CATEGORIES
28.10.2017

PIKES

Ibiza

H&M Bikini

TWINSET Dress

STEVE MADDEN Sandals

Taivaalta roikkuvia diskopalloja, salahuoneita ja pallomerikylpyjä. Nämä asiat jäivät minulla päällimmäisenä mieleen Pikes hotellista Ibizalla, jossa vietimme todella hauskat barbeque juhlat Nokia porukan kanssa. Todella kummallinen hotelli, mutta äärimmäisen makea paikka! Parhaiten hotelli on tunnettu Wham - Club Tropicana biisin musavideon kuvauspaikkana ja jotenkin tuntuu, että ihan samanlainen meininki eli siellä yhä tänäkin päivänä. Ihan kuin olisi astunut toiseen maailmana, kun käveli hotellin porteista läpi.

Samanlainen fiilis on varmaan tänään illalla kun kävelen Story ravintolan ovista sisään, koska HALLOWEEN 2017 on täällä! En malta odottaa mitä kaikkia hauskoja asuja ja kokonaisuuksia kaikki ovat keksineet. Saa elää taas rinnakkaistodellisuudessa yhden illan ajan. Seuratkaa muuten Instagramin puolella mikä on oma asuni illaksi... ;)

//Crazy Pikes hotel at Ibiza... You have to look it up, if you've never heard from it!//

24.10.2017

TUNTEMATTOMAT PARATIISIT

Ibiza

H&M Bikini

LINDEX Shirt

CHANEL Shades 

Nyt se on täällä. Auton ikkunoiden skrabbaamiskausi. NOUUUU!!! Ensimmäiset pakkaset ja koko ajan lyhenevät päivät ovat ainakin saaneet omat ystäväni kärkkymään aktiivisesti lentoja lämpimään. Jotenkin tuntuu, että joka toinen postaus facebookissa on lentolippujen varaamispäivitys tai vähintään joku throwback kuva vanhasta aurinkolomasta. 

Eräs ystäväni sitten laatikin todella mielenkiintoisen kyselyn facebookissa parhaista paratiisipaikoista, johon voisi lähteä talven pimeimpinä kuukausina lomailemaan. Kriteereinä kohteelle oli lämpöä, paratiisirantoja, aktiviteetteja, kaunista luontoa, kulttuuria, edullinen hinta-taso, mahdollisimman turvallinen paikka sekä hyvä ruoka.

Jäin itse seuraamaan ihmisten suosituksia suurella mielenkiinnolla ja yllätyksekseni statukseen tuli lukuisia paikkoja, joista en ollut koskaan edes kuullut! Suosituksiin kuului myös mm. Cape Town, Filippiinit, Seychellit, Mauritius sekä Sri Lanka, mutta minun oli pakko ottaa useampi itselleni tuntematon paikka talteen. Aloin tässä tänään sitten googlettemaan näitä paikkoja ja WAU mitä paratiiseja!! Näistä meni niin moni paikka bucket-listalle. Ajattelin sitten, että näistä paratiisipaikoista saattaisi olla teillekin jotain uusia tuttavuuksia, josta idea tähän postaukseen. Varoituksen sana... matkakuume on näiden paikkojen katselemisen jälkeen kovempi kuin koskaan.

//A lot of my friends are now looking for flights to escape the cold winter in Finaland. One of my friends did a very interesting status where he asked recommendations where to travel and the status got so many interesting answers that I wanted to share them with you guys too! In the recommendations were also Cape Town, Philippines, Sri Lanka, Mauritius and the Seychelles, but these places I had never even heard of! Please google them... Secret paradises hello!//

Photos by Julia Toivola

Jericoacoara - Brasilia (lennot Fortalezaan)

Arraial d’Ajuda - Brasilia

Koh Chang - Thaimaa

Olón beach - Ecuador 

Whitsunday Islands - Australia

Frasier Island - Australia

Santa Marta - Kolumbia

Capurgana - Kolumbia

Cabarete - Dominikaaninen Tasavalta

Okinawa saaret - Japani

Koh Rong Sanloem - Kamboza