CATEGORIES
25.4.2016

FOR A BETTER MONDAY

Mind

Photos by Karoliina / Valoon.fi

IMPERIAL HEALTH CLUB

Siis voi luoja, miten huono olo oli eilen! Lauantain humppahetket tyttöjen kanssa tuntuu kyllä vieläkin, mutta eilen oli kyllä paha. Sain onneksi mehua ja suklaata sunnuntaina sänkyyn, jonka jälkeen uskaltauduin todella varovaisin askelein nousemaan ylös peittojen alta. Koko päivä meni ihan puuskutellen ohi. Oli kyllä hauska ilta, jonka kruunasi myös isosiskoni blogivoitto! Hanna pokkasi nimittäin Inspiration Blog Awardseissa vuoden tyylikkäimmän blogin palkinnon! Niin ansaittuun osoitteeseen meni voitto. Kiitos kaikille siskoani äänestäneille lukijoille, olette ihan parhaita.

Ajatus tulevasta vapusta vähän kauhistuttaa tällä hetkellä. Ensi maanantaina kohtalotovereita löytyy varmasti vielä vähän enemmän, joten ajattelin nyt listata tähän muutamia keinoja paremman maanantain ja viikon starttaamiseksi. 

♥ Piilota krapulatodisteet

Ensimmäisenä asiana herättyäni, siistin vähän kämppää ja heitin nopeasti kaikki eiliset jäätelöpurkit ja pizzaboksit roskiin. En halua nähdä niitä enää kun pääsen kotiin.

♥ Syö herkullinen lounas

Ainoa motivaationi lähteä toimistolle oli herkkulounas Julian ja Mariannan kanssa, ketkä ovat vähintään yhtä homeessa kuin minäkin. Sovi siis maanantaille lounas johonkin kivaan paikkaan hyvän ystävän kanssa. Voitte yhdessä parantaa maailmaa. 

♥ Hae vähän karkkia

Pehmä lasku viikonlopun herkuttelun ja arkiruutinien välillä on ihan ok. Kroppa ei mene ainakaan shokkiin. 

♥ Asennoidu valmiiksi

Asennoidu jo sunnuntaina siihen, että et todennäköisesti saa maanantaina yhtään mitään fiksua tehtyä. Jos saat esimerkiksi vastattua pelkästään sähköposteihin, voit olla jo ylpeä itsestäsi. 

♥ Tee jotain rentouttavaa

Itse olen vielä aivan liian väsynyt kunnon treeniin, joten ajattelin töiden jälkeen rentoutua Imperialilla uimisen ja saunomisen merkeissä. Kevyt liikkuminen ja sauna tekevät maanantaille ihmeitä!

♥ Kotiruoka

Saunan jälkeen mikään ei ole parempaa kuin kotiruoka. Makaronilaatikko vaan uuniin ja jalat ylös. Maanantai on selätetty. 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna/Beauty Box

  Täällä ollut myös nihkeä alkuviikko menevän viikonlopun jälkeen. Vappua tosiaan odotellessa. ;D

  http://www.beautyboxblog.com

  • Kira Kosonen

   Siis tulee ihan liian nopeasti eikö?!? Niin paljon hommaa ens viikolla, että saa nähdä onko lasten sima juhlat mulla vappuna enemmän ajankohtaiset ;)

 • J

  täälläkin ollaan viikonlopun jäljiltä melko homeessa ja paras asia mitä keksin tähän hetkeen on lämmin viltti, netflix ja kotiruokaa. En kestä,mä kuulostan niin vanhalta:D:D noo joskus näinkin päin, mummoilu railakkaan viikonlopun jälkeen on enemmän kuin jees:D

  • Kira Kosonen

   Hahahaha siis ihan paras combo! Tolla tulee vedettyä kyllä sunnuntai ilta ja maanantaikin heti kun saa aamun palaverit pulkkaan, haha. Ihanaa vappua sinne ja hyviä netflix hetkiä alkuviikkoon ;)