CATEGORIES
20.9.2020

VAHVUUS SYNTYY LUONNOLLISUUDESTA

Skincare

Kaupallinen yhteistyö HERBINA

Valitsetko someen aina kaikista imartelevimmat kuvat itsestäsi?

Käytätkö filttereitä kuvien päällä?

Peitteletkö jotain kasvoissasi tai kehossasi somessa?

Muokkaatko koskaan itseäsi valokuvissa?

Näihin kaikkiin kysymyksiin voin ainakin itse vastata rehellisesti, kyllä. Vaikka en ole koskaan muokannut esimerkiksi kehoani eri malliseksi valokuvissa, niin olen silti siloitellut mm. vartaloni ihoa, kasvojeni juonteita, poistanut näppyjä ja couperosan jälkiä, mutta miksi? Ketä varten tämä kaikki tehdään ja ketä se loppupeleissä oikeastaan edes palvelee?
Olen jo pidemmän aikaa ollut ahdistunut sosiaalisen median asettamista paineista ulkonäköasioita kohtaan ja tiedän etten ole ainoa. Onkin ollut minusta älyttömän virkistävää nähdä miten somessa nostetaan yhä enemmän luonnollisuutta ja aitoutta jalustalle. Julkaistaan muokkaamattomia valokuvia, puhutaan ihon eri ongelmista, selluliitista, raskausarvista ja kaikista niistä normaaleista asioista, joita kehomme kantaa.

Jos jatkuvalla syötteellä näkee vain ja ainostaan ”täydellisiä” ihmisiä, niin väkisinkin siinä alkaa vertailla itseä, tuntea alemmuutta ja jopa ahdistuneisuutta omista ”virheistä”. Fakta kuitenkin on se, että kukaan meistä ei ole täydellinen ja kaikilla meillä on omat epävarmuutemme ja kipukohtamme. Sen tiedän varsin hyvin myös sosiaalisen median kulisseista.
Sosiaalisen median pyörteisiin on vaan niin helppo välillä hukkua ja itse olen ainakin alkanut kyseenalaistamaan paljon myös sitä esimerkkiä, mitä näytän siellä muille. On mm. täysin normaalia, että kasvoissani näkyy jo juonteita ja ihon epätasaisuutta. Olen 33, eikä ihoni näytä ainakaan luonnossa vastasyntyneen vauvan pepulta, niin miksi sen pitäisi näyttää siltä sitten somessa? Vaikka elän terveellisesti, juon paljon vettä ja hoidan ihoani perusteellisesti, niin silti se iho vaan muuttuu vuosien mittaan. Se on luonnollista ja se on osa minua. Antaa sen siis näkyä.

Tästä syystä en ole halunnut käyttää enää kovia filttereitä Instagram stooreissa tai siloitella kasvojeni ja kehoni ihoa kuvissa. Se ei vastaa todellisuutta ja eikä se loppujen lopuksi hyödytä ketään millään tavalla. Mitä enemmän luonnollisuutta voidaan tuoda esille, niin sitä parempi ja luonnollisuudella tarkoitan tässä oman itsensä hyväksymistä juuri sellaisena kuin se on. Tässä meillä on kaikilla varmaan vähän työtä. Itselläni ainakin on.

Haastankin teidät nyt Instagram storyn puolella kertomaan minulle mitä olet mahdollisesti itse piilotellut, muokannut valokuvissa tai peitellyt somessa? Mikä on oma epävarmuutesi, jota et ole halunnut tuoda esille? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 Eco by Herbina uutuustuotepakettia (arvo50€)!

Eco by Herbina on Herbinan uusi upea luonnonkosmetiikkasarja, joka hemmottelee kasvojen ihoa pohjoisen luonnon marjauutteilla ja öljyillä. Tuotesarja on Ecocert Cosmos Organic -sertifioitu, joka tarkoittaa sitä, että tuotteet sisältävät vähintään 95 % kasviperäisiä ainesosia ja vähintään 20 % luomuviljeltyjä ainesosia. Tuotteet ovat kaikki myös vegaanisia ja niissä on ihanan kevyt ja mieto tuoksu. 

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ainakin oma herkkä iho on ottanut nämä hyvin testauksessa vastaan. Käykää siis ihmeessä osallistumassa arvontaan jos uusien Eco by Herbina tuotteiden testaaminen kiinnostaa! Pääset lukemaan lisää tuotesarjasta myös Herbinan nettisivuilta tästä.

”Luonnollisuus on tasapainottelua vahvuuksien ja haavoittuvuuden välillä. Se, että uskaltaa näyttää haavoittuvuutensa on vahvuutta.” 

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Taika

    Hienoa Kira! Olet selvästi “kypsymässä”… : )!