CATEGORIES
19.10.2017

ONE IBIZA SUITES

Ibiza

One Ibiza Suites

Suosittelin ensimmäisen Ibiza viikonlopun perusteella El Hotel Pacha hotellia, mutta pakko sanoa, että tämä toisen viikonlopun One Ibiza Suites oli minusta vieläkin parempi! El Hotel Pachan etuna oli ehdottomasti sijainti kauniilla ja rauhaisalla satama-alueella sekä upeat valkoiset huoneet, mutta One Ibiza Suites vakuutti merinäköala huoneilla, aamupalalla sekä mielettömällä infinity uima-altaalta, joka löytyi hotellin kattoterassilta. Myös toinen uima-allas löytyi hotellin alakerrasta aivan hotellin ravintolan vierestä. Kattoterassista ja poolista näet paremmin kuvia tästä postauksesta.

One Ibiza Suitesin huoneet olivat valtavia ja huoneiden isona etuna vielä pieni minikeittiö, joka sisälsi mikron, hyvän kokoisen jääkaapin, kahvikoneen sekä astiat. Myös minibaaritarjonta ja varsinkin minibaariherkut saivat minulta 5/5 arvostelun. Can't go wrong with Kinder Bueno. Minikeittiö helpottaa aina todella paljon elämää jos reissussa on vähän pidemmän aikaa, joten viikon Ibiza reissulle olisi tämä vaihtoehto mielestäni täydellinen. 

Ainoan miinuksen hotelli saa minulta siitä, että hotellin oma ravintola alakerrassa ei ehkä tehnyt isoa vaikutusta. Aamupala oli mielestäni aivan loistava ja kattoterassin lounassalaatit super maistuvia, mutta a la carte ravintola jätti kylmäksi. Hintaansa nähden en välttämättä illastaisi siellä uudestaan. Muuten olin kyllä todella positiivisesti yllättynyt One Ibiza Suitesin hintoihin. Yksi yö täällä maksaa ainakin näin lokakussa booking.comin kautta vain 175€/yö, joka on aika vähän siihen nähden, että yhteen huoneeseen mahtuu mielestäni helposti 3-4 ihmistä olohuoneessa olevan vuodesohvan ansiosta. Hinnat ovat kyllä varmasti korkeammat kesäkuukausina, mutta en muutenkaan suosittelisi silloin matkustamaan saarelle. Paikallinen uusi tuttavuuteni itseasiassa kertoikin, että ehdottomasti parhaat kuukaudet vuodesta tulla Ibizalle ovat toukokuu, syyskuu sekä lokakuu. 

Viimeisenä iltana Ibizalla illastimme myös Nobu Hotel Ibiza Bay -hotellin ravintolassa ja koko hotelli näytti KÄSITTÄMÄTTÖMÄN upealta, vaikka tulimme sinne vasta pimeän aikaan. Hotelli on ihan upouusi ja avoinna ainostaan juuri huhti-lokukuun välisen sesonkiajan. Ihan hullua, että näin upea hotelli menee kiinni aina puoleksi vuodeksi, mutta muuten sen toiminta ei kuulemma kannata. En kyllä edes halua tietää paljon yksi yö tässä hotellissa maksaa, mutta tulen ainakin haaveilemaan siitä kuvauspaikkana. Todella kaunis hotelli. 

Toivottavasti näistä hotellivinkeistä on hyötyä jos reissu Ibizalle kiinnostaa!

18.10.2017

SUNSET AT CAFÉ MAMBO

Ibiza

GINA TRICOT Exclusive Collection Dress

STEVE MADDEN Sandals

CHANEL Bag

Nokia viikonloppu Ibizalla starttasi kuuluisasta Café Mambo rantabaarista Sant Antonin alueella. Tämä oli nyt sitä legendaarista "bile-aluetta", jota en ollut koskaan aiemmin ehtinyt Ibizan reissuillani näkemään! Edellinen viikonloppu sujui kokonaan Ibizan hienostuneella satama-alueella, joten olin innoissani siitä, että pääsin näkemään nyt jotain aivan erilaista. Erilainen tämä alue kyllä olikin ja vaikka sesonki oli saarella aivan loppupäässä, niin silti rantakatu pursui juhlivia ihmisiä, polttariporukoita ja itseasiassa ihan perheitäkin. Juuri Sant Antonin alue tulee varmasti aika monelle ekana mieleen, kun mietitään Ibizaa, joten nyt tuli sekin puoli saaresta nähtyä! Oli hauska kokea tämäkin paikka, vaikka ehkä satama-alueen ravintolat ja yökerhot olivat kuitenkin enemmän oma juttuni seuraavia kertoja ajatellen. Minulle kerrottiin myös, että tämä alue oli itseasiassa Sant Antonin rennommasta päästä (selittää perheet) ja pahimmat teinibailaajat olivat vielä pari katua toiseen suuntaan. Sitä minun ei kyllä tarvinnut enää nähdä. :D

Café Mambo on tunnettu saarella Pacha yökerhon etkopaikkana ja ihmiset tulevat sinne ympäri maailmaa ihastelemaan Ibizan upeaa auringonlaskua sekä tanssimaan rannalla ennen siirtymistä yökerhoihin. Paikka toimii myös ravintolana ja söimmekin täällä ensimmäisen yhteisen dinnerin Nokia jengin kanssa. Ruoka oli paikassa mielestäni todella hyvää, mutta ehkä enemmänkin sellaista Chicos, Santa Fe henkistä mättöä. Hyvää kalaa ja esimerkiksi äyriäisiä suosittelen hakemaan Ibizan vanhasta kaupungista tai juuri satama-alueelta. Ruoka ei ehkä tässä paikassa olekaan se juttu vaan upea auringonlasku, jonka tahtiin DJ soittaa musiikkia. Ihan viimeisillä hetkillä kajareista pahamahti vielä joku todella erikoinen oopperasinfonia, jonka jälkeen koko ranta-alue yltyi raikuviin aploodeihin auringon mentyä rantaviivan taakse. Mieletön hetki ja kokemus. Siitä DJ sitten nosti sykkeet ylös ja bileet vasta alkoi. Aikamoinen paikka tämä Ibiza. 

//We started our Nokia weekend in Ibiza with a fun sunset dinner at the legendary Café Mambo beach bar! This was my first visit to the islands notorious "party area" Sant Antoni, so I was excited to see what the fuss was all about. Totally different from the posh restaurants and clubs at the harbor area. The whole beach was full of bachelor/bachelorette gangs and party people just having a good time. Definitely another side to the island that I hadn't seen before, but what I think most people think of when they imagine Ibiza. Happy to experience it!

Café Mambo is known for it's sunsets and it was so fun to see how the DJ highlighted the whole experience. For example right at the very end he played a weird opera like song and after the sun went beneath the horizon everybody on the beach just applauded! It was such a fun moment. Then the DJ really kicked in the beat and the party really started... Crazy crazy Ibiza.//

Photos of me by Julia Toivola