CATEGORIES
8.8.2021

KESÄN 2021 PARHAAT HETKET

Lifestyle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ SENSODYNE

Tämä kesä on ollut kyllä erityinen useasta eri syystä. Ensinnäkin on tämä kesä ollut meidän ensimmäinen pienenä perheenä, joka on vaatinut kyllä erilaista suunnittelua sekä totuttelua. Olen aina rakastanut kesäisin tehdä hetken mielijohteesta asioita, kuten lähteä ekstemporee iltauinnille, kavereiden kanssa terassille, yhdeksi yöksi jonkun mökille tai vaikka festareille, johon ei alunperin pitänyt lainkaan mennä.

Ekstemporee jutut ovat jääneet kyllä paljon vähemmälle, mutta niiden hetkien tilalle on tullut jotain aivan uutta. Nyt kesän parhaat hetket piilee myös paljon yksinkertaisimmissa asioissa. Niitä on ollut mm. tyttäremme varpaiden kastelu ekaa kertaa mereen, mökkipäikkärit koko perheen kesken, kahdenkeskinen aika mieheni kanssa ja ihan vaan arki yleensä. Se on hullua, miten iso tapahtuma voi olla vaikka oman lapsen porkkanan syönti ekaa kertaa. Montakohan kertaa täällä on tullut laulettua nyt ”Popsi popsi porkkanaa, hampaita se vahvistaa, nami nami nami nami porkkanaa..”
Uudenlaisen arjen lisäksi tätä kesää on siivittänyt vahvasti myös tärkeät merkkipäivät ja ollaan saatu tanssia peräti kolmen rakkaan ystävän häissä. Tämä ei vielä vähän aika sitten olisi ollut mahdollista, niin nyt on saanut kyllä olla erityisen kiitollinen siitä, että tämä oli ylipäätänsä mahdollista. Sain kunnian toimia myös parhaan ystäväni kaasona, kenet olen tuntenut ihan pikkutytöstä asti. Päivä oli kyllä äärimmäisen tunteikas ja varsinkin oma kaason puhe oli sellainen, mitä jännitin koko kesän läpi! Tuntuu kyllä hullulta olla fyysisesti sellaisessa hetkessä, jonka on aina kuvitellut päässään. Hääpäivän kruunasi kyllä morsiuskimpun heitto. En ole koskaan saanut morsiuskimppua kiinni, mutta juuri tämän kimpun saaminen? Se oli erityistä.

Kesän juhlat sai myös arvoisensa päätöksen, kun päästiin vihdoin ja viimein juhlimaan tyttäremme ristiäisiä. Nimen hän sai virallisesti jo Sveitsissä ollessamme, joten juhlat järjestettiin juuri kasteen vuoksi. Rento ja pieni tilaisuus järjestettiin lähiperheen sekä kummien kesken ja oli meille kyllä erityinen päivä. Olimme tyttäremme syntymän jälkeen ihan vaan kolmistaan Sveitsissä näkemättä ketään ennen tuloamme Suomeen, joten tuntui ihanalta saada meidän läheiset vihdoin kasaan ja nostaa malja tyttäremme syntymän johdosta. Ehdottomasti yksin kesän upeista kohokohdista ja hetkistä.
Kaiken tämän lisäksi ollaan oltu mökillä, kaupungissa ja yritetty vaan nauttia hetkestä, kesästä, hulluista helteistä, herkuista ja jääkylmistä juomista. Ehdottomana ykkössuosikkina itselläni on ollut juomapuolesta jäälatte, vaikka en kahvia ole juonutkaan viimeiseen 7 vuoteen juuri lainkaan. Jännästi vauva-arjen myötä se alkoi kuitenkin taas kiinnostelemaan :D.

Ruokien puolesta olen tasapainotellut raikkaiden ja raskaiden ruokien kanssa, koska pelkästään salaatilla ei mm. täysimettäminen oikein onnistu. Huomaan, että tarvitsen nyt paljon enemmän energiaa, josta syystä raikkaan salaatin kylkeen tilaankin usein vielä ranskalaiset tai vedän jonkun kesäisen pastan pääruoaksi. Varsinkin valkosipulinen rapupasta on ollut ehdoton kesä 2021 suosikki. Kotona on tullut tehtyä ruokaa ihan luvattoman vähän ja sen puolesta ehkä vähän odotankin jo perinteistä arkea, mutta nautitaan nyt tästä! Kyllä sitä makaronilaatikkoa ehtii taas talven aikana väsäilemään yhden jos toisenkin kerran.

Kesän herkutteluista ja juhlahetkistä on ollut myös huomattavasti mukavampi nauttia ilman irvistelyä ja hampaiden vihlontaa, jonka mahdollistaa Sensodyne hammastahnat. Tämä on jo toinen vuoteni, kun teen tiiviisti yhteistyötä Sensodynen kanssa ja olen siitä kyllä super iloinen. On helppo suositella tuotetta, jota käyttää itse tunnollisesti vähintään 2 kertaa päivässä ja joka oikeasti toimii ja auttaa! Sensodyne hammastahnoissa on myös ihanan raikas maku ja ne vaahtoaa täydellisen maltillisesti. En osaisi käyttää enää mitään muuta. Lue lisää Sensodyne hammastahnoista sekä hampaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista Sensodynen sivuilta tästä.

Mitä kohokohtia ja erityisiä hetkiä on kuulunut sinun kesääsi?

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*