CATEGORIES
21.9.2018

OMA RÄÄTÄLÖITY HIUSTENHOITO-OHJELMA? -ARVONTA

Hair

Kaupallinen yhteistyö System Professionalin kanssa
Kuvista sen näkee ehkä vähän, mutta en voi kyllä tarpeeksi hehkuttaa sitä miten hyvässä kunnossa hiukset tällä hetkellä ovat. Kiitos tästä kuuluu viime keväänä tehdylle hiusten energiakoodaukselle, jonka on kehittänyt System Professional! Tämän tieteellisesti maailman räätälöidymmän hiustenhoitolinjan sekä energiakoodauksen avulla sain täysin henkilökohtaisen hiustenhoito -ohjelman itselleni erilaisista System Professonal tuotteista, jotka sopivat juuri omiin hiustarpeisiini. Tuntuu oikeasti siltä, että nämä tuotteet olisivat tehty minulle. Jos et muista mistä oikein olikaan kyse, niin lue postaukseni hiusten energiakoodauksesta tästä.

Olen nyt koko kesän yli käyttänyt orjallisesti tätä minulle räätälöityä hiustenhoito-ohjelmaa (paitsi reissuilla miinus pari tuotetta) ja tulokset kyllä näkyvät! Myös kampaajani on kehunut varsinkin päänahkani hyvinvointia sekä hiusten yleistä kuntoa. Saksiakaan ei tämä pehko ole pahemmin tässä edes tarvinnut, vaikka luulisi kesän helteiden tehneen aikamoista tuhoa. Omaan hoito-ohjelmaani kuului itseasiassa jonkin verran System Professionals Solar -sarjan tuotteita, jotka varmasti suojasivat koko kesän ajan hyvin hiuksia. Varsinkin heidän aurinkosuojaöljy on ollut minulle ykköstuote aurinkopäiviä ajatellen, josta voit lukea lisää tästä.

Nyt kesähelteiden mentyä on aika tehdä uusi energiakoodaus, tarkistaa hiusten tämän hetkinen tilanne ja sen mukaan saada uudet tuotteet myös talviaikaa ajatellen. System Professional tuotteet ovat saatavilla ainoastaan tarkkaan valituista kampaamoista ja Helsingissä EnergyCode Mapping -hoitoja tekee mm. A.K.A Luova kampaamo. Energiakoodaus ei ole pakollista System Professional -tuotteiden ostamista varten, mutta suosittelen sitä suurella sydämellä, jotta saisit itsellesi juuri omien tarpeidesi mukaiset tuotteet. Veikkaan, että omaan uuteen hoito-ohjelmaani sisältyy varmaan vähän enemmän kosteuttavia sekä rakentavia tuotteita talvea ajatellen. Jännä kyllä nähdä millainen uusi rutiini sieltä sitten paljastuu! Tämän viimeisimmän hoitorutiinini näet videon muodosta tästä.

A R V O N T A

System Professional sekä Helsingissä sijaitseva A.K.A Luova kampaamo haluvatkin tarjota nyt myös yhdelle lukijalleni mahdollisuuden tähän mahtavaan hiusten energiakoodaukseen, jonka myötä saat myös kaikki energiakoodauksen tulosten mukaiset tuotteet sekä hoito-ohjelman kotiin mukaan!  Jos siis hiuksillesi kelpaisi tälläinen henkilökohtainen ja räätälöity luksus hiustenhoito-ohjelma, niin kommentoi tähän postaukseen isoin hiusongelmasi ja osallistu arvontaan 25.9.2018 mennessä.

Only good hair days ahead!

255 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*