CATEGORIES
5.10.2017

FRESKA - KUUKAUDEN PARAS PÄIVÄ

HOME

*Kaupallinen yhteistyö: Freska

Pyyhityt pinnat

Imuroitu ja pesty lattia

Vaihdetut puhtaat lakanat

Pesty ja viikattu pyykki

Täytetty ja tyhjennetty tiskokone

Kiiltävä keittiö

Pesty kylpyhuone

Viedyt roskat

Lakastu parveke

 

Nämä jos jokin tekee ihmisen kyllä onnelliseksi.

 

Olen ollut Freska kotisiivous Helsinki -palvelun asiakas nyt jo yli puoli vuotta ja paluuta takaisin ei ole. Se tunne, joka tulee kun astuu putipuhtaan kodin ovista sisään on niin mieletön, että en vaihtaisi sitä mihinkään. Vaikka se olisikin vain kerran kuussa. Muuten kämppää tulee pidettyä kasassa omin voimin, mutta kuukausittainen kunnon siivous on helpottanut sitä hommaa kyllä ihan älyttömästi.

Viimeksi kun tulin työreissusta kotiin ja ihana kotisiivojani Shalee oli käynyt tekemässä taas taikojaan, niin minulta pääsi ihan kunnon itku. Lakanat oli vaihdettu, pyykit pesty ja viikattu sekä koko asunto putipuhdas. Se on häkellyttävää, miten ne arkisemmat asiat voikaan tehdä ihmisen niin onnelliseksi. Ehdottomasti aina kuukauden paras päivä.
Freskan kotisiivouspalvelu on äärimmäisen helppo tilata suoraan netissä. Maksu koostuu aina asunnon pinta-alan sekä tarvittavien palveluiden mukaan ja järjestelmä laskee sen sinulle suoraan. Kurkkaa vaikka mielenkiinnosta kuinka paljon oman asuntosi siivoaminen maksaisi tästä.

Perussiivous on mielestäni todella kattava ja siihen kuuluu mm. kaikkien pintojen pyyhkiminen, imurointi, lattian kosteapyyhintä, astioiden pesu (tai tiskikoneen täyttö), kylpyhuoneen pesu, lakanoiden vaihto ja mm. kaikkien peilipintojen pyyhkiminen. Lisäpalveluita ovat mm. ikkunoiden pesu, jääkaapin sisäpintojen pesu, uunin pesu ja esimerkiksi silittäminen. Lisäpalveluita voi tilata perussiivouksen lisäksi aina tarpeen mukaan. Itse tilasin esimerkiksi kesän alussa ikkunoiden pesun perussiivouksen päälle.

Siivouspalvelu on myös kotitalousvähennyskelpoinen, joten voit saada 50% siivouspalvelun kuluista takaisin henkilökohtaisessa verotuksessasi! Tämä tekee palvelun tilaamisesta vielä edullisempaa. Vähennyksen hyödyntäminen on selitetty todella selkeästi Freskan nettisivuilla kaikkien ostojen yhteydessä.
Siivouksen voi tilata joka kertaluontoisesti tai esimerkiksi kerran viikossa/kuussa palveluna. Ihan miten sinulla on siihen tarvetta. Olen itse tykästynyt todella paljon kuukausittaiseen rytmiini Freskan kanssa. Minulla on myös koko puolen vuoden ajan ollut yksi ja sama siivoja kenestä en luopuisi millään. Niin luotettava ja ihana tyyppi. Hän osaa jotenkin aina yllättää minut huolellisuudellaan. Freskan nettisivuilta voit tilata myös toimistosiivouspalveluita tai esimerkiksi AirBnB -asuntojen siivouksen, joka on ollut ainakin monen ystäväni arjen pelastus.
 
Jos kiinnostuit testaamaan Freskan palveluita, niin tässä teille vielä muutama alennuskoodi! Alennuskoodit ovat voimassa 27.12.2017 saakka. 
 
ALENNUSKOODI
 
20kira - 20€ alennus kertasiivouksen tilaajalle
50kira - 50% alennus säännöllisen siivouksen tilaajalle ensimmäisestä siivouskerrasta
 
 
28.8.2017

UUSI SOHVA

HOME

Malli: BOX XL-Sohva (Formverk)

Kangas: Lauritzon Lino Stone Wash 101 pellavakangas / irrotettavat päälliset

Mitat: tehty toiveiden mukaisesti

 

Tiesittekö, että Formverk pystyy tekemään ja toimittamaan sohvia myös mittatilaustyönä? No en minäkään ennen kuin raavin päätäni sohvahankinnan kanssa yhdessä Eveliinan kanssa, joka on auttanut minua laittamaan asuntoani kuntoon. Olen nimittäin vuosia kuolannut tätä Nebula Nine sohvaa, mutta olohuoneeni on siitä mielestä vähän hankala, että sohva pitää sijoittaa keskelle huonetta ja se ei saa olla liian korkea tai leveä. Korkeus pilaa näkymän ikkunasta ja liian leveä sohva tukkii koko tilan. Eveliina saikin sitten idean teettää Nebula sohvan tyylisen sohvan Formverkillä juuri niillä mitoilla, jotka halusin! Pystyin samalla myös päättämään kankaan laadun, värin, tyynyt ja ihan kaiken. Päädyinkin sitten Lauritzon Lino Stone Wash 101 pellavakankaaseen, joka on ihanan rouhea ja boheemi. Väri on myös aivan täydellinen vaaleaan asuntooni, sillä en halunnut ihan vitivalkoista sohvaa tai mitään liian tummaa. Kaikki päälliset tehtiin myös irroitettaviksi, joten sohvan peseminen on myös super kätevää ja helppoa tarvittaessa. Lopputuloksena sain täysin Nebula Nine mallia vastaavan sohvan reilusti edullisemmin ja vielä täydellisillä mitoilla, vaikka halpa ei tämäkään vaihtoehto kyllä ollut. Täysin panostuksen arvoinen kylläkin. Rakastan lopputulosta! Mittatilauksena tehtyjen sohvien hinta määräytyy täysin mittojen, rungon sekä verhoilun perusteella, joten hinta on aina yksilöllinen. 

Mitoissa minulle oli ehdottoman tärkeää korkeuden ja leveyden lisäksi myös reilu syvyys. Se ehkä olikin yksi isoin tekijä, miksi joskus aikoinaan ihastuin Nebula sohvaan. Halusin sellaisen sohvan, jonka ei tarvitse olla divaani eikä välttämättä vaadi rahia kaverikseen ja siksi tämänkaltainen syvä makoilusohva oli ihan nappivalinta. Sohva on ihan älyttömän mukava ja siihen mahtuu helposti 2 ihmistä makoilemaan kunnolla. Sohva on jopa vaarallisen mukava. Sen maailmaan uppoutuu kyllä helposti useammaksi tunniksi, ellei jopa päiviksi. Tiedän missä ainakin itse aion viettää tulevat syysviikonloput! Kiitos Eve avusta tämän kanssa ja iso kiitos myös Formverkille mahtavasta palvelusta sekä kätevästä toimituksesta. Suosittelen kyllä ehdottomasti omien kokemuksieni perusteella suuntaamaan sinne, jos uusi sohva on suunnitteilla.

//My new sofa! It's made to order at Formverk and the inspiration behind it is the Diesel Nebula Nine sofa that I've been craving for years. This was a bit more affordable option, but the result is even better than the original Nebula sofa, because the measurements are made to order. Love love love the result.//