CATEGORIES
10.6.2018

ALOE VERA JUOMANA

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: Forever
Viime syksynä kerroin teille tässä postauksessa vähän Aloe veran ulkoisesta vaikutuksesta ihoon ja siitä miten Foreverin Aloe vera geeli on ollut käytössäni jo vuosia. Se on niin luottotuote rauhoittamaan ihoa esimerkiksi auringon jälkeen, mutta nyt on aika paneutua vielä vähän syvemmin Aloe veraan kasvina sekä siihen miksi sitä on hyvä nauttia myös sisäisesti.

Aloe vera on siis subtrooppinen kasvi, jonka lehtien sisäosasta saadaan hidasjuoksuista aloe vera geeliä, jota hyödynnetään mm. paljon juuri kauneudenhoitotuotteissa sen hoitavien ominaisuuksien vuoksi, mutta sitä voidaan nauttia kuitenkin myös sisäisesti juomana. Olen aina paasannut kauneuden ja hyvinvoinnin huolehtimisesta sisältä ulkoapäin ja Aloe Verasta onkin hurjasti hyötyä myös juuri sisäisesti nautittuna.
Aloe vera -juoma on loistava ravintolisä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tästä syystä se on varsinkin flunssakaudella aina osa jokapäiväistä arkeani. Olen aiemmin puhunut myös kollageenin merkityksestä ja vaikka keho tuottaa sitä luonnollisesti, niin iän myötä kollageenin tuotanto heikkenee. Aloe veran sisältämä C-vitamiini kuitenkin buustaa normaalia kollageenin muodostumista, jolla on iso merkitys ihon, luuston, hampaiden ja mm. verisuonten normaalille toiminnalle. Kollageenin muodostumisen tärkeyden olen huomannut varsinkin nyt kolmekymppisenä, joten syön niitäkin lisäravinteena erikseen, mutta Aloe vera -juomana antaa sille vielä hyvää lisätehoa. C-vitamiinin lisäksi Aloe vera sisältää runsaasti myös A- ja B-vitamiinia, mineraaleja, rasva- sekä aminohappoja. Tästä johtuen se on loistava lisä jokapäiväisiä rutiineja ajatellen!

Ulkoisesti käytettävän Aloe vera -geelin lisäksi myös tämä Foreverin Aloe vera -juoma on siis osa omia elämäntapojani. Pääset tutustumaan tuotteeseen vielä vähän tarkemmin Foreverin sivuilla tästäTuotteen paketointi on nyt uusiutunut, mutta sisältää edelleen saman mahtavan tuotteen.

Tiesittekö muuten, että Forever on koko maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja sekä jakelija?  Maailmassa on yli 400 Aloe vera- lajiketta, mutta lajikkeiden taso on äärimmäisen vaihtelevaa. Siksi Forever luottaa ainoastaan jo aikojen alussa käytettyyn Aloe Barbadensis Miller -lajikkeeseen omassa tuotannossaan ja noudattaa todella tarkkaa sekä huolellista menetelmää sen viljelyssä ja valmistuksessa parhaan laadun takaamiseksi. Forever myös omistaa kaikki käyttämänsä viljelmät Teksasissa, Meksikossa sekä Dominikaanisessa tasavallassa itse, joten koko tuotantoprosessi viljelystä valmiiseen tuotteeseen asti on todella tarkkaan valvottu. Kaikki kasvit poimitaan myös käsin ja kasveista käytetään ainoastaan sen hienoin sisägeeli, joka aluksi stabiloidaan ja josta sitten valmistetaan kaikki Foreverin Aloe vera -tuotteet, kuten tämä juoma. 

Lisää tietoa viljely- sekä tuotantoprosessista löydät Foreverin sivuilta täältä.

 

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kira Kosonen

  Vastaan yhteisesti tähän ketjuun nyt kun sain Forever Livingin kommentit artikkeliin liittyen! Artikkelin testeissä oli käytetty ilmeisesti aloe vera kasvia kokonaisena (geeli + kasvin lehdet), mutta Forever käyttää tuotteissaan ainoastaan aloe vera kasvin geeliosia, jotka ovat poimittu ja eroteltu käsin.

  “Sampling of raw material and tests on final product are performed before distribution to ensure that they meet our stringent requirements. Our suppliers are expected to carry out equivalent controls. The levels of constituent ingredients in all products are always below approved and safe levels according to the applicable legal requirements and recommendations. Additionally, our stabilized Aloe vera has undergone stringent safety evaluations conducted by us and by third parties to ensure that the final product follows all current recommendations for safety.

