CATEGORIES
29.12.2017

17 KUVAA VUODELTA 2017

Lifestyle

Vuosi lähenee loppuaan ja sen kunniaksi pysähdyin hetkeksi katselemaan vuoden aikana otettuja valokuvia sekä muistelemaan koettuja elämyksiä. Sitä ihan sokaistuu kaikelle kovassa tahdissa ja nyt istun täällä ihan haavi auki. Ehdinkö oikeasti kokemaan tämän kaiken YHDESSÄ VUODESSA?

Olen mm. matkustanut tänä vuonna taas todella paljon työni puolesta ja teen sitä muutenkin, koska se on nyt mahdollista. En varmaan koskaan enää (never say never) ole vastaavanlaisessa elämäntilanteessa, joten yritän ottaa tästä nyt kaiken irti. Elin nimittäin pitkään kolmen samanaikaisen työpaikan pyörityksessä, joten tiedän kyllä mitä minulla nyt on käsissäni. Tiedän myös, ettei tämä vaihe ole ikuista.

Tähän vuoteen kuului myös ennätysmäärä uusia paikkoja kuten Madrid, Praha, Sisilia, Napoli, Mykonos, Santorini, Ateena, Como-järvi, Cannes sekä Vietnam. Näiden lisäksi tuli työn puolesta käytyä uudelleen myös Pariisissa, New Yorkissa, Ibizalla sekä Levillä. Näistä kaikista olisi ollut valtava kasa ihania reissukuvia, mutta tähän postaukseen halusin koota vähän laajemman skaalan tilannekuvia koko vuodelta. Kaikista kuvateksteistä pääset myös lukemaan lisää kustakin tilanteesta/reissusta.
Vuosi alkoi tipattomalla tammikuulla ja Lifeness -viikonlopulla Långvikissa. Vuosi 2018 tullaan varmasti starttaamaan yhtä freesillä meiningillä!
Tammikuussa alkoi myös asunnon remppa, joka kestikin sitten toukokuuhun asti. Aivan järkyttävä homma ja muutamia remppakyyneleitäkin tuli itkettyä.
Vuoden ensimmäinen työreissu oli Barcelonaan sekä Madridiin Anna Codorniun kanssa ja kävimme vierailemassä mm. upeassa Palacio de Cristal -lasipalatsissa.
Vuoden toinen työreissu sijoittui Pariisiin Sarenza -kenkäbrändin kanssa ja muistan olleeni siellä aivan totaali remppauupunut! Tämän reissun aikana päällä oli myös Fit by Sofia -treenihaaste ja syötiin Julian kanssa hotellilla kiukkusena aina riisikakkuja, haha never again!!
Yksi vuoden eeppisimmistä reissuista sijottui Prahaan Jekun, Julian, Matin ja Dänin kanssa. Meistä ei kukaan varmaan reissuun lähtiessä tiennyt, miten paljon tiiviimmäksi koko tämä porukka hitsaantuisi! Ollaan kuitenkin tunnettu kaikki jo ihan teineistä saakka.
Toinen eeppinen, ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus oli Välimeren risteily bestikseni Netan kanssa! 10 päivän aikana näimme yhdessä Rooman, Sisilian, Napolin, Rodoksen, Maltan, Mykonoksen, Santorinin ja Ateenan. Ihan hullun upea reissu, josta yhteenvedon voit lukea tästä.
Netta otti tämän kuvan Sisilian stopilla ja se on varmaan yksi lempikuvistani kautta aikojen. Lisää kuvia tästä taianomaisesta paikasta voit lukea täältä.
Aah Suomen kesä <3 Juhannus tuli vietettyä ystäväpariskunnan mökillä Tammisaaressa.
Lähes samalla jengillä lähdimme myös lomailemaan yhdessä Como-järvelle heinäkuussa! Tämän reissun kohokohta oli ehdottomasti oman veneen vuokraus ja päiväretki Como-järven ympäri. Niin kaunis paikka! Todella upeita muistoja <3
Kiran ja Samuelin häät! Kira taisi olla ensimmäinen läheinen naispuolinen ystäväni, joka meni naimisiin. Muuten kundit ovat kyllä näyttäneet tässä jo muutaman vuoden esimerkkiä.
Kesä päätettiin tuttuun tapaan Flow -festivaaleille.
Ennen syksyn tuloa lähdin vielä todella ekstemporee Netan työreissulle mukaan Cannesiin! Ihan muutaman päivän pyrähdys, mutta tulipahan nähtyä Cannes (ja vähän Nizzaa) ensimmäistä kertaa.
Syksyn ensimmäinen työreissu sijoittu sitten New Yorkiin ja tälle reissulle pääsi mukaan myös sisko! Hän pääsee niin harvoin irtautumaan minnekään vilkaan perhe-elämänsä vuoksi, joten oli kyllä harvinaista herkkua.
Työhommien jälkeen jäimme vielä Nyciin muutamaksi ekstra päiväksi mm. Jekun, Julian kanssa ja muiden blogityttöjen kanssa. Tein blogiin myös ison NYC -vinkkilistan, jonka pääset lukemaan tästä.
Loppusyksystä tuli vielä todella ylläri työreissu Ibizalle ja vielä yllättävämpi TOINEN työreissu sinne heti seuraavana viikonloppuna. Ajattelin, että olisi ihan turha lentää edestakaisin Suomeen viikonloppujen välissä, josta johtuen menin laivalla moikkaamaan äitiäni sekä isäpuoltani Alteaan välipäivien ajaksi. Näistä reissuista löydät postauksia kategorioista TRAVEL - IBIZA sekä TRAVEL - ALTEA.
Vuoden viimeinen työreissu sijoittui suureksi ilokseni pohjoiseen ja pääsin LuinSpan vieraana tutustumaan upeisiin Levin igluihin!
Vuosi on tullut loppuunsa ja niin tuli myös remontti, mutta sisustuspuuhat ovat täällä vielä täydessä vauhdissa! Siinä onkin sitten 2018 kevään/vuoden tavoite. Saada koti kokonaan valmiiksi. Kaikki postaukset rempasta ja sisustusjutuista löydät kategorian HOME alta. Tähän kategoriaan on tulossa paljon lisää kaikkea uutta myös todella pian.

Sellainen vuosi siis täällä! Tähän vielä mahtui sekaan ihana Vietnamin reissumme, mutta siitä on tullut (ja vielä vähän tulossa) sen verran kuvia, että jätin sen nyt pois tästä kollaasista.

Saa nähdä mitä kaikkea 2018 tuo tullessaan... <3
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*