CATEGORIES
3.7.2020

HEI HEINÄKUU

My Style

Heinäkuu 2020. Vielä keväällä suunnitelmissa oli tässä kuussa tanssia parhaan ystäväni häissä, käydä muutamilla festareilla, ehkä serkkujeni luona Ranskassa kylässä ja mitäs kaikkea muuta. Kaikkiin näihin suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos ja yhtäkkiä heinäkuu ammottikin tyhjyyttä kaikkien suunnitelmien osilta. Tämä heinäkuu (ja kesä muutenkin) on nyt erilainen, mutta tällä hetkellä ei ollenkaan itseasiassa pöllömmän näköinen. Paljon peruuntuneita ihania juttuja, mutta myös uusia ihania suunnitelmia, joita en malta odottaa.

Päätettiin mm. lähteä vähän pidemmälle Suomi-reissulle ja kahden viikon aikana tarkoituksena on kyläillä läheisten luona ainakin Porissa, Oulussa sekä Vuokatissa! Oulussa asuu tosiaan paras ystäväni Netta (kenen häitä olisimme tanssineet Oulussa pian) ja en ole nähnyt häntä ihan luvattoman pitkään aikaan meidän Sveitsi-vuoden, Koronan ja muiden muuttujien takia. Nyt saan vihdoin laatuaikaa hänen kanssaan ja se onkin varmaan yksi heinäkuun isoimmista kohokohdista. Ei facetimet, whatsappit snm. auta vaan enää tähän ikävään.

Dress NANSO

Hat KN Collection

Porin ja Oulun jälkeen suuntaamme ainakin viikoksi vielä Vuokattiin Petterin isovanhempien mökille ja myös tätä odotan niin innolla. Vaikka meillä on Vierumäki, niin silti rakastan ihan klassista mökki mökkeilyä, jossa ollaan täysin luonnon keskellä, naapureista ei tietoakaan ja joka ilta haetaan kaivosta vettä ja lämmitetään sauna iltapesua varten. Siellä mieli kyllä lepää ja suunnitelmissa onkin ottaa siihen viikkoon pieni some-tauko ainakin osittain. 

Pakko kyllä sanoa, että vaikka töitä on ollut onneksi nyt taas suhteellisen normaalilla tahdilla työpöydällä, niin jotenkin vapaa-aikaa on ollut myös ihan älyttömän paljon enemmän kuin edellisinä kesinä. Kaikki peruuntuneet tilaisuudet ja tapahtumat ovat antaneet ainakin itselleni niin paljon enemmän mahdollisuuksia tehdä asioita fiilispohjalta ja se tuntuu kyllä hyvältä. Tästä vapauden tunteesta lisää sunnuntain postauksessa. 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*