  Our Aloe vera is carefully cultivated and grown at controlled plantations in the Dominican Republic, Mexico or Texas, ensuring the highest quality plant possible. Growing Aloe with care in the best possible climate and conditions guarantees that you receive the best products available. As you know Aloe has been used for thousands of years, and today millions of people love and use it every day. Aloe can come from many different species, and parts of the plant or the whole plant can be used for both cosmetics and foods. Forever uses only Aloe vera from Aloe Barbadensis Miller, and always only the inner gel and never the outer leaf.

  The outer leaf part is carefully removed directly after harvest as it contains some natural substances that are unwanted in the final product. The International Aloe Science Council, IASC, has set standards for the content in Aloe vera products for consumption. All Forever products are carefully tested and controlled before, during and after manufacturing to always meet the strict criteria for safe products and current regulations. Only final products that meet the high quality standards set for purity and quality are released for further sale.

  We review all the comments that come in and always convey them internally, and our product development team continues to works actively with solely safe and approved ingredients for our products. We will continue to follow discussions about various ingredients and the recommendations given by the authorities, and hope that you will continue to use and enjoy our products in the future.”

 • Cc

  Oletko tietoinen että aloe vera -juoma voi aiheuttaa maksavaurioita? Googlaamalla tällaiset hölynpölyfirmat ennen yhteistyön sopimista voisi selvitä monta asiaa..

  • Cc

   Jos itse haluat maksasi pilata näillä juomilla niin antaa mennä, mutta miettisin kaksi kertaa miten vastuullista on mainostaa tällaisia tuotteita. Tässä esimerkiksi suora kopio MTV3:n artikkelista: “Sisäisesti nautittavat tuotteet voivat aiheuttaa hengenvaaran

   Aloe vera -tuotteet eivät ole haitallisia iholla, mutta suun kautta nautittavien tuotteiden on todettu olevan haitallisia elimistölle.

   Ruotsalaislehti Expressenin haastatteleman professori Claude Marcusin mukaan sisäisesti nautittavien aloe vera -laihdutustuotteiden tehosta ei ole tieteellistä näyttöä. Hänen mukaansa mahdollinen laihtuminen perustuu ainoastaan siihen, että henkilö syö kuurin aikana vähemmän.

   Marcusin mukaansa kenenkään ei tulisi käyttää tuotteita, sillä ne voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa maksavaurion.

   Yhdysvaltalaisen National Toxicology Pogram -tutkimusohjelman tekemän selvitys väittää, että syötävät tai juotavat aloe vera -tuotteet saattavat aiheuttaa jopa syöpää. Syöpäriskiä ei havaittu iholla levitettävien tuotteiden kohdalla.”

 • Anita

  Mainio terveysjuoma 💚 aamut alkaneet tällä jo kaksi vuotta.

 • Sanna

  Aivan loistavaa elämän eliksiiriä! Käytössä jo 7 vuotta päivittäin. Suosittelen kaikille jotka haluavat ylläpitää terveyttä ja hyvää oloa.

 • Aloe Vera

  Aloe vera geelinä toimii mahtavasti auringon ottamisen jälkeen ihoa rauhoittavana. Mutta en ole uskaltanut sitä juoda koska sen vaikutuksia maksaan ei ole tutkittu riittävästi. Lääkärit suosittavat välttämään ja ihmetyttääkin miten agressiivisesti Forever living tätä puffaa. Mitä ajatuksia? https://www.iltalehti.fi/terveys/2016071321884761_tr.shtml

  • Tutkimusta

   Tämä iltalehden artikkelihan on täysi provo ja surkea kopio ruotsalaislehden jutusta, jonka motiivit arveluttavat. Esim. C9 ei ole mikään yksittäinen tuote, vaan laihdutusohjelmaan kuuluva paketti erilaisia ravintolisiä, joista vain yhtenä jutun “syntipukki” aloe vera -juoma. Kuinka hyvin toimittajan terveys tutkittiin ENNEN laihdutuskuurille ryhtymistä? Siitä ei mm. ole mainintaa…

 • Niina Tapio

  Tämä vihannesjuoma on meillä ihan koko perheen kestosuosikki vuodesta toiseen!💚

 • Paula

  Juoma käytössä jo kolme vuotta👏 Suosittelen!