CATEGORIES
5.6.2016

The Power of Presence

Mind

Photos by Eevsku

Ennen Barcelonaa minulla oli pitkään tunne, että tämä reissu tulee olemaan jotain todella erityistä. Ei pelkästään puitteiden, ohjelman ja kaiken muun sellaisen vuoksi, vaan siksi, että tällä reissulla tulisin oppimaan jotain uutta itsestäni ja ympäristöstäni. Olen tuntenut Eevskun jo jonkin aikaan, mutta vasta tällä reissulla olemme oikeasti tutustuneet toisiimme ja toistemme ajatusmaailmoihin aivan uudella tavalla. Jo lentomatkan aikana tajusimme, että olimme tällä reissulla yhdessä täysin tarkoituksen mukaisesti. On ihan hullua, miten paljon olemme jo toisiltamme oppineet ihan muutamassa vuorokaudessa. Tunnen äärimmäisen isoa kiitollisuutta siitä, että pääsin tälle matkalle yhdessä juuri hänen kanssaan. 

Ei ole myöskään sattumaa, että olen jo kuukauden ajan miettinyt, että minun tulisi lukea Läsnäolon Voima kirja ja että se oli ensimmäinen asia, jonka näin Eevksun ottavan ulos laukustaan. Olen tuntenut jotain todella outoa levottomuutta ja stressiä tässä kevään aikana, vaikka kaikki elämässäni on enemmän kuin hyvin. En voisi pyytää mitään lisää. Kaikki on vaan tapahtunut niin nopeasti, että en ole ehtinyt antaa kehoni ja mieleni edes sisäistää rauhassa sitä kaikkea ja siksi hetkessä läsnäolo on herjaantunut. Tarvitsen aikaa rauhottumiselle ja myös aikaa tuntea kiitollisuutta kaikesta sekä antaa takaisin kaikkea sitä hyvää, jota olen saanut. Pelkästään tämän oivalluksen tehtyäni tunnen jo suurenmoista helpotusta ja rauhaa. En maltakkaan odottaa, mitä kaikkea muuta tulenkaan tässä vielä ymmärtämään. Matka on alkanut. 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Siitä se lähtee! Se on jo iso asia että tiedostaa tuon asian. Itselläni aivan samat mietteet jo jonkin aikaa ja olen tietoisesti yrittänyt löytää aikaa “läsnäololle.”
  Loppujen lopuksi ei tarvitse tehdä mitään isompia säätöjä. Olen alkanut “palastelemaan” arjen to do-listoja. Kiireen keskellä, kun ajatus herpaantuu ja päätön kana nostaa pyrstöään, pyrin vetämään rauhassa henkeä ja “pilkon” tilanteen osiin. Vaikea selittää.
  Jokatapauksessa fiilis parempi ja jaksan olla enemmän arjessa läsnä. Niin äitinä,puolisona kuin ystävänä. Itseäni unohtamatta. Samalla nauttii ihan erilailla arjen pienistäkin asioista.
  Mahtavaa reissua ja matkaa omaan itseesi.

  • Kira Kosonen

   Ymmärrän enemmän kuin hyvin, mitä tarkoita :) <3 Ja juuri tuo pienistä asioista nauttiminen ja niiden tiedostaminen onkin hyvin paljon sitä läsnäoloa, jota kaikkien olisi hyvä harjoittaa!