CATEGORIES
23.9.2018

SUNDAY STYLE

My Style

Yleensä tykkään rauhoittaa sunnuntait siten, etten tee mitään suunnitelmia, vaan pyhitän päivän pelkästään kotona olemiselle. Yksi päivä viikossa pelkkää löhöilyä ja rauhoittumista jotenkin lataa kehon sekä mielen uutta viikkoa kohti ja siitä onkin muodostunut viime vuosina aika kiva perinne.

Joskus sunnuntaisin kuitenkin iskee pieni energiakärpänen ja silloin suunnistan yleensä BeAliveen treenaamaan/venyttelemään sekä saunomaan. Tämän jälkeen joku hyvä brunssi tai lämmin ruoka ja äkkiä takaisin kotiin sohvalle. Näinä päivinä olen lähes poikkeuksetta aina legginsseissä ja isossa hupparissa tai jossain mätsäävässä verkkariasussa, kuten tässä kokonaisuudessa. Vastaavassa tyylissä lähen yleensä myös aina ekstemporee safkareissuille, kuten vaikka Sushibaariin syömään, jos kotikokkailut ei syystä tai toisesta innosta. Minulla on itseasiassa kotona ihan oma "osasto" vaatekaapissa kaikille rennoille asukokonaisuuksille. Muutama huppari/kollari/leggins/verkkari kombo tässä on meinaan tullut hamstrattua vuosien varrella. Niin helppoa ja mukavaa! Ainakin itse rakastan juuri tälläistä pukeutumista. Varsinkin viikonloppuisin.

TOMMY HILHIGER Sweater

TOMMY HILFIGER Pants

ADIDAS Yeezy Sneakers

CHANEL Bag

Lempibrändini rentoihin "street style" henkisiin vaatteisiin on ehdottomasti Adidas Originals, mutta viime aikoina olen löytänyt ihan sairaan kivoja juttuja myös esimerkiksi Tommy Hilfigeriltä, Superdrylta sekä mm. Bik Bokilta. Olen tehnyt myös Instagramin puolella yhteistyötä JDSports verkkokaupan kanssa ja sieltä löytyy myös sairaan kivoja juttuja mm. FILA, Champion sekä IVY PARK brändeiltä. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan heidän valikoimansa jos hakusessa on uusia treeni- tai oloasuja. 

Photos Juuli Rönkä 

18.9.2018

SYYSPASTELLI

My Style

En tiedä onko se yleisesti tämä super herkullinen mintun sävy vai fakta, ettei tälläistä pastelli väriyhdistelmää yleensä ehkä nähdä kaduilla tähän aikaan vuodesta, mutta yksikään asuni ei ole saanut niin paljon kehuja ja huomiota kuin tämä kaveri tässä! Sitä ihan häkelty miten paljon kyselyitä ja kommentteja minttu-unelmani sai kaupungilla.

Jouduin vaan kaikille kuitenkin toteamaan, että neule on valitettavasti varmaan 6 vuotta vanha Zara löytö ja hame toissa kesän H&M mallistoa, joten täysin vastaavia vaatekappaleita on ehkä hieman haastava löytää. Varsinkin tähän aikaan vuodesta. Ehkä kuitenkin joku saa tästä inspiksen hyödyntää myös vähän erilaista väripalettia näin syyskauden aikana sen perinteisen harmaa-beige-burgundy-sinappisetin lisäksi! Olen myös monien kolleegoideni tavoin ihastunut yleisesti tähän neule/silkkimekko yhdistelmään, joka on vaan niin ihanan mukava sekä tyylikäs päällä.

ZARA Knitwear (old)

H&M Skirt (old)

NEW BALANCE Shoes

YSL Bag

Tämä käsipuolessa komeileva karkki YSL on itseasiassa ihan ensimmäinen merkkilaukkuni, jonka ostin varmaan n. 10 vuotta sitten. Se ei ihan niin paljon saa enää käyttökertoja, mutta en vaan koskaan raaskisi myydä sitä poiskaan. Ostettiin nimittäin isosiskoni kanssa silloin tismalleen samanlaiset käsilaukut (minä vaaleanpunaisen ja hän keltaisen) ja muistan miten iso juttu se silloin oli. En ollut koskaan omistanut mitään merkkivaatetta tai -laukkua ja tähän laukkuun säästetyt pennoset kyllä tuntui. Ne pennoset olin kuitenkin itse säästänyt töitä tekemällä ja jotenkin sillä hetkellä oli niin boss lady olo, kun pystyi ostamaan itselleen jotain niin arvokasta. Tämä laukku muistuttaa minua aina siitä fiiliksestä ja ehkä siksi en koskaan raaskisi sitä myydä. Ja onhan se myös edelleen vaan niin kaunis!

Photos Juuli Rönkä