CATEGORIES
13.8.2018

UUTTA KOTONA: MINTTU SMEG

HOME

Kaupallinen yhteistyö: SMEG & SPALT PR / *Saatu yhteistyön myötä
Vihdoin se on täällä ja paikoillaan, nimittäin yksi iso sisustusunelma... mintun värinen *SMEG jääkaappipakastin! Tämä samainen kaunokainen koristaa mm. Kuuma kahvilan keittiötä ja olen siellä aina huomannut jääväni tuijottamaan sen kauneutta sen sijaan, että yrittäisin päättää sorrunko mantelivoisarveen vai pysyttelenkö tutussa avokadoleivässä. Nyt pystyn ihastelemaan sitä joka päivä kotona ja vitsit miten paljon eloa se toikaan keittiöön! Ihan eri energia jotenkin.

Jääkaapin lisäksi keittiöön toi lisää elämää myös mintun väriset *SMEG leivänpaahdin sekä *SMEG vedenkeitin. Leivänpaahdin on minulla itseasiassa vielä korkkaamatta, mutta koska tee on osa jokapäivästä arkeani, niin vedenkeitin on ollut jo todella kovassa käytössä. Siinä ehdottomasti parasta on se, että veden lämpötilan pystyy säätäämään 50-100 asteen välille! Vihreä tee esimerkiksi on aina parasta tehdä n. 80 asteiseen veteen, ettei siitä tule liian kitkerää. Teen myös välillä itselleni lämmintä inkivääri-vettä (jos esim. vatsaa turvottaa), niin tätä varten tuo 50 asteen toiminto on ihan täydellinen.

Nämä 1950-luvun värikkäät retromallit ovat supersuosittuja ja ainakin oma SMEG Pinterest tauluni on täynnä mitä ihanempia keittiöitä niitä hyödyntäen. Minttu oli minulle ihan ehdoton väri sen raikkauden ja "vehreyden" takia, mutta myös esimerkiksi pinkki ja pastellin sininen ovat värejä tästä mallista, jotka viehättivät erityisesti silmää. Omissa suunnitelmissa on nyt rakentaa pieni yrttiseinä keittiöön vielä korostamaan tätä ihanaa uutta värien tuomaa raikkautta!

Näitä retromalleja on saatavilla useampana eri kokona ja mallina, joista minulla on keittiön nurkan koon takia keskikokoinen FAB30 malli, jossa pakastinlokero on yhäällä. Tämän mallin mitat (korkeus 169cm, leveys 60cm, syvyys 54cm) sopivat täydellisesti juuri omaan keittiönurkkaani, mutta tästä isompi ja pienempi versio ovat myös saatavilla. Tämän mallin hinta on noin 1500€ tienämillä riippuen vähän jälleenmyyjästä. 

Tutustu lisää SMEG tuotteiden maailmaan tästä.

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sari

  Tosi tyylikäs jääkaappi ja ihanan värinen. 50-luvun muotoilu miellyttää minun silmää, esim. Arabian astiat tältä vuosikymmeneltä ovat todella kauniita.

  • Kira Kosonen

   Ihan samaa mieltä! Minulla on edelleen niiiin random astiasto (yhteissumma isovanhempien vanhoja, äidin vanhoja sekä omia Ikea ostoksia :D) Sen päivittäminen johonkin kunnolliseen on myös kyllä toivelistalla nyt!

 • Elli

  Moi Kira! Ihanat tuotteet olet saanut. Ihmettelen kuitenkin, miksi et ole maininnut ig-storyssa jääkaappia esitellessäsi, että tuote on saatu? Olet yleensä hoitanut nämä mainonta-asiat hyvin, niin jäi ihmetyttämään.

  • Kira Kosonen

   Hei Elli! Yhteistyöhön kuului 1 Instagram story kokonaisuus linkillä postaukseen, jonka julkaisin eilen kaupallisen yhteistyön merkinnöillä blogipostauksen tultua ulos. Kaapin saavuttua kotiin olin siitä silloin niin innoissani, että “orgaanisena” sisältönä kuvasin sitä storyyn, mutta tästä ei oltu sovittu mitään asiakkaan kanssa. Se oli siis puhtaasti omasta halustani ja innostuksesta. Koska tuote oli kuitenkin saatu niin olet täysin oikeassa, että jo siinä vaiheessa olisi pitänyt sanoa, että tuote on saatu (tai yhteistyö tulossa), joten tämä virhe omalta osaltani. Olen tosiaan aina hyvin tarkka kaikissa yhteistöideni merkitsemisissä, joten pahoittelut jos tästä jäi epämääräinen mielikuva. Ei tule toistumaan!