CATEGORIES
20.9.2019

VUODEN EKAT VIERAAT

Lifestyle

Tänä vuonna odotetaan aika paljonkin perhettä ja ystäviä tänne meille Sveitsiin vierailemaan, jonka mahdollistaa onneksi tilava vierashuone sekä helppo lentoyhteys! Mm. Finnair lentää Geneveen kaksi kertaa päivässä suoran lennon (2h45min), joten nopeat viikonloppu reissutkin onnistuu tänne helposti. Myös maisemat taitavat houkutella meidän läheisiä tänne meidän seuran lisäksi, enkä kyllä ihmettele yhtään. Ottaisin itsekin mahdollisuudesta kiinni!

Tällä viikolla meillä oli täällä vuoden ensimmäiset vieraat, lapsuudenystäväni Kira, hänen mahtava aviomiehensä sekä heidän ihana 7 kuukautinen vauvansa, joka on myös oma kummipoikani. Tämä oli heidän ensimmäinen yhteinen perhematkansa kummipoikani syntymän jälkeen, joten oli kaikille aika jännää miten loma sujuu. Tai Kira tätä ehkä jännitti eniten, mutta ihan turhaan kyllä. Kaikki meni onneksi todella nappiin.
4 päivän aikana ehdittiin käppäillä Lausannen keskustassa, järven rannalla, Olympia-museossa (ihan huikea btw!), läheisillä viinitiloilla, Montreauxin keskustassa sekä tehtiin myös pieni road trip Glacier3000 nähtävyyspaikkaan, josta olen aiemmin kirjoittanut myös tässä postauksessa. Ihan ylös huipulle asti meni tällä kertaa kuitenkin vain Kira ja hänen miehensä, sillä kummipoikani oli vielä liian pieni 3000metrin koviin korkeuksiin. Me jäimme sillä välin viettämään yhdessä vähän laatuaikaa kahdestaan vuorikylään, kun vanhemmat kävivät ihastelemassa maisemia sitten ylhäällä.

Montreauxissa (Lausannen viereinen kaupunki) meillä kävi myös iso tuuri sillä siellä oli sattumalta käynnissä ruokafestivaalit! Puolikas päivä menikin siellä yhtäkkiä ihan hujahduksessa, kun syötiin eri kojuista herkkuja ja ihmeteltiin meininkiä. Meillä oli myös koko tämän ajan aivan käsittämättömän upeat kesäkelit päällä, joten senkin suhteen oli suurta onnea.

Poikaystäväni oli päivät aina kiinni töissä, joten hän ei näihin päiväretkiin päässyt osallistumaan, mutta iltaisin vietettiin sitten aina koko porukalla yhdessä aikaa meidän asunnolla. Oltiin aina ihan puhki päivien seikkaluista, joten joka ilta laitettiin vauva vaan aikaisin unille, kokkailtiin yhdessä kotona, höpistiin ja katsottiin ehkä jotain hömppää telkkarista. Ihan parasta päästä viettämään näin tiivisti aikaa yhdessä, joka onkin aina se paras juttu kun tänne tulee vieraita. Ollaan tunnettu Kiran kanssa ihan pikkutytöistä asti perheystävien kautta ja onkin mahtavaa millainen ystävyyssuhde meille on vuosiKYMMENIEN aikana muodostunut. 

Oli minulle myös todella tärkeää viettää näin tiivisti aikaa rakkaan kummipoikani kanssa ja luoda suhdetta tähän pieneen ihmiseen ja vitsit millainen tyyppi hän onkaan. Niin iloinen, naurava ja syötävän söpö lapsi!! Katsokaa nyt tuota nassua <3 Ikävä on nyt jo iso. 

Tässä muuten myös hauska Kira & Kira fun facts postaus, jonka tein kun oltiin Kiran kanssa yhdessä Vietnamissa pari vuotta sitten. Muistan, kun Kira silloin sano, että nyt lähdetään vielä jonnekin kahdestaan ennen kuin vauvoja alkaa tulemaan :D

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*