlakauteen onkin se, että älä ota stressiä, mutta ennakoi.

Jos on tärkeät juhlat edessä, niin mieti jo hyvissä ajoin mitä halut laittaa päälle ja säästä itsesi siltä viime hetken stressiltä. Mieti myös vaihtoehtoja siltä varalta, että vetskari menee rikki, meikkivoide lävähtää mekolle (been there done that) tai fiilis vaan yhtäkkiä muuttuu. Suosittelen myös jo heti alkuun valitsemaan tyylin jossa on ennen kaikkea varma ja mukava olla! Jos mekko näyttää ihan hyvältä, mutta se puristaa, on liian lyhyt, liian löysä, kutittaa tai mitä tahansa niin passaa se. Lupaan, että näytät parhaimmalta juuri siinä vaatteessa jossa sinulla on varmin olo!
Minulla on esimerkiksi mustassa yleensä aina varmin olo (kuten aika monella) ja siksi päädynkin siihen niin usein. Pikkumustat ovat ihan parhaita ja monikäyttöisimpiä vaatteita, joita tulee kyllä hyödynnettyä vuodesta toiseen ja myös siksi ne ansaitsevat enemmän tunnustusta. Ne eivät missään nimessä ole tylsä vaihtoehto! Varsinkin jos niiden kanssa vähän leikittelee. Itse valitsen esimerkiksi sellaisia mustia vaatteita kaappiin, joissa on hauskoja ja vähän erilaisia yksityiskohtia, kuten tämän pitkähihaisen mekon leikkaukset olkapäissä tai tämän mustan jakun koristeellinen helmikirjailu. Rakastan myös housutyylejä, joten jos olet enemmän housuihminen niin anna palaa! Myös materiaali tekee paljon ja ihan perinteinen narumekko näyttää yhtäkkiä paljon juhlavammalta ja …seksikkäämmältä, kun materiaali jäljittelee kiiltävää silkkiä. Näitä lemppari pikkumustia olen käyttänyt jo vuosia ja tulen varmasti käyttämään myös jatkossa.

Vaatevalinnan lisäksi varmaan oloon vaikuttaa oleellisesti myös meikki, hiukset, hajuvesi sekä deodorantti, joka ei petä. Olen kerran lähtenyt tärkeisiin juhliin niin, että unohdin suihkun jälkeen laittaa deodorantin ja oloni oli koko illan ajan ihan käsittämättömän epävarma. Se vaikutti koko illan fiilikseen. Onneksi tästä oppineena en ole tehnyt samaa virhettä sen jälkeen. Mustia vaatteita käyttäessä on myös tärkeätä tuntea varmuutta siitä, että vaatteisiin ei jää ikäviä valkoisia viiruja pukiessasi päälle tai että halatessasi jotain tuttua juhlissa kainalon alta paljastuu yhtäkkiä ikävät dödö-tahrat.
NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth deodorantti tuo juuri tämän lisävarmuuden tärkeisiin juhlahetkiin sekä arkeen, sillä se antaa tehokkaan suojan hikoilulle jopa 48 tunniksi ja se suojaa mustaa vaatetta tahraamatta sitä. Voit siis tuntea itsesi vielä varmemmaksi suosikki pikkumustassasi!

NIVEA Black & White Silky smooth sopii käytettäväksi myös heti sheivauksen jälkeen, sillä siinä on hellävarainen sekä hoitava koostumus eikä se sisällä etyylialkoholia. Ihan loistava siis juuri ennen juhlia. Deodorantti myös pehmentää ja tasoittaa ihoa, antaen kainaloille oman pienen kauneusfiksin. Voit nostaa siis kädet kattoon hyvällä itsetunnolla.

NIVEA Black & White -tuoteperheeseen kuuluu myös paljon muitakin tuotteita uusimman Invisible Silky Smooth Deo Rollin lisäksi, kuten tämä kätevä NIVEA Black & White Invisible Original Deo Spray, joka on myös super kätevä ja tehokas. Itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän Silky Smooth Rollin ylellisestä tuoksusta, mutta joskus Spray on vaan niin kätevä vaihtoehto. Kaikille löytyy varmasti oma suosikki. Valitse se, jossa tunnet itsesi varmaksi! NIVEA Black & White tuotteisiin pääset tutustumaan lisää NIVEAn nettisivuilla. 

Ihanaa ja hyvää fiilistä kaikkien tuleviin juhliin <3