CATEGORIES
11.1.2015

Sunday breakkie

Food

Sundays <3

Sunnuntaisin on ihana vetää brekuksi jotain muuta, kuin sitä peruspuuroa. Yleensä sunnuntaiaamun lemppareita ovat karjalanpiirakat ja munavoi. Myös itse tehdyt mehut ovat tuoneet kivaa lisäväriä viikonloppujen aamupaloihin. Tänään teki mieli kuvailla jotain kaunista blogiin, joten päätin tehdä proteiinipannukakkuja. Reseptin näihin terveellisiin ja herkullisiin pannareihin saat tästä postauksestani. Kaverina kylkeen kiwi-minttu-omenamehua. Tälläinen aamupala piristää synkempääkin talvimieltä!

Tiedän, että blogissa ei ole nähty kunnollisia asukuvia vähään aikaan ja siksi pieni lisäpanostus nyt ruokakuviin yms. Asiaan tulee kuitenkin pian muutos sillä nyt näyttää siltä, että seuraavaan kuukauteen mahtuu jopa 3 eri reissua, joista yksi on isosiskoni kanssa! Päästään hänen kanssaan yhdessä heräilemään uudestaan asukuvien kuvaamiseen. Viime viikot ovat ainakin itsellä mennyt pelkästään isoissa neuleissa, legginseissä ja talvikengissä. Ripsariakin on tullut käytettyä huimat 3 kertaa viimeisen kuukauden aikana! Jep. On aika ryhdistäytyä ja herätä tästä talviunesta. Välillä pitää vaan mennä oman kehon ja mielen mukaan. Kenenkään ei mielestäni kannata potea huonoa omatuntoa siitä, että tähän aikaan vuodesta laiskottaa normaalia enemmän. Se on täysin normaalia. Mieluummin nauttii laiskottelusta oikein kunnolla ja kerää energiaa tulevaan kevääseen ja kesään!

 

//Some protein pancakes and mint-kiwi-applejuice for breakfast this sunday! You can find the recipie for these healthy pancakes from my blog here. I think this kind of breakfast can cheer the darkest winter mood right?

I know there hasn't been a lot of outfit pictures here lately so I'm trying to shoot some nice food inspo for you instead. Luckily it looks like I'll get to go on a little trip with my big sister this month so SOON a lot of super nice photos I promise. This next month will be a lot of travel it appears, so I'm super exited. It's time to wakeup from this winter coma, even though I think it's so nice to just be sometimes. You shoudn't feel quilty if these winter months make you want to stay at home. It's completely normal. Soon you'll need all your energy for spring and summer!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*