CATEGORIES
13.1.2018

PYLLYTREENI VIDEO

Videos

Vuoden ensimmäisen treenivideon aika! Treenaan BeAlive Health Clubilla ja kuntosalin yksi PT:istä on bestikseni Netta, joten treenataan siellä myös jonkin verran aina yhdessä. Netalta saa aina kaikki parhaat vinkit ja liikkeet treenaamiseen, joten yleensä vaan heilun perästä ja katon mitä se tekee. Nyt päätettiin laittaa videoiden muotoon teillekin muutamia treenejä!

Ensimmäisenä luvassa 5 liikkeen pyllytreeni, johon ei käytetä tällä kertaa erillisiä kuntolaitteita. Treeniin tarvitset kuitenkin kahvakuulan sekä steppilaudan tai jonkin muun tason, jonka päälle astua. Video on tiivistetty ja treeni näyttää ehkä helpolta, mutta BELIVE ME. Se saa pyllyn tuleen.

Tulossa on myös mm. Netan tehokas vatsatreeni, mutta heittäkää treenivideotoiveita myös kommenttiboksiin! Minkälaisia vinkkejä/videoita siis kaipaat treenin saralta?

Lisätietoa BeAliven PT-palveluista voit lukea täältä.

P.S Päätin nyt ajaa kaikki videoni tästä eteenpäin Youtubeen vanhan Vimeon sijaan. Numeroin myös videot tästä eteenpäin vlog 1 vlog 2  tyylillä, jotta niitä on helpompi seurata järjestyksessä! Youtube-kanavani tilaajaksi pääset tästä

10 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*