CATEGORIES
7.12.2017

UUTTA KOTONA

HOME

Pitkästä aikaa luvassa kuvia sisustusprojektista! Olen tässä syksyn aikana tehnyt muutamia ihania uusia hankintoja ja saanutkin niistä jonkin verran kyselyitä Instagramin puolella, joten kootaanpas kaikki nyt yhteen.

Muutamaa isompaa lähetystä odotan vielä saapuvaksi mm. vierashuoneeseen, mutta tässä ainakin listattuna nyt kaikkia muita viimeaikaisia ostoksia.
1. Jalkalamppu - Cobello // 2. Kasvi - Viherpaja (tarvitsee vielä uuden ruukun) // 3. Marilyn Monroe taulu New Yorkista // 4. Nicke-apina (kynttiläjalka) - Jotex*
5. Peili - Cobello // 6. Pöytälaatikko - Balmuir* // 7. Avaintarjotin - Balmuir* // 8. Pöytälamppu - Cobello
9. Unisieppaaja Ibizalta // 10. Matto - Cafe Latte sisustusliike Espoo
11. Vanha perunalaatikko - OMA VINTTI !!!// 12. Lehtiteline - Scandinavian Design Center (lehdet kirjakauppa Nide)
13. Mariposa Iceland lepakkotuoli - Cobello // 14. Koristeyyyny - Balmuir

Näistä isoin panostus oli ehdottomasti tämä muheva Mariposa tuoli, jota mietin kyllä todella pitkään, mutta päätin lopulta siihen sitten sijoittaa. Siitä onkin tullut kunnon "meditaatio-tuoli" ja nopeasti myös kaikkien vieraiden lempimesta istua. Karvaa huolletaan siten, että se heitetään pakkasyönä vaikka parvekkeelle hankeen karvapuoli alaspäin. Muutama kerta vuodessa kuulemma riittää, joten toivotaan edes parit hyvät hanget vielä tähän talveen. Karva irtoaa tuolista, joten koko tuolia ei siis tartte sinne parvekkeelle viskata. 

Hauskin näistä löydöistä oli kyllä tuo isoäitini vanha perunalaatikko, jonka löysin vintiltä penkoessani kirppiskamoja. Ihan täydellinen kasviruukku! Olen muutenkin nyt ensimmäistä kertaa yrittänyt panostaa myös viherkasvien runsauteen kotona ja tykästynyt todella paljon niiden tuomaan väriin ja fiilikseen. Kunhan saisin pidettyä ne kaikki vielä vaan hengissä... 

Olohuoneesta puuttuu vielä myös tauluja seiniltä, joka tuntuu olevan jonkinlainen ikuisuusprojekti kohdallani. Julisteetkin on hankittu nyt valmiiksi, mutta jenkeistä tilattuna ne ovat kaikki vähän hassua kokoa ja joudun siksi varmaan käydä kehystämässä ne erikseen, koska en meinaa millään löytää niihin oikean kokoisia valmiita kehyksiä. Olisiko teillä muuten antaa suosituksia hyvästä (ja edullisesta...) kehystämöstä Helsingissä? Saisin ehkä tämän vuoden puolella vielä taulut ylös ja näytille! 

*Saatu tuote / Gifted

//Some home newbies. The whole apartment is slowly coming together, even though the guest room is still used as storage space, haha. The plan is to turn it to a nice guest room/ studio /workplace, but one step at a time! Need to finish the living room and kitchen first I think.//

13.11.2017

SISUSTUSHIMO

HOME

Alaska matto 389€/ Hee -tuoli 173€ / MALM kampauspöytä 99€

Asunnon remontin myötä hurahdin ihan täysin sisustamiseen ja tällä hetkellä iltojen lempipuuhaa onkin uusien juttujen löytäminen kotiin. Olen tässä puuhaillessa kuitenkin huomannut, että mikään ei ole niin kallista ja hidasta kuin kodin laittaminen. Aina yhden laskun tultua sisään ostan jotain hankintalistaltani, mutta todella monet toimitukset kestävät viikkoja ellei jopa kuukausia ja osa asioista jää pelkästään haaveeksi hintojen puolesta. Miten joku arkkukin voi maksaa yli tonnin! :D Olen kyllä huomannut, että rouhean boheemi sisustustyylini ei ole mistään halvimmasta päästä. Kaikki aitopuu, metalli ja betoni ihastuttaa, mutta vihastuttaa samalla lompakkoa. No pikkuhiljaa yksi asia kerrallaan.

Nyt makuuhuone ja olohuone ovat melkein valmiita, mutta vierashuone ammottaa tyhjyyttään ja keittiö tuntuu vielä todella kolkolta. Päätin, että rakennan vierashuoneeseen vihdoin meikkipöydän, johon saan järjestettyä kaiken kosmetiikkani nätisti järjestykseen. Tätä ajatellen paras vaihtoehto löytyi onneksi Ikealta. Jätän myös vierashuoneeseen yhden valkoisen seinän täysin tyhjäksi, jotta voin hyödyntää sitä kuvaamisessa. Hankintalistalla onkin sisustusjuttujen lisäksi myös uutta kamera- sekä valotekniikkaa, joiden avulla videoiden kuvaaminen toivottavasti helpottuu!

Vierashuone ja keittiö ovat tällä hetkellä siis isoimman työn alla, mutta heti kun saan uuden ruokapöydän toimituksesta kotiin ja muutaman taulun seinälle, niin jaan kuvat olohuoneesta! Se on saanut nyt mm. paljon väriä erilaisten viherkasvien myötä. Sekin on tullut minulle nyt ihan uutena asiana... kasveista huolehtiminen. Iltaisin tuleekin googleteltua nyt kaikennäköisiä ohjeita peruskastelusta kevään lannoitukseen. Ihan uusi juttu tämäkin minulle. Pitää varmaan jossain vaiheessa kääntyä kaikkien teidän viherpeukaloiden puoleen jos tulee ongelmia!

P.S Olen saanut Instagramin puolella todella paljon kyselyitä matoista, joita minulla on kotona ja voinkin suositella teille sellaista sivustoa kuin Rugvista.fi (myös toivemattoni Alaska on sieltä). Huikee valikoima mm. erilaisia itämaisia mattoja edullisesti. 

//My deco cravings at the moment... How beautiful is that metal closet for example! Maybe not the most efficient one (or the most affordable one), but I simply love it. Someone send help, I'm going deco bananas here.//