CATEGORIES
28.10.2018

SUURSIIVOUKSEN HALLELUJAH

HOME

Perjantaina käytiin testaamassa kaupungin uusi ravintolatulokas Ventuno (nam!), mutta muuten viikonloppu pyhittyi täysin kodin suursiivoukselle ja tavaroiden järjestelylle. Tavoitteena oli puolittaa vaatekaapin sisältö ja uskokaa tai älkää, mutta tehtävässä onnistuttiin!! Kaapeista lähti 4 Ikea kassillista kenkiä/asusteita sekä 4-5 kassillista vaatteita. Suurin osa kaikista kamoista tulee pian myyntiin BrandSecondhand -liikkeeseen stadiin, josta vinkkaan kyllä heti kun ekat jutut ovat esillä. Hetki menee heilläkin tuon tavaramäärän järjestelyssä. Muutamia kalliimpia laukkuja/takkeja laitan kuitenkin jo tänään myyntiin IG storyn puolella, joten käykää sieltä väijymässä jos löytyy jotain kivaa!

Vaatteiden järjestelyn lisäksi kävin läpi myös kaikki kämpän kaapit/laatikot ja heitin/kierrätin ihan kaiken turhan pois. Nyt täällä on heti jotenkin aivan erilainen feng shui ja koko kämppä jotenkin hengittää vapaammin. Ihan uskomattoman ihana fiilis! Tämän kruunasi tänään vielä ekstra tunnin yöunet sekä super kaunis aamu.

Nyt ajattelin lähteä ostamaan muutamia viherkasveja kotiin ja sitten päiväleffaan pikkusiskon kanssa. Ajateltiin mennä katsomaan The star is born -elokuva, jota niin monet ovat nyt suositelleet. Siitä sitten sali + sauna ja takaisin kotiin nauttimaan tästä euforisesta tunnelmasta.

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu! Rentouttavaa sunnuntaita kaikille ♥

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*