CATEGORIES
30.1.2018

KOTONA ON HYVÄ

HOME

Olen aina ollut todella mukavuudenhaluinen ja kotikeskeinen ihminen. Saan niin paljon nautintoa siitä, että voin olla vaan rauhassa kotona. Tämä johtuu varmasti myös siitä, että olen töiden puolesta aina niin paljon menossa, mutta viimeaikoina on koti ollut jotenkin erityisen hyvä paikka olla. Olen myös yllättynyt miten hyvin olenkaan viihtynyt myös yksin kotona nyt nämä viime kuukaudet. Aluksi oli hirveä tarve suunnitella kaikille viikonlopuille jotain tekemistä, etten vaan olisi viikonloppuiltoja yksin kotona, mutta nyt oikeastaan nautin siitä jos viikonlopuille ei ole mitään erikoista ohjelmaa. Oli ihanaa esimerkiksi viime lauantaina huomata, etten olisi ollut missään muualla mieluummin kuin yksin kotona. Se oli jotenkin todella hyvä hetki.

BIK BOK Jumpsuit

UNIGLO Beanie

ADIDAS Shoes

Kotona viihtymistä siivittää myös käsittämätön mielihyvä siitä, että kodin uudistus projekti alkaa häämöttelemään vihdoin viimeisiä! Muistatko mistä lähdettiin? Katso tämä video asunnostani ennen remonttia. Olen tehnyt niin paljon asuntoni eteen ja nyt se kaikki jotenkin vasta konkretisoituu. Monesti istun vaan keskellä kämppää ja huokailen. Niin hyvältä tämä kaikki vaan tuntuu. Heti kun saan vielä taulut seinille ja muutaman muun jutun hankittua, niin kuvaan tänne kunnollisen asuntoesittely videon. Saa vähän paremman kokonaiskuvan siitä kuinka iso muutos täällä onkaan tapahtunut vuoden aikana.

P.S Onko Onepiece mania vielä liian tuoreessa muistissa? Tämä Bik Bokin samettinen kokopuku vei ainakin oman hygge-sydämeni. Se sopii ainakin täydellisesti oloasukokoelmaani, jota varten minulla on ihan oma pieni kaapisto kotona. Jokaisen kotihiiren unelma, haha.

Pictures by Hanna Väyrynen

25.1.2018

SPA-KAAPPI

HOME

Toinen isompi hankinta kotona on tämä metallikaappi, johon ihastuin Plootun sivuilla! Plootulla on myös aivan ihana sisustusliike/kahvila Iso Roban ja Fredan kulmassa, joka kannattaa käydä kurkkamassa jos oma sisustustyylini iskee. Löytäisin sieltä vaikka mitä kivaa kotiin.

Kaappi on A&A Design käsialaa ja halusin sen vierashuoneeseen lakanakaapiksi. Sain myös ennen joulua LuinSpalta (kenen kanssa olin Levillä) ihanan joulupaketin kotiin ja heidän tuotteensa sopivat kaappiin myös aivan täydellisesti. Nyt siitä tulikin oma ihana spa-kaappi! Pieni pala viiden tähden luksusta kotona. Saan kaapin järjestyksestä ja ulkonäöstä jotenkin niin paljon mielenrauhaa, että pidän sen ovia lähes koko ajan auki, haha.

A&A Design Cassias metallikaappi

LuinSpa pyyhkeet ja kylpytuotteet 

Balmuir kylpytakki, lakanat ja pyyhkeet

Siivottu ja raivattu vierashuone pääsee tänään vihdoin käyttöön, sillä ranskalainen serkkuni tulee tänne pitkäksi viikonlopuksi kylään! Hän majoittuu aluksi minun luonani, mutta siirtyy sitten ystäviensä kanssa Airbnb asuntoon keskustaan. Suunnitelmissa on tänään illalla syödä vaan rento perhedinneri siskoni luona ja sitten viikonloppuna näyttää vähän enemmän paikkoja hänelle ja hänen ystävilleen. Serkkuni on toki käynyt täällä lukuisia kertoja, mutta hänen ystävänsä näkevät nyt Helsingin ensimmäistä kertaa. Aika kivaan keliin pääsevät ainakin heh heh. 

Tapahtuuko kaupungissa mitään erikoista tänä viikonloppuna, josta meidän olisi hyvä tietää? Suunnitelmissa on muuten vaan pyöriä keskustassa  ja eri ravintoloissa sekä käydä ainakin Löylyssä ja ehkä Kuusijärvellä sunnuntaina.