CATEGORIES
29.6.2020

PRE KESÄLOMA TAPUTELTU

My Style

Long time no "asukuvat" ja pieni höpöttely! Olen tänään istunut koko päivän koneella pienen pre kesäloman jälkeen ja jotenkin aamun vaikean startin jälkeen on työ flow ja arjen askareet nyt taas voiton puolella. Oli kyllä kerrassaan ihana 5 päivän miniloma Vierumäellä ja nyt sitten pitäisi reilu kaksi viikkoa paahtaa täysillä eteenpäin ennen meidän kunnollista kahden viikon lomaa heinäkuun lopussa.

Vietin viime viikon (ke-su) Vierumäellä eka tyttöjen kanssa ja meillä olikin muutama päivä kunnon hyvinvointi ohjelma päällä, johon kuului mm. padelia, suppausta, kuntotreenejä, joogausta ja kiipeilypuistossa heilumista. Oli ihan älyttömän hauskaa tehdä tälläinen vähän erilainen miniloma tyttöjen kanssa ja naurussa oli kyllä taas pidättelemistä niin kuin aina. Viikonlopuksi Vierumäelle saapui sitten Petteri ja lapsuudenystäväni perheensä kanssa! Kummipoikani on jo niin iso typpi, että siellä hän kirmaili menemään omin pienin töppösin, kun vastahan me Sveitsissä harjoiteltiin ryömimään. Miten noi minityypit kasvaakin niin älyttömän nopeasti?

Dress H&M

Keskityin koko viikon pelkästään ystävien seuraan olematta liikaa puhelimella ja tajusin myös eilen kotiin päästyäni, että en ollut myöskään avannut telkkaria melkein viikkoon! Miten ihanaa! Meillä oli koko viikon ajan myös ihan älyttömät helteet Vierumäellä, joten suurin osa ajasta kaikkien aktiviteettien välissä tuli nautittua laiturilla makoillen tai järvessä polskien. Olen kyllä niin kiitollinen nyt tosta Vierumäen mökistä ja siitä, että sinne on niin helppo mennä myös ystävien kanssa viettämään aikaa. Ihan eri tavalla pääsee sisälle kaikkien elämäntilanteisiin, kun viettää kunnolla aikaa yhdessä. Kahvilla ehtii aina vaan pintaraapaisemaan juttuja! Meillä on muutenkin Petterin kanssa yleensä aika rajallinen aika kesäisin Suomessa, joten tälläiset reissut ovat kyllä ihan parhaita. Hyvä ja onnistunut pre kesäloma siis takanapäin!

 

 

 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Sussi

    Päällä äitiysmekko?

    • Kira Kosonen

      Se, että mekko on runsas ei tee siitä äitysmekkoa. Tälläiset arvuuttelut ovat muutenkin aina äärimmäisen epäsoveliaita missä tahansa yhteydessä ja syvästi kehotan sinua harkitsemaan vastaavia kommentteja tulevaisuudessa.