CATEGORIES
21.12.2015

LUNCH BREAK

Food

TOP LUNCH SPOTS AT THE KAMPPI AREA?

Sushibar + Wine

Krog Madame

Why join the navy when you can be a pirate

Johto Cafe

Twisted Street Kitchen

Thai Restaurant Orchid

Nyt kun työarki on muodostunut fredan toimistolle, niin uutena pulmana on tullut hyvien lounaspaikkojen metsästys Kampin alueelta. Ykkösenä tällä hetkellä on ollut vastapäätä sijaitseva Sushibar + Wine, jossa perinteinen lounassettini on avokadosalaatti, lohi sashimi ja muutama pala vegerullia. Tähän kylkeen vielä pannullinen vihreätä teetä, niin johan on lounas kohdillaan! Meille on muodostunut muutenkin aika vakiopaikat, joissa tyttöjen kanssa käymme syömässä, jotka ajattelin listata tähän postaukseen vinkeiksi muillekkin.

Nyt toiveena olisi kuitenkin löytää vähän vaihtelua lounastarjontaan, joten paljastakaa omat klassikkonne Kampin alueelta! Saa vinkata myös kauempana olevista rafloista, jos on todella hyviä. Pienet pidemmän matkan happihyppelyt tekevät välillä terää. Ainona toiveena olisi suhteellisen terveelliset ja raikkaat lounasvaihtoehdot. Myös kunnon kotiruokaa tarjoilevat paikat ovat mielestäni ihan kiven alla. 

 

//We attend to always eat at the same places with our office crew. Here are our most popular lunch spots at the Kamppi area, but now I would love to get some tips for other places too! I simply can't eat sushi and ramen soup everyday from Sushibar + Wine and Why join the navy when you can be a pirate restaurants. So if you have any cool lunch spot tips, please let us know! I'm looking for quite healthy and fresh places to have lunch, so no kebab joints needed at the moment. I'll save those places for the guys at our office.//

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Om nam! Ihanaa vegaaniruokaa <3 salaattibuffet+ keitto varmaan jotain 12e, ja päivittäin vaihtuva lämmin ateria, jota en oo kyllä koskaan syönyt, koska salaatit näyttäneet aina niin hyviltä. Kahvi ja tee kuuluu hintaan!

  • Kira Kosonen

   Anteeksi missä siis???? Pakko päästä testaamaan :)

 • Helsinkilounastelija

  Rakastan itse myös uusien lounaspaikkojen testailua, piristää niin kivasti päivää! :) Etsin nykyään uusia ravintoloita HelsinkiRestaurants insta-tilin kautta, löytynyt paljon kivoja paikkoja! :)

 • Susanna

  Cafe Rouge Urho Kekkosen kadulla Tavastian vieressä, palvelun sydämmellisyys ja halaukset lounasta hakiessa, ymmärrät kun kerran käyt :)

  • Kira Kosonen

   TÄÄ OLI HUIPPU VINNKI!!!! Käytiin viime viikolla testaa ja sitruunakana??? OMG uusi suosikki Helsingissä. Kiitos!

 • Sanna/Beauty Box

  Tony´s Delissa on kiva lounas buffe 10€. On salaatteja, keittoa ja aika perus hyvää ruokaa. :)

  http://www.beautyboxblog.com/

 • Haidi

  Johdossa tulee itsekkin varmaan eniten käytyä! Välillä Fazer amican Oiva taikka sitten Puro menevät jos kaipailee sellaista perus ruokaa! Salaatit, leivät, ruoka ja jälkkäri kuuluu kaikki hintaan :)

 • Eeva

  Lempparini on ehdottomasti Yrjönkadun Rulla! Suosittelen!

  • Kira Kosonen

   Hei joo!! Sitä onkin pitänyt testata jo pidemmän aikaa! Hyvä kun sanoit, kiitos! :)

 • Marika

  Hoku ja sen Teriyaki-lohi <3 valehtelematta stadin paras!

  • Kira Kosonen

   Jooooo se on niin hyvää!! Ihan toisella puolella keskustaa vaan, mutta ehdottomasti kävely/sporamatkan arvoinen :)