CATEGORIES
6.2.2019

TEHOPOTKU PAREMPAAN FIILIKSEEN

Wellbeing

*Kaupallinen yhteistyö Forever Livingin kanssa
En ole koskaan ollut tiukkojen dieettien tai ruokavalioiden ystävä, mutta minulle on aina ollut tärkeätä pitää itsestäni huolta. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti sekä urheilen säännöllisesti. Oman kehon hyvinvointi vaikuttaa itselläni myös niin paljon pääkoppaan, että pelkästään senkin takia kiinnitän näihin asioihin paljon huomiota. Tärkeintä on kuitenkin tasapaino kaikessa ja siksi kuuntelen paljon juuri sitä omaa kehoa siinä, mitä se tarvitsee. Välillä vähän rennompaa ja välillä vähän tiukempaa.

Vaikka hyvinvointi on itselleni tärkeä osa jokapäiväistä arkea, niin toki välillä tulee myös niitä kausia, kun ei jaksa urheilla yhtä paljon ja sen myötä myös ruokavalio alkaa helposti rönsyilemään. Joskus tämä vaihe saattaa salakavalasti venyä vähän turhankin pitkälle ja sitten tarvitsenkin aina jo jonkinlaisen tehopotkun pyllylle. Tälläisen tehopotkun tarjoaa hyvin Forever Livingin F.I.T.™ -elämäntapaohjelmat, joista esittelin teille ensimmäisen Vital5 paketin tässä postauksessa. Nyt kaupallisessa yhteistyössä Forever Livingin kanssa esittelen teille myös C9 -ohjelman sekä oman lempparini F15 -ohjelman, joka on kuin oma personal trainer pienessä tehopaketissa!
Tärkeintä minulle näissä ohjelmissa on se, että niissä pyritään antamaan apuja pitkäkestoisiin elämäntapamuutoksiin ja kohentamaan ihmisten fyysistä oloa. Kyseessä ole mitään ihmedieettejä tai turhia lupauksia. Kaikkien ohjelmien runko perustuu puhtaasti vain siihen, että syödään terveellisesti ja monipuolisesti, liikutaan säännöllisesti ja tuetaan jaksamista erilaisilla Forever Livingin ravintolisillä. Tämä on asia, jonka puolesta itse mieluusti puhun, koska uskon siihen, että mikään ehdoton ruokavalio tai tiukka dieetti ei ole ratkaisu pysyvään muutokseen. Pikku hiljaa yksi askel kerrallaan parempaa kohti!

Foreverin F.I.T -elämäntapaohjelmat ovatkin rakennettu siten, että voit valita niistä itsellesi sopivan juuri omaan tilanteeseesi nähden ja rakentaa siitä hyvinvointiasi eteenpäin. Pakettiratkaisuja löytyy niin aloittelevalle kuin myös ihan huippu-urheilijalle asti. Oman tasosi voit selvittää myös tekemällä F15 -testin täällä.
C9 -ohjelma kestää 9 päivää ja suunniteltu kaikille heille, ketkä haluavat ottaa askeleen kohti terveellisempiä elämäntapoja ja voida vähän paremmin. Paketti sisältää 2l Forever Aloe Vera Gel -juomaa, Forever Fiber -ravintokuitua, Forever Ultra -proteiinilisää (makuvaihtoehtoina joko suklaa tai vanilja) sekä Forever Therm -ravintolisän, joka sisältää kahdeksaa eri vitamiinia sekä uutetta vihreästä teestä, kahvista ja guaranasta.

Näiden lisäksi paketissa tulee mukana myös mittanauha, proteiinisheikkeri sekä opasvihko, joka kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tehdä yhdeksän päivän ajan. Vihkossa on mm. monia eri smoothie- sekä ruokareseptejä, joilla voit varmistaa sen, että syöt mahdollisimman monipuolisesti ja terveellisesti. Vihkon avulla voit pitää myös kirjaa siitä, että saat mm. tarpeeksi liikuntaa sekä juot tarpeeksi vettä aina päivässä! Jos haluat voit myös mitata itsesi mittanauhan avulla ohjelman alussa ja katsoa tuleeko ohjelman aikana muutoksia. Itse en halua puhua yhdenkään ohjelman puolesta laihdutusmielessä, mutta toki jos syö paremmin ja liikkuu enemmän, niin on luonnollista, että myös paino voi samalla hieman pudota ja mitat pienentyä.
F15 -ohjelmat ovat sitten seuraava askel C9 -ohjelmasta! Ne ovat tarkoitettu jo heille, keillä on jo aika hyvä käsitys siitä miten tulisi syödä hyvin ja miten liikkua. Tästä ohjelmasta on saatavilla kolme eri tasoa; F15 Beginner, F15 Intermediate sekä F15 Advanced. Kaikki ohjelmat kestävät nimensä mukaisesti 15 päivää ja sisältävät; 2 litraa Aloe Vera Gel -juomaa, Forever Ultra -proteiinilisää, Forever Fiber -ravintokuitua sekä Forever Therm -ravintolisän. Samat asiat siis kuin C9 -ohjelmassa miinus mittanauha ja sheikkeri.

