CATEGORIES
25.8.2016

HEALTHY RECIPE X 5

Food

CHICKEN-SPINACH-NOODLES 

ITUHIPPIPASTA

10 MINUTE GREEN CURRY VEGGIE SOUP

CHILI-AVOCADO-SHRIMP SALAD WITH CITRUS DRESSING

CHICKPEA-AVOCADO-FETA SALAD

 

Onko jollain muullakin alkanut nyt "syön kevyesti suosimalla kasviksia ja vihreitä" kausi? Minulla ainakin on. Keho on kesärutistuksen jälkeen aivan tukossa ja koko ajan tekee mieli vaan kaikkea raikasta sekä terveellistä. Olenkin kehitellyt tässä paljon uusia helppoja arkiruokia, jotka ovat terveellisiä sekä mahdollisimman ravintorikkaita. Minulle on myös todella tärkeätä, että ruoat ovat nopeita valmistaa, koska pääsen illalla yleensä vasta kahdeksan aikaan kotiin työpäivän sekä treenien jälkeen.

Ainakin seuraavat reseptit ovat minulla nyt kuvattavana: porkkana-lehtikaali uunisetti, maukas kanasalaatti, valkosipuli-soija-harricotpavut, feta-lehtikaali-tomaattimunakas, terveellinen kaaliraastesalaatti sekä mustikkapiirakka wannabe.

Kuvailen teille nyt näitä uusia reseptejä tässä lähi viikkojen aikana, mutta isompaan ruokahätään ajattelin jakaa muutamia vanhoja reseptejäni, jotka ovat nykyään "arkiruokaani". Näistä ainakin tuo kikherne-avokado-fetahässäkkä on saanut paljon kehuja teiltä lukijoilta! <3

//My body is so done with unhealthy summer stuff at the moment. It longs for fresh and healthy foods! I'm shooting some new recipes for you guys now, but first here's some of my old recipes that has become popular. Hope you like them! <3//

 

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rii

  Kiitos tästä, toimii myös hyvin viikonlopun polttarireissun pöhnästä palautuessa! :D Lisäsin vielä kikherne-fetasaldeen kurkunpaloja, vähän extra purutuntumaa, toimi tosi hyvin!

  • Kira Kosonen

   Hei hyvä vinkki, pitää itsekkin testaa!

 • paulii

  Ihanaa saada ruoka-inspiraatiota, kesän aikana kun on tosiaan tullut mässäiltyä…

  • Kira Kosonen

   No äläpä!! Mässäilyä on myös vaikea lopettaa kun siihen on tottunut ?

 • Tiina

  Syötkö punaista lihaa ollenkaan? Olisi kiva kuulla välillä myös reseptejä liharuoille!

  • Kira Kosonen

   Syön kyllä! Vähän vähemmän tosiaan kyllä kuin ennen. Eilinen gourmet ruokani oli esimerkiksi paistettua jauhelihaa, tummaa riisiä ja parsakalaalia sekaisin isona mössönä, haha.

 • Anni

  Siis syön tota kikhernemössöä varmaan kaks kertaa viikossa nykyään, niin helppoa ja hyvää! Vaikka voisin kyllä jättää ton valkosipulin pois, ainakin jos meinaan syödä tota ennen kuin oon menossa jonnekkin… :D

  • Kira Kosonen

   Vitsit miten kiva kuulla!! Joo sama täällä, että jos menoja niin jätän sen kyllä pois. Muuten tuo kyllä kivas lisän ruokaan :)