CATEGORIES
15.3.2016

10 THINGS WHY I LOVE ME

Mind

Eilen ihana Elisa Start living your best life -blogista kirjoitti postauksen siitä, kuinka tärkeää on muistaa rakastaa muiden lisäksi myös ensisijaisesti omaa itseään. Siitä, miten juuri suhde omaan itseen on lopulta se kaikista tärkein. 

Olen myös miettinyt tätä samaista asiaa paljonkin elämässäni ja nähnyt valitettavasti myös lähipiirissäni sen, miten huono suhtautuminen omaan itseen voi myrkyttää kaiken muun elämän ympäriltä. On ihan äärimmäisen tärkeätä oppia rakastamaan ja arvostamaan itseään juuri sellaisena kuin on, hyvässä ja pahassa. Itsetuntemus onkin elämän pitkäaikaisin ja vaikein oppikoulu, mutta ehdottomasti se kaikista palkitsevin. 

Olen myös täysin samaa mieltä Elisan kanssa siitä, että esimerkiksi suomalaiset häpeilevät aivan liian usein sanoa hyviä puoliaan ääneen, koska sitä pidetään liiallisena kehumisena tai suoranaisena itserakkautena. Itserakkaus ja itsensä rakastaminen ovat kaksi täysin eri asiaa ja meidän kaikkien tulisi rakastaa itseämme enemmän!

Elisa haastoi mm. minut kirjoittamaan ylös 10 asiaa, joita rakastan itsessäni. Haluan heittää tämän haasteen kaikkien teidän lukijoiden lisäksi eteenpäin myös Julialle, Hannalle, EevilleJennille sekä Annikalle. Kirjoittakaa nämä asiat ylös, katsokaa niitä ja tuntekaa ylpeyttä itsestänne! 

♥ En pelkää puolustaa itseäni tai rakkaitani vaikeissa tilanteissa

♥ Olen empaattinen ja välitän paljon muiden hyvinvoinnista

♥ Olen sosiaalinen ja tutustun helposti uusiin ihmisiin

♥ Uskallan ottaa elämässä riskejä 

♥ Minulla on kova työmoraali 

♥ Minulla on hyvä ja terve suhtautuminen ruokaan, liikuntaan sekä vartalooni

♥ En ole dramaattinen tai vaativa tyttöystävä 

♥ Olen rehellinen ja suorapuheinen (suorapuheisuus on kuitenkin samalla yksi asia, jota myös vihaan itsessäni)

♥ Minulla on hyvä ihmistuntemus ja näen helposti ihmisten läpi

♥ Rakastan hiuksiani

Positiivisia, kannustavia ja rakastavia ajatuksia kaikkien viikkoon!

//Elisa from Start living your life blog wrote a great post on why you should always remember to love yourself. She also encouraged her readers and other bloggers like me to write down 10 things why we love ourselfs. The point of this whole thing is to appreciate yourself and the things that make you awesome. It was quite hard at first to point these things out, but after I was done I felt great about myself. I highly recommend this to everyone. Write it down, look at the text and don't be ashamed to say these things out loud! 

♥ I'm not afraid to defend myself and others

♥ I'm really empathic and care for others wellbeing

♥ I'm social and I can easily get to know new people

♥ I'm not afraid to take chances in life

♥ I have really high work ethics

♥ I have a healthy relationship towards food, exercise and my body

♥ I'm not a dramatic or a high maintenance girlfriend

♥ I'm honest and out spoken

♥ I have a good knowledge of human nature and I can easily see through people

♥ I love my hair//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Teljänneito Jessica

  Ihana postaus! Hyviä puolia itsessään kannattaa ehdottomasti miettiä enemmän, se varmasti auttaa myös olemaan enemmän sinut itsesi kanssa. Olisi mukava kuulla tarkemmin mitkä asiat mielestäsi vaikuttavat ihosi hyvinvointiin. Henkinen hyvinvointi ja ruokavalio on varmasti yksi erittäin olennainen asia ihon hyvinvoinnin kannalta, mutta mitä muuta? Käytkö tietyissä hoidoissa, miten usein? Eilen illalla huomasin, miten kauniin kuulas ihosi on, vau! Sopiva määrä urheilua on varmasti myös asia joka vaikuttaa. Hain muuten mukaan siihen Ellen Adidas Runners Helsinki tiimiin, minulla on nimittäin HCRn puolimaraton tulossa tässä toukokuussa ;) Kuulostaa tosi hauskalta jutulta!

  • Kira Kosonen

   Hmmm.. voisin yrittää tästä kehitellä ihan postausta?? Ja jee toivottavasti onni suosii!! :)

 • Marianne

  Ihana! Luin eilen Elisan postauksen ja tänään nyt sun, tosi loistava idea. Mulla on tänään työhaastis, joten ajattelin vielä prepata itteäni just tällä kyseisellä haasteella! Ihanaa viikon alkua Kira :) xx

  • Kira Kosonen

   Toivottavasti oli apua haastikseen!! :)