CATEGORIES
4.3.2019

KOKO KEHON KAHVAKUULATREENI

Videos

Viikonlopun suunnitelmat tuli toteutettua täydellisesti! Nauruhetkiä kavereiden kanssa, paljon lepoa ja vähän treeniä. Nyt on virtaa lähteä suorittamaan tätä semi haipakkaa viikkoa maaliin. 

Kuvasin eilen BeAlivella IG storyyn tämän Netan opettaman koko kehon kahvakuulatreenin, joka koostuu ainoastaan viidestä liikkeestä ja sain siitä todella paljon tallennuspyyntöjä! Muistin, että ollaan kuvattu tämä treeni ihan videon muotoon, joten päätin julkaista sen nyt myös täällä blogin puolella. Storyn puolella tosin lisäsin tähän vielä 2 ekstra vatsaliikettä, koska oli jotenkin niin paljon virtaa kehossa. Ehkä edellisillan juustolautanen ja sen sisältämät energiat oli salaisuus tähän tehopiikkiin hehe. 

Onko teillä muuten toiveita jostain tietyistä treenivideoista? Voidaan nimittäin kuvata/kehittää teille Netan kanssa vaikka mitä jos haluatte. Nyt ollaan ainakin tehty jo 2 pyllytreenivideota, allitreeni sekä vatsatreeni videot tämän kahvakuulasetin lisäksi. Kaikki videot löydät Youtube-kanavaltani tästä.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*