CATEGORIES
31.10.2018

FOREVER VITAL5 + PROTSKUPANNARI RESEPTI

Food

Kaupallinen yhteistyö: Forever Living
En tiedä johtuuko se nyt taas vähenevän valon väärästä vai mistä, mutta olo on ollut muutamien viikkojen ajan jotenkin poikkeuksellisen nuutunut. Olen myös jostain syystä taas alkanut heräilemään keskellä yötä, joka on todella epätyypillistä minulle. Olen aina ollut hyvä nukkuja, mutta viime kesänä minulla oli kausi, jolloin heräsin aina 04 maissa enkä saanut enää unta. Nyt tämä sama vaihe on taas vähän päällä, mutta onneksi ei ihan niin pahana. Kaikki lisäpuhti on kyllä nyt silti tarpeen, joten päätin tehdä vähän lisäyksiä päivittäiseen ravintoainesaantiini perinteisen ruokavalioni lisäksi.

Olen jo pidemmän aikaa tehnyt yhteistyötä Forever Living tuotteiden kanssa ja nyt sain sieltä ihan täydelliseen saumaan testiin Vital5 tuotepaketin, joka on helppo ratkaisu juuri ruokavalion täydentämiseen! Välillä on nimittäin vaikea miettiä, mitä kaikkia ravintolisiä sitä pitäisi oikein sitten ottaa, mutta tässä on siihen helppo ja hyvä vaihtoehto. Muutamat tuotteet tästä paketista olivatkin minulle tuttuja, kuten Forever Aloe Vera Gel -juomat sekä Forever Daily ravintolisä, mutta kurkataanpas mitä kaikkea muuta Vital5 tuotepaketista löytyy.
Tähän tuotepakettiin on valittu tosiaan 5 Foreverin suosituinta ravintolisää, jotka ovat Forever Aloe Vera Gel -juoma (4 x 1 litra), Forever Arctic Sea (1 x 120 kapselia), Forever Daily (1 x 60 tablettia), ARGI+ (1 x 30 annosta) sekä Forever Active Pro-B (1 x 30 kapselia). Aloe Vera Gel -juoma on minulle näistä tutuin ja siitä voit lukea lisää tästä.

Argi+ sisältää aminohappo L-arginiinia sekä monia muita tärkeitä vitamiineja. Se tukee jaksamista, immuunipuolustusta, verenkiertoa sekä lihaksia ja tuleekin varmasti minulla nyt todella tarpeen. Kuten sanoin kaikki lisäpuhti on tervetullutta!

Forever Arctic Sea kapselit sisältävät sen sijaan yhdistelmän omega-3-rasvahappoja, Forever Active Pro-B kapselit maitohappobakteereja sekä Forever Daily tabletit monia muita tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten A-, C-, B6-, B12-vitamiineja, foolihappoa, sinkkiä sekä rautaa. Luulisi, että tällä kombolla saisi kyllä positiivisen vaikutuksen omaan vireystilaan! Kaikki helposti yhdessä paketissa, johon pääset tutustumaan lisää tästä.
Ravintolisien lisäksi on tärkeää huolehtia myös tasapainoisesta ruokavaliosta jaksamisen kannalta ja tämä on minulla pääpiirteittäin todella kunnossa, mutta välillä kiireen iskiessä tai päivien venyessä pitkäksi en jaksa enää panostaa isosti ruoanlaittoon. Se näkyy myös välillä energiatasoissa, mutta onneksi minulla on muutama hätäapu kikkapussissa, kuten proteiinipannukakut! Nämä on NIIIIN helppo sekä nopea valmistaa ja täyttävät masun alta aikayksikön. Nämä ovat myös kevyempi vaihtoehto esimerkiksi aamupalapöytään perinteisten pannukakkujen sijaan ja tyydyttää kyllä ainakin oman makeannälän äärimmäisen hyvin.

Tähän reseptiin sopii loistavasti Foreverin Ultra Vanilla Shake Mix, joka toimii nesteeseen sekoitettuna ateriankorvikkeena painoa pudottaville, mutta itse käytän sitä aina juuri näissä proteiinipannukakuissa enemmänkin välipala idealla. Yksi kauhallinen (eli pannareihin tuleva annos) Ultra Vanilla -jauhetta sisältää 23g proteiinia.
Sinun ei tarvitse tosiaan tehdä muuta, kuin heittää raaka-aineet suoraan blenderiin tai käyttää sauvasekoitinta ja paistaa taikina osissa pannulla kookosöljyä hyödyntäen. Itse rakastan paistaa pannarit tässä kätevässä lettupannussa, mutta voit hyvin tehdä myös 1-2 isompaa pannukakkua perinteisellä pienellä paistopannulla. Muista silloin vaan pitää lämpöä aika pienellä, koska letun hyytyminen ennen kääntöä vaati enemmän aikaa etkä halua sen palavan toiselta puolelta.

Lisää lettujen päälle vaikka vähän turkkilaista jugurttia, sekä marjoja ja viimeistele annos hunajalla.

Näihin pannareihin tuleva Ultra Shake Mix on saatavilla myös suklaan makuisena, mutta pannareihin tämä vanilja sopii mielestäni parhaiten. Suklaa vaihtoehtoa olen hyödyntänyt sitten enemmän erilaisissa smootheissa! Myös hyvä ja helppo välipala esimerkiksi treenien jälkeen. Lisää tästä tuotteesta voit lukea tästä.

Toivottavasti näiden lisäysten myötä saan vähän lisää energiaa ja vireyttä kehoon! Peruspilareiden kunnossa pitäminen on kuitenkin aina tärkeintä, joten muistathan huolehtia ensisijaisesti unesta, levosta, säännöllisestä urheilusta ja tasapainoisesta sekä ravintorikkaasta ruokavaliosta. ♥

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*