CATEGORIES
30.4.2018

YKSILÖLLISTÄ HIUSTENHOITOA

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: System Professional
Haluan aloittaa tämän yhteistyöpostauksen sanomalla, miten äärimmäisen innoissani olen koko tästä aiheesta! Olen jauhanut tästä jo niin paljon siskoille, äidille ja ystäville, mutta nyt pääsen pälättämään aiheesta kunnolla myös teille. Kyseessä on siis uusi upea hiusinnovaatio nimeltä Energy code mapping, eli hiusten energiakoodaus, jonka avulla jokainen pystyy hoitamaan hiuksiaan juuri niiden tarvitsemalla tavalla. Kaikkien kasvojenhoitorutiinitkin ovat erilaiset, joten miksi hiukset olisivat yhtään eri asia!

System Professional on kehittänyt tieteellisesti maailman räätälöidyimmän luksus hiustenhoitolinjan, joka koostuu yli 60 tuotteesta. Hoitolinjaan sisältyy mm. Hydrate, Smoothen, Repair, Color Save, LuxeOil, Solar ja Volumize tuotesarjoja, mutta energiakoodauksen avulla voidaan selvittää, mikä näiden tuotesarjojen yhdistelmästä sopii täydellisesti juuri sinun hiuksillesi. Itse en ainakaan käytä kasvohoitoruutineissani pelkästään yhden tuotesarjan tuotteita, vaan vuosien kokeilulla olen löytänyt itselleni toimivan yhdistelmän eri tuotteista. Energiakoodauksen avulla vastaava yhdistelmä luodaan sinun hiuksillesi. Sinun yksilöllisiä hiustarpeita ajatellen.
Energiakoodaus perustuu tieteellisesti tutkittuun menetelmään, jossa vastataan eri hiuskysymyksiin Energy code -sovellusta hyödyntäen (screenshotteja kysymyksistä postauksessa) ja siten saadaan selville juuri sinulle sopivin hiustenhoitomenetelmä. Kysymyksiä on aivan laidasta laitaan ja niihin kannattaa aina vastata nykytilanteen mukaisesti. Energiakoodauksia (n. 30€) tehdään valikoiduissa System Professional kampaamoissa, joista mm. A.K.A Luova tekee näitä Helsingissä. Itse kävin tekemässä oman energiakoodaukseni Wella studiolla Kampissa pitkän reissuputkeni jälkeen, joten hiukset olivat ekstra kuivat, karheat sekä elottomat. Sitä se reilu kuukauden aurinko ja suolavesi vaan tekee! Vastasin kysymyksiin siis täysin sen hetkistä tilannetta heijastaen ja kysymysten vastausten perusteella sain oman energiakoodini (SOL1 + H2 + X2E + H3 + SOL4 + B5), jonka perusteella minulle valikoitui tietyt tuotteet System Professional hoitolinjasta.

Omaan yhdistelmääni kuului tuotteita mm. Hydrate ja Solar -tuotesarjoista, mutta myös muutamia aika yllättäviäkin tuotteita. Pääsin myös testaamaan minulle valikoituja tuotteita heti kampaamossa Energy code -hoidon myötä, jonka tarkoituksena oli vielä demonstroida miten ja missä järjestyksessä minulle valittuja tuotteita tulee käyttää. Koin tämän vaiheen todella hyödylliseksi ja sainkin hoidon aikana hyviä vinkkejä uuteen hiustenhoitorutiiniini. Nyt minulla on mm. kaksi eri hoitoainetta hoitoöljyn sekä päänahkanesteen lisäksi. Kuulostaa jollekin ehkä työläältä, mutta uskokaa minua. Se on sen arvoista.
Tämän räätälöidyn hiustenhoitomenetelmän ansiosta olen saanut hiusten kiiltoa takaisin aurinkoreissun jälkeen ja mm. päänahkani ei kutise enää ollenkaan samalla tavalla, kuin ennen. Olen saanut hiusten kiillosta myös tutuilta kehuja, vaikka olen käyttänyt tätä hoitomenetelmää vasta muutaman viikon ajan. Olen niin koukuttunut omaan hiusrutiiniini, että raahaan hoitolinjan sampoot ja hoitoaineet myös salille kanssani, vaikka siellä on myös todella hyvät tuotteet talon puolesta saatavilla. Nämä tuotteet vaan jotenkin palvelevat juuri minun tarpeitani tällä hetkellä ja sen kyllä tuntee ja näkee.

Olen saanut myös kehuja hiusteni tuoksusta, joka on myös aika hauska lisä koko tässä asiassa. Jokainen ihminen saa nimittäin oman tuoteyhdistelmän mukana myös ikioman tuoksuyhdistelmänsä! Erilaisia tuote/tuoksuyhdistelmiä on energikoodauksessa nimittäin yli 174 miljoonaa, joten vastaavan tuoksuisia hiuksia tuskin tulee vastaan. 

Seuraavassa System professional postauksessa demonstroin teille videon myötä millainen uusi hoitomenetelmäni on kokonaisuudessaan ja mitä eroja huomaan hiuksissa vielä kuukauden käytön jälkeen. Hiusten energia myös aina muuttuu esimerkiksi vuodenaikoihin nähden, joten syys/talvella olisi hyvä aika tehdä koodaus uudestaan. Nyt koska kesä on tulossa, niin uskon, että tämä Hydrate/Solar painotteinen hiustenhoitomenetelmä on minulle vielä enemmän kuin hyvä seuraaviksi kuukausiksi. 

Palataan siis myöhemmin vielä tähän samaan asiaan, mutta heittäkää jo tässä vaiheessa kysymyksiä ilmoille jos tulee jotain mieleen hiusten energiakoodaukseen liittyen! 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Noora

    Hei osaatko sanoa minkä hintaisista tuotteista on kyse?

    • Kira Kosonen

      Hinnat vaihtelevat paljon tuotteesta riippuen, mutta kyseessä on kokonaisuudessaan luksussarja, joten ovat kyllä kalliimpia perinteisiin tuotteiisiin nähden! Voin kysyä tarkempia tietoja! :)