CATEGORIES
17.3.2019

LIFESAVER JUMPSUIT

My Style

Mikä onni onnettomuudessa, että olin pakannut edes yhden vaatteen cabin-laukkuuni mukaan ja se oli vielä kaiken lisäksi tämä monikäyttöinen haalari!! Usein työreissuilla saattaa olla suoraan kentältä lähtö johonkin tapahtumaan /illalliselle, josta syystä olin pakannut tämän haalarin mukaan. Ajattelin, että voisin sitten tarvittaessa vaihtaa siihen vaikka lentokoneessa. Vähän minä siinä vaiheessa tiesin, että tulisin itseasiassa asumaan tässä haalarissa suurimman osan ajasta Sedonassa :D Onneksi se taipukin lounaalta illalliselle sekä myös muutamiin aktiviteetteihin. Lifesaver jumpsuit indeed.

Onni oli myös kenkävalintani lentokoneeseen! Minulla oli nimittäin aluksi valkoiset kesälenkkarit jalassa, mutta vaihdoin ihan viime sekunneilla maiharit jalkaan. Sedonassa vettä tuli tosiaan siihen tahtiin, että koko maaperä oli pelkkää punaista mutaa. Valkoisilla lenkkareilla tämä olisi ollut kyllä harvinaisen kiinnostava kombo! Millalla oli mm. valkoiset (nyt entiset valkoiset) nahkanilkkurit jalassa, joilla hänen oli pakko vetää koko reissu läpi. Aikataulut ja aavikon puitteet eivät nimittäin antaneet sijaa minkäänlaisille kenkäostoksille. Nämä kengät olivat kyllä ihan legendaarisen näköiset meidän paluulennolla Suomeen! Oltiin kyllä molemmat aikamoinen näky muutenkin, kuin samoissa ryysyissä taisteltiin tiemme kotiin haha.

H&M Jumpsuit (PR-gifted for the trip)

DOLCE & GABBANA Shoes

CHANEL Bag

Ihan hetkeen en varmaan tätä haalaria halua päälleni pistää, mutta ehkä yhden pesukerran ja pienen hajuraon jälkeen rakkauteni sitä kohtaan syttyy taas yhtä palavasti henkiin, kuin meidän ensitapaamisella :D Haalareita tullaan kyllä näkemään tänä keväänä todella paljon, joista mm. sisko kirjoitti kivan postauksen täällä. Hassua, että tuo siskon lemppari oli myös oma lempparini ja juuri tällä reissulla mukana!

Kuvat Milla Kuoksa

8.3.2019

TÄYDELLINEN -10 ASU

My Style

On ainakin minulle yleisempää joko palella tai olla ylipukeutunut, kun saavuttaa sellainen täydellinen asuvalinta, jossa voisi tepastella kaupungilla tuntikausia. Näin kuitenkin kävi viime keskiviikkona, kun oli noin -10 astetta pakkasta ja ihana aurinkoinen keli. Vilkaisin nimittäin onneksi aamulla lämpömittariin, vaikka aurinko porottikin kauniisti ikkunoiden läpi.

Päälläni valikoitui mustat nahkahousut, musta kasmirpolo (jonka alla t-paita), paksu untuvatakki sekä muhevin pipo + kaulahuivi kombo, joka kaapista löyty. Yleensä kovilla pakkasilla suosin myös kunnon vuorellisia talvikenkiä, mutta edustuskelposia niistä ei välttämättä aina saa. Nahkanilkkurit ovat paljon "kaupunkiystävällisemmät", mutta ainakin omat varpaat jäätyvät niissä samantien jos on vähänkään pakkasia. Onneksi olen löytänyt tähän ison avun nyt merinovillasukista!! Sain sellaiset nimittäin itselleni ollessamme Kemissä Lumenen PR-reissulla sellaiselta kotimaiselta brändiltä, kuin NorthOutdoor. Sukat ovat normaalit ohuet ja näyttävät ihan tavallisilta, mutta ai että sitä lämmön määrää mite ne tuovat. Jättimäinen suositus!

MONKI Jacket

BALMUIR Scarf

A+More & Pupulandia Beanie

SAMSOE&SAMSOE Pants

&OTHERSTORIES Sweater

ECCO Shoes

CHANEL Bag

Eilen palattiin kuitenkin taas ryminällä maan pinnalle, kun lähdin kotoota ihan väärissä kengissä ja aivan liian kuumissa kamoissa tuonne +0 räntämyräkkään. Nahkakenkät loskassa, FAIL. Paksu villapaita + untsikka, FAIL. Ei huppua, FAIL. Kauhee hiki päällä, naama ja varpaat märkänä painettiin menemään koko päivä. 

Those basic highs and lows of life <3

Photos Julia Toivola