CATEGORIES
4.4.2017

MUSTIKKA-VANILJASMOOTHIE

Food

1 banaani

1 dl pakastemustikoita

1 dl makeuttamatonta mantelimaitoa

2 rkl vanilja heraproteiinijauhetta (Foodin ainoa, joka sopii omalle mahalle)

hyppysellinen luomu vaniljajauhetta

Mustikkasmoothiet ovat varmasti suurelle osalle jo ihan vanha juttu, mutta löysin siihen aivan uutta makua ja pehmeyttä kahden eri tuotteen avulla. Mainitsin blogissa, että heraproteiinijauheet eivät sovi vatsalleni ja sain kommenttiosioon vinkin tästä Foodinin vatsaystävällisestä versiosta. Tämä heraproteiini on ultrasuodatettu ja jotenkin eri tavalla pilkottu, josta johtuen se sopii hyvin myös herkkävatsaisille. Päätin kokeilla ja tosiaan ekaa kertaa koskaan hera ei aiheuttanut sellaista järkyttävää ilmapallomahaa! Tämä proteiinijauhe on myös täysin gluteeniton sekä lisäaineeton ja sisältää laktoosia ainoastaan alle gramman 100 grammaan. Vaniljan maku tulee myös aidosta luomulaatuisesta vaniljasta, joten kaikin puolin tämä oli kyllä erinomainen löytö. Kiitos siis vaan vinkistä sinne teille. :)

Jokapäiväinen välipalasmoothieni (aamupalan ja lounaan välissä) onkin nyt klassinen mustikka-vaniljaproteiinismoothie, johon olen tämän vanilja heraproteiinin lisäksi lisännyt vielä vähän ekstra vaniljan makua Sonnentorin vaniljajauheen avulla. Tämä vaniljajauhe on aivan super ihana lisä moneen muuhunkin smoothieen, pannukakkuihin ja esimerkiksi aamukahviin. Suosittelen testaamaan! Sonnentorin luomu kardemumma on minulla myös jokapäiväisessä käytössä ja ripottelen sitä aina mm. aamupuuroon. 

Molemmat tuotteet kävin nappaamassa kotiin Urho Kekkosen kadulla sijaitsevasta PÜR hyvinvointiliikkeestä, mutta olen nähnyt näitä tuotteita myös ihan perinteisten ruokakauppojen hyllyillä.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    Smoothie resepti! Jes! Mä selailinkin muutama päivä sitten sun food osastoa ja tein pitkästä aikaa kalatacoja. Vaikkakin ohjetta soveltaen, mutta kuitenkin.
    Toi hera-muistatko yhtään minkähintaista tuo on?! Olisi vähän vertailupohjaa kun menen kaupoille. Oon itekin tosi herkkävatsainen ja oon kokoajan vähentänyt maitotuotteiden ja gluteenin käyttöä. Mietityttänyt kovasti kaikki ravintoasiat ja nyt oonkin ahminut tietoa suolistosta. Kantsii muuten lukea sellainen kirja kuin “suoliston salaisuus.” Oon ite nyt puolessa välissä ja on todella mielenkiintoinen!

    • Kira Kosonen

      Olen juuri lainaamassa tuon kirjan Julialta!!!