CATEGORIES
24.11.2016

HELEIN BIOTIN+ RESULTS

Beauty

*Kaupallinen yhteistyö: Verman /Helein

Reilu kuukausi sitten kerroin teille kokeilevani uutta kauneusravintolisää nimeltä Helein Biotin+ ja nyt on aika kertoa teille myös tuotteen vaikutuksista omalla kohdallani! Muistin virkistämiseksi voit lukea ensimmäinen postaukseni aiheesta täältä. Ensimmäisestä postauksesta löydät paljon hyvää perustietoa tuotteen sisällöstä sekä sen käyttötarkoituksesta, mutta lyhykäisyydessään tämän kauneusravintolisän tehtävänä on tosiaan vahvistaa ja kaunistaa hiuksia, kynsiä sekä ihoa.

Haasteenani oli syödä 1 Helein-tabletti kerran päivässä 30 päivän ajan ja raportoida sen tuloksista. Nyt määräaika on tosiaan tullut täyteen, mutta en aio kyllä lopettaa kokeilua tähän. Huomaan nimittäin varsinkin ihossani huomattavan eron! Olen aiemminkin hyödyntänyt sinkkia lisäravinteena ihoni takia, mutta teho näyttää voimistuvan vielä yhdessä biotiinin ja C-vitamiinin kanssa. Iho on todella hyvässä kunnossa ja mikä parasta, se on saanut kaunista heleyttä pintaan, vaikka kaamos painaa päälle tuhatta ja sataa. Olen myös saanut tutuiltani ja mm. Snapchat seuraajiltani kommentteja siitä, miten hehkeältä iho nykyisin näyttää ja olen kyllä samaa mieltä! Ihon kuntoon vaikuttaa varmasti myös päällä oleva treenivimma ja hyvä ruokavalio, mutta se on selkeästi saanut tarvittavaa lisäbuustia Heleinistä varsinkin näin talviaikaan.

Tuotteen tarkoituksena on erityisesti vahvistaa hiuksia ja kynsiä, mutta oma hiuspehkoni on sen verran valtava, että eroa on todella vaikea sanoa vielä kuukaudessa. En siis oikein pysty vielä kommentoimaan kasvavatko hiukset yhtään sen nopeammin tuotteen avulla, mutta jos ihon vaikutus on näin hyvä, niin uskon saman tehon heijastuvan myös hiuksiin.

Sen sijaan kynsien terveydessä alan ihon tavoin huomaamaan nyt todella hyvää parannusta edelliseen! Olen kärsinyt nimittäin pitkään liuskottuvista kynsistä, mutta ongelma näyttää helpottuvan lisäravinteen myötä. Kynsien kunto ei kuitenkaan ole ihan vielä siellä missä haluan, joten aion jatkaa tunnollisesti Helein-kuuriani ongelman selättämiseksi. Suunta on nimittäin selkeästi oikeaan päin.

Oman käyttökokemukseni pohjalta en vois siis muuta, kuin suositella testaamaan ko. tuotetta. Se on saatavilla apteekeista ja 1 purkki (18,40€) sisältää 60 tablettia, eli hyvä kahden kuukauden kuuri yhdessä purkissa. 

Onko jollain muulla vielä omia käyttökokemuksia ko. tuotteesta? Mielelläni kuulisin niistä kommenttiboksissa!

Photos by Hanna Väyrynen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*