Isoin ero C9 -ohjelmaan on paketin mukana tuleva todella kattava treeniohjelma, joka vaikeutuu eri tasojen myötä. Itse ajattelin olevani jo Intermediate tai Advanced tasoa, mutta kun aloin katsomaan treenejä, niin päätinkin aloittaa ihan suosiolla tuosta helpoimmasta Beginner -ohjelmasta. Mistään pilipalitreeneistä ei siis todellakaan ole kyse. Ohjeet treenien tekemiseen näkee onneksi kätevästi videoiden muodossa ja tämä onkin kuin pieni virtuaalinen personal trainer! Beginner -ohjelman treenejä on voinut tehdä mm. tosi kätevästi myös kotona, joka on näillä talvikeleillä ollut aika super ihana asia.

F15 -harjoitusohjelmat sisältävät samalla myös todella kattavan ruokavalio-ohjelman ja olenkin saanut niistä todella kivoja vinkkejä ja reseptejä terveellisiin aamupaloihin, välipaloihin ja muihin aterioihin.  Aloitin siis itse nyt tuon F15 Beginner -ohjelman ja otan ohjelman mukaisesti kaikki päivittäiset ravintolisät, juon päivässä 8 isoa lasia vettä, liikun pääsääntöisesti treeniohjelman mukaan sekä syön terveellisesti myös ohjelman reseptejä hyödyntäen. Olen vaan muokannut niitä vähän enemmän omaan ruokavaliooni sopivaksi. En esimerkiksi itse käytä lähes ollenkaan maitotuotteita tai syö punaista lihaa.

Mitään super kurinalaista meininkiä en tässä kuitenkaan noudata, koska itselläni ei ole tarvetta pudottaa painoa, mutta olen super innoissani kyllä siitä, jos tämän kautta saisin vähän paremman fiiliksen! Jotenkin tämä talvi on vienyt nyt ihan kaikki mehut sekä energiat ja koti-illat menevät lähes kokonaan sohvalla makoillessa. Tarvitsen pienen tehopotkun nyt pyllylle.

Tässä postauksessa tuli aika paljon infoa, joten kysykää ihmeessä jos tuli jotain mieleen tai jos haluatte, että tarkennan jotain asiaa/sisältöä. Tulen ainakin Instagramin puolella kertomaan vielä mikä fiilis tästä on tullut ja tulen myös arpomaan siellä teille muutaman F15 ruokavalio- ja harjoitusohjelman! Pysykää siis kuulolla myös Instagramin puolella. 

Summary

I've always looked after my wellbeing, but sometimes you just need a little extra kick if your energy levels are down. In this post I'm introducing the Forever Living C9 (9 days) and F15 (15 days) -programs that are designed to help you kickstart your way into a more balanced way of life if you are not for example eating right or exercising enough. In these programs you find various recipes and exercise routines that help you to feel better with a little help from some of the most loved Forever Living supplements like the Aloe Vera Gel, Forever Ultra shake mix, Forever Fiber and Forever Therm. 

The programs are designed to boost your wellbeing and give you tools for a balanced lifestyle that you can continue working on also after the program. I would never be the type to recommend any "easy fast diets" or something like that. These programs just give great tips on how to improve your health by eating & exercising right and taking care of yourself. Thats what I'm all about. For more info tap here.

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Moikka, testi kuulosti hauskalta, mutta minulla tuo linkki ei toiminut, tuli vaan kuuluisa ”404” vastaan :) Saakohan sen korjattua?

  http://www.thewellst.com/language/fi/

 • LauraP

  Hei Kira, kuulostaa oikein mielenkiintoiselta ja siltä että tällaiset voisivat kickstartsta pysyvämmän muutoksen! Menenkin heti testaamaan mikä mulle voisi sopia :)
  Osaisitko kertoa lisää aloe vera geelistä? Onko sitä nyt tutkittu enemmän? Muistan joskus aikoinaan puhuttiin, että sen vaikutusta ei hirveästi ole testattu, mutta että siitä voisi tulla maksavaurioita…?

  • Kira Kosonen

   Moikka! Kun käyttää sisäisesti aloe veraa niin on tärkeätä, että se on laadukasta. Todella useat tahot käyttävät nimittäin tuotteidensa valmistuksessa aloe vera kasvin kokonaisuudessaan, kun siitä tulisi käyttää ainoastaan kasvin pehmeä geelimäinen sisus. Ei koko kasvia. Tämä on verrattavissa vähän siihen, että appelsiinimehun valmistuksessa mukaan olisi jauhettu myös sen kuori. Tämä aloe vera kasvin kuori on ilmeisesti se, joka voi olla raskasta maksalle joidenkin tutkimusten mukaan. Forever Living käyttää kuitenkin kaikissa tuotteissaan ainoastaan kasvin “hyvät osat”, jonka prosessista voit katsoa videon täältä .> https://www.foreverliving.fi/aloe-vera. :) Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi!