CATEGORIES
21.5.2018

HIUSTENHOITORUTIINI

Hair

Kaupallinen yhteistyö: System Professional

Vähän alle kuukausi sitten kerroin teille uudesta hiusinnovaatiosta nimeltä energy code mapping tämän postauksen myötä. Kyseessä on siis hiusten oma energiaprofiili testi, joka tehdään kampaajalla, ja testin tulokset määrittelevät juuri SINUN oman henkilökohtaisen hiustenhoitorutiinin! Kyseessä on siis maailman räätälöidyin hiustenhoitolinja, koska kellään muulla ei juuri sinun hiuksiasi, niin miksi kellään olisi myös täysin sama hoitorutiini?

Tuotteet valikoituu testituloksen perusteella Wellan luksus System Professonial hiustenhoitolinjasta. Tämä  hiustenhoitolinja sisältää yli 60 tuotetta ja näiden tuotteiden yhdistelmiä on yhteensä yli 40 miljoonaa! Kellään tuskin on siis juuri samaa hiustenhoitorutiinia kuin sinulla. Ellei kysymyksiin tietty vastaa täysin samalla tavalla. Testiin vastataan myös aina sen hetkisen hiustilanteen mukaan, joten tulokset voivat olla siis täysin eri kesällä kuin talvella. Aivan kuten hiustarpeesi. Tästä syystä testi on hyvä tehdä aina esim. vuodenaikojen mukaan tai esimerkiksi pitkän lomamatkan jälkeen.

Itse tein oman ekan energia profiili testini pitkän Hong Kong - Australia - Bali reissun jälkeen, joten ei ollut ihme, että oma räätälöity hiustenhoitorutiinini sisälsi nyt paljon kosteuttavia sekä korjaavia tuotteita. Oli meinaan aikamoinen röllipehko sen reissun jälkeen. Runsaan auringon määrän vuoksi sain rutiiniin myös auringolta suojaavan hoitoölyn, johon olen ihastunut palavasti. Muutenkin koko oma hoitorutiinini sopii ihan täydellisesti minulle, juuri niinkuin on tarkoituskin. En ole varmaan koskaan ollut näin perusteellinen hiustenhoitorutiinissani, mutta teen sen nyt innolla, koska huomaan miten hyvin se toimii. Hiukset eivät rasvoitu, ne ovat ilmavat, tuuheat sekä KIILTÄVÄT. Niin upea kiilto, joka näkyy hyvin yllä olevassa videossa.

Reissuille en kyllä koko arsenaalia jaksa kantaa, joten silloin mennään vähän tiivistetysti shampoo +  hoitoaine + hoitoöljy kombolla. Yllä oleva video demonstroi kuitenkin koko tämän hetkisen hoitorutiinini, mutta se voi olla sinun kohdallasi aivan täysin erilainen. Todennäköisesti ainakin eri tuotteilla. Suosittelen siis ehdottomasti tekemään tämän energy code mapping testin esim. Helsingissä A.K.A Luovassa, josta saat myös omat hen.koht. tuotteesikin matkaan mukaan. Tuntuu meinaan siltä, että nyt tämän kautta joku taikayhdistelmä löytyi ainakin omalle pääkopalle.

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Aino

    Onkohan tätä vielä muualla kuin Helsingissä/onnistuukohan jotenkin netissä? (En ainakaan löytänyt postauksesta linkkejä mihinkään:)) Kuulostaa kyllä tosi hyvältä innovaatiolta, josko viimein löytäisin ratkaisun hiuspohjaongelmiin!